Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

valla kutlarım seni tatlım iyi çalışmışsın itina ile seni tekrar kutluyorum tatlım..

hakikatten he. bana sorsan ben de yatar pozisyonda ve ayak dikme konunsunda aynıyım. gerisi hatırlamıom bile. maşallah valla. ay ben gebiş kalırsam cok cahil kalacam ha. sunu yaptınmı deseler. ıııııııııı yaptım yok yok yapmadım galiba hatırlamıom yaa der bırakırım:))))))))

ceylinimm yaa hayırlı olsun hamileliğin canımm:)hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhhh

bende kocayla barışırsam eğer bunlara dikkat ederim:)
reglden önce gelen sanırım yerleşme kanamasydı...

yaa şu ayak dikme olayıı olmasa valla çoktan hamile kalırdım,çok sinir bişey yaa...

özlemim valla kaçmak yok hee...hayırlısıyla sende tez vakitte hamile kalınca anlatıcan yöntemleri ona göreee

bence onun hıc hukmu yok ole derler ozellıkle haydar dumen kı o adamı nekadar cıddıye alırsın :))) ben hıc dıkmedım ole ayakalrı ne yaparsan yap o sıvı durmazkı cıkar fazlası.

ıns barısırsın kocanla tatlımya hersey cok daha guzel olur bu ayrılık umarımkı yaramıstır kocana

Allahım ya bende bi garibim o zaman bende önceden hep geceleri tuvalete kalkardim uzun zamandır kalmıyorum..bebek belirtisi bende bu olmayacak herhal( bende kocişe tahin pekmez yidireyim iyi geliyormuş madem,,,

özlem sen bi hamiş kalda tatlım sana biz hiç sormicez istisna olcan aramızda sorguya çekilmeyerek.. inan bana sen şu kan testini yaptırmadan nasıl duruyon anlamıyorm 6 gün gecti tatlım.. yada bir kez daha şu ucuz olanlardan piyasada 3,5 aslında sizin plazada 5 olan testlerden alsan bi daha yapsan canım..

:)))))))))) 1,5 tl koyuyo herifler üstüne, yetmiomuş gibi bide dioki, bu 5 lik olanlar çin malı, kaliteli olanlar 25 tl hangisinden istersiniz hanfendi.:))))))))))) çek bi 5 tlll

kaç gun geciktin sen. battan kaç gun sonra idrar testi kaç gun sonra kan testi yaptırdın.. hımm yok benım erken yaw be yaptırdım idrar testi fos cıktı, kanı da baya beklerim yaptırmak icin

İdrar testimi kendim yaptım işte 14mart ü yumurtlama günümdü ben idrar testini 25 martta yapmıştım.biraz daha bekle tatlım idrarda çıkmadı bende,ama bugün eve giderken bi test alıp yapıcam...pazartesi söylerim sonucu

aa evet çok sevindim senin adınada cnım hayırlı uğurlu olsun.Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

ne guzel yazmısın. bana sorsalar ben hayatta anlatamam dikkat etmem cunku:):)

kızımmmm 4 aydırrr çalışıyorum her anımı gözlemledim bu ay .Prof.olcam yakında:)))))
valla kutlarım seni tatlım iyi çalışmışsın itina ile seni tekrar kutluyorum tatlım..

çok sağol canım darısı hepinizin başına

benim geçti o tuvalet olayı sadece ateş basmalar var

:)))))))))) 1,5 tl koyuyo herifler üstüne, yetmiomuş gibi bide dioki, bu 5 lik olanlar çin malı, kaliteli olanlar 25 tl hangisinden istersiniz hanfendi.:))))))))))) çek bi 5 tlll

kız özlem sen beni öldürcen çekk bi 5 tll he:) laflara bak ya... ben alcam sana göndercem artık.. senin yapcağın yok alcağında:))

dalincim peki yataktan hemen kalkıyomuydun yoksa bekliyomuydun?
bizim gibi çalışan bayanlar için yatakta beklemekte zor yavv

hiç sorma tatlımm..onu bilmem ama bana bu ayrılık baya bi yaradıofff çok özledim onu..
demin bahçeye hava almaya çıktım(işyerindeyim)kimse yoktu etrafta bende seni çooooook özledim diye diye deşarj oldumm

offfffff...severek evlenmenin dezavantajı bu olsa gerek...neyse böyle konuşuyorum ama asla adım atmam kızlar..ondan bi ses gelmezse
sonsuza kadar böle susçam

hayırlı zamanda ınsallah. hele bi kalim de artık aklıma gelenleri yazarım:)

inşallah özlemcimm:)ben inanıyorum en kısa sürede senden de güzel haberler alacağız...
Allahımmm kimsenin kucağını boş bırakmasın..evet bebiş büyük sorumluluk ama değer beeeeeee

negatif cıkıomuş yine:):) yine negatif cıkarsa kır o testi kırmızı cıbıkı al masakla parçalara ayır:):) pis yalancıııı ben hastaneden tasdikledim pozitifim işte de klozete at sifonu çek:):):) ziraaa kendisine cok kılım

kız özlem sen beni öldürcen çekk bi 5 tll he:) laflara bak ya... ben alcam sana göndercem artık.. senin yapcağın yok alcağında:))

canım su anda kasıklarımda adet sansıcı hissediorum tekrardan, haftasonu olabilirim. o yuzden bekleyeceğim.

tatlımmm çok teşekkür ederimmmmmmmmmm....bence bu gece barış vesile olur:)))

bizm son ilişkilerde romantizmden eser yoktuuu:)))) ayak dik şöyle yap böyle yap..hep bebeği düşünüosun...doğmadan başladı telaşı:))))

aminn, Allah isteyen herekese bu duyguyu tattırsın

amin canım.. amin.. Birde ALLAH kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın... tez zamanda kavuştursun...

tatalım dur hemen uzulme daha varmı adetıne...yedır tabı ne kaybedersın bol bol yedır
yok benım daha devam edıyo sanırım dogurana kadarda surecekk

ewet kız ben ısımı bıtırınce zıpp damlıyorum ayaga hıc yatayım bekleyeyım yok bende kalkıyorum hemen banyoya gıdıyorumkı su spermlerıde oldurebılır.ama olan zaten bsoalma esnasında oluyo gıden o ılk 20 sanıyede gıdıyo zaten hıcc kasmayın kendınızı tatlıslr kadının pozısyonu asla etkılemezmıs cunku spermler hep yukarı dogru gıderlermıs sen ayaga kalkınca asagı deıl :)))

Son düzenleme:

tamam tatlım.. herşeyin hayırlısı canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…