- Konu Sahibi pembemasal
-
- #15.181
valla kutlarım seni tatlım iyi çalışmışsın itina ile seni tekrar kutluyorum tatlım..
1-) Regl günümden 1 hafta önce hiç belirtisi olmayan kahverengi akıntı .Ben hastalandım sandım ama bir kaç saat arayla az az geldi,Sonra ertesi günde çok az geldi ve bitti.
2-)Gözlerim bulanıklaştı,sulu sulu duruyorlar.Hala bulanık gibi görüyorum
3-)2 gece önce yattığımda yüzüm çok kaşındı ve yandı
4-)geçen ay 29 unda adet olmuştum .Bu ayın 30 unda hamileliğimi öğrendim
5-)Hiç huyum değilken bu ay 2 kere gece tuvalete kalktım.
6-geçtiğimiz iki hafta deli gibi yemek,ve deli gibi çikolata yedim.Şimdi normale döndüm
YÖNTEMLER
1-telefonuma PERİOD TRACKER diye bir program yükledim oan göre yumurtlama günlerime baktım,sitelerdeki takvimlerlede destekledim...
2-Yumurtlama günlerimin birinde kocişi sabah 6 da uyandırdım.Erkeklerin spermlerinin en güçlü olduğu anmış
3-Ona hep canının istediği yemekleri yaptım hep besledim kociiş:)
4-hep yatar pozisyonda ilişkiye girdik sonrasında ayaklarımı dikip 10 dk yattım,kalkınca bütün spermler geri geldi.Banyomuda yaptım.
ay o gece tuvaletlerını hıc sorma bende gecelerı hıc kalkmam wc ye ama 1 bucuk haftadır gecede 5 defa kalkıyorum neredeyse uyuyamıyorum.
bende kocıse tahım pekmez yedırdım bol boll :)))
hıc dıkmedım ayakalrı valla.
hakikatten he. bana sorsan ben de yatar pozisyonda ve ayak dikme konunsunda aynıyım. gerisi hatırlamıom bile. maşallah valla. ay ben gebiş kalırsam cok cahil kalacam ha. sunu yaptınmı deseler. ıııııııııı yaptım yok yok yapmadım galiba hatırlamıom yaa der bırakırım:))))))))
bugun banuyla belus yok yahuuu
ceylinimm yaa hayırlı olsun hamileliğin canımm:)hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhhh
bende kocayla barışırsam eğer bunlara dikkat ederim:)
reglden önce gelen sanırım yerleşme kanamasydı...
yaa şu ayak dikme olayıı olmasa valla çoktan hamile kalırdım,çok sinir bişey yaa...
ay o gece tuvaletlerını hıc sorma bende gecelerı hıc kalkmam wc ye ama 1 bucuk haftadır gecede 5 defa kalkıyorum neredeyse uyuyamıyorum.
hakikatten he. bana sorsan ben de yatar pozisyonda ve ayak dikme konunsunda aynıyım. gerisi hatırlamıom bile. maşallah valla. ay ben gebiş kalırsam cok cahil kalacam ha. sunu yaptınmı deseler. ıııııııııı yaptım yok yok yapmadım galiba hatırlamıom yaa der bırakırım:))))))))
özlemim valla kaçmak yok hee...hayırlısıyla sende tez vakitte hamile kalınca anlatıcan yöntemleri ona göreee
özlemim valla kaçmak yok hee...hayırlısıyla sende tez vakitte hamile kalınca anlatıcan yöntemleri ona göreee
Allahım ya bende bi garibim o zaman bende önceden hep geceleri tuvalete kalkardim uzun zamandır kalmıyorum..bebek belirtisi bende bu olmayacak herhal( bende kocişe tahin pekmez yidireyim iyi geliyormuş madem,,,
özlem sen bi hamiş kalda tatlım sana biz hiç sormicez istisna olcan aramızda sorguya çekilmeyerek.. inan bana sen şu kan testini yaptırmadan nasıl duruyon anlamıyorm 6 gün gecti tatlım.. yada bir kez daha şu ucuz olanlardan piyasada 3,5 aslında sizin plazada 5 olan testlerden alsan bi daha yapsan canım..
kaç gun geciktin sen. battan kaç gun sonra idrar testi kaç gun sonra kan testi yaptırdın.. hımm yok benım erken yaw be yaptırdım idrar testi fos cıktı, kanı da baya beklerim yaptırmak icin
hava ole kasvetlıkı eskısehırdeyım ben ne gunes ne yagmur ayyy ıcım bayıldı valla
ceylın2011 3 gun var aaramızda ve 3 gun oncede bnm degerım senınkı gıbıydı hemen hemen cok guzel gıdıosun masallah nur topu gıbı kucagınada alasın ınsallah
ne guzel yazmısın. bana sorsalar ben hayatta anlatamam dikkat etmem cunku:):)
valla kutlarım seni tatlım iyi çalışmışsın itina ile seni tekrar kutluyorum tatlım..
:)))))))))) 1,5 tl koyuyo herifler üstüne, yetmiomuş gibi bide dioki, bu 5 lik olanlar çin malı, kaliteli olanlar 25 tl hangisinden istersiniz hanfendi.:))))))))))) çek bi 5 tlll
bence onun hıc hukmu yok ole derler ozellıkle haydar dumen kı o adamı nekadar cıddıye alırsın :))) ben hıc dıkmedım ole ayakalrı ne yaparsan yap o sıvı durmazkı cıkar fazlası.
ıns barısırsın kocanla tatlımya hersey cok daha guzel olur bu ayrılık umarımkı yaramıstır kocana
hayırlı zamanda ınsallah. hele bi kalim de artık aklıma gelenleri yazarım:)
İdrar testimi kendim yaptım işte 14mart ü yumurtlama günümdü ben idrar testini 25 martta yapmıştım.biraz daha bekle tatlım idrarda çıkmadı bende,ama bugün eve giderken bi test alıp yapıcam...pazartesi söylerim sonucu
kız özlem sen beni öldürcen çekk bi 5 tll he:) laflara bak ya... ben alcam sana göndercem artık.. senin yapcağın yok alcağında:))
ceylinimm yaa hayırlı olsun hamileliğin canımm:)hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhhh
bende kocayla barışırsam eğer bunlara dikkat ederim:)
reglden önce gelen sanırım yerleşme kanamasydı...
yaa şu ayak dikme olayıı olmasa valla çoktan hamile kalırdım,çok sinir bişey yaa...
dalincim peki yataktan hemen kalkıyomuydun yoksa bekliyomuydun?
bizim gibi çalışan bayanlar için yatakta beklemekte zor yavv
hiç sorma tatlımm..onu bilmem ama bana bu ayrılık baya bi yaradıofff çok özledim onu..
demin bahçeye hava almaya çıktım(işyerindeyim)kimse yoktu etrafta bende seni çooooook özledim diye diye deşarj oldumm
offfffff...severek evlenmenin dezavantajı bu olsa gerek...neyse böyle konuşuyorum ama asla adım atmam kızlar..ondan bi ses gelmezse
sonsuza kadar böle susçam
inşallah özlemcimm:)ben inanıyorum en kısa sürede senden de güzel haberler alacağız...
Allahımmm kimsenin kucağını boş bırakmasın..evet bebiş büyük sorumluluk ama değer beeeeeee
hiç sorma tatlımm..onu bilmem ama bana bu ayrılık baya bi yaradıofff çok özledim onu..
demin bahçeye hava almaya çıktım(işyerindeyim)kimse yoktu etrafta bende seni çooooook özledim diye diye deşarj oldumm
offfffff...severek evlenmenin dezavantajı bu olsa gerek...neyse böyle konuşuyorum ama asla adım atmam kızlar..ondan bi ses gelmezse
inşallah özlemcimm:)ben inanıyorum en kısa sürede senden de güzel haberler alacağız...
Allahımmm kimsenin kucağını boş bırakmasın..evet bebiş büyük sorumluluk ama değer beeeeeee
tatalım dur hemen uzulme daha varmı adetıne...yedır tabı ne kaybedersın bol bol yedırAllahım ya bende bi garibim o zaman bende önceden hep geceleri tuvalete kalkardim uzun zamandır kalmıyorum..bebek belirtisi bende bu olmayacak herhal( bende kocişe tahin pekmez yidireyim iyi geliyormuş madem,,,
özlem sen bi hamiş kalda tatlım sana biz hiç sormicez istisna olcan aramızda sorguya çekilmeyerek.. inan bana sen şu kan testini yaptırmadan nasıl duruyon anlamıyorm 6 gün gecti tatlım.. yada bir kez daha şu ucuz olanlardan piyasada 3,5 aslında sizin plazada 5 olan testlerden alsan bi daha yapsan canım..
yok benım daha devam edıyo sanırım dogurana kadarda surecekkİdrar testimi kendim yaptım işte 14mart ü yumurtlama günümdü ben idrar testini 25 martta yapmıştım.biraz daha bekle tatlım idrarda çıkmadı bende,ama bugün eve giderken bi test alıp yapıcam...pazartesi söylerim sonucu
yedır kuzum yedır ne kaybedersın :)) dur hemen uzulme ne zaman adetınn
aa evet çok sevindim senin adınada cnım hayırlı uğurlu olsun.Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
kızımmmm 4 aydırrr çalışıyorum her anımı gözlemledim bu ay .Prof.olcam yakında:)))))
çok sağol canım darısı hepinizin başına
benim geçti o tuvalet olayı sadece ateş basmalar var
selam tatlım.prolaktin için ilaç kullanıyomusun?
negatif cıkıomuş yine:):) yine negatif cıkarsa kır o testi kırmızı cıbıkı al masakla parçalara ayır:):) pis yalancıııı ben hastaneden tasdikledim pozitifim işte de klozete at sifonu çek:):):) ziraaa kendisine cok kılım
canım su anda kasıklarımda adet sansıcı hissediorum tekrardan, haftasonu olabilirim. o yuzden bekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?