- Konu Sahibi pembemasal
-
- #15.161
ben üniversitedeyken yaprak dökümü izler ağlama delisi olurdum.. bende bi kanal d nin arşıvini karıştırayımda izlim şu yaprak dökümünü:))
öle deme kızz... hamile kalmazsam önümüzdeki aylar inerim.. boğazdan keserim biraz,, 3 ayda 5 kilo verdim 2 aydada veririrm herhal 4 kiloyu, yürüyüşte yoktu bu geçen aylarda yeni başladım yürüyüşede.. ama bebek olsun kilo umrumda bile değil... gelsin bebişler:))
özlemcim görürüz canım benim inşallah görürüz.. sen bi tahlil daha yaptırsana canım benim, bi saniye sen kan tahlili yaptırmadın dimi idrar yaptın şu ucuz olanlardan.. :))
İnşallah kızlar inşalahhhh,,,,hepimiz burda yazılanların ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.Söz veriyorum eğer hamişssem neler yaptığımız tek tek yazacağım hepinize.
24mm olan çatlamış önceden soylemesı gerekırdı ıgneyı sanırım şimdi 20.1mm olan yumoşum için ıgne verdı bakalım digeri tutmuştur buda tutarda ıkızlerım olur :))))
kendini sıkıntıya düşürcek şekilde yapma diyet canım vitamınlerını fılan al meyve ye kuşum ay cok ıstıyorum hamile kalmanı çalışmazsında ozaman evden yazısırız bol bol
ben aşkı memnu yu izliom:))))))))
kız ben o dizide küfürbaz bir kız haline geldimm.. ama sonuna kadarda izledim:)) sonundada hüngür hüngür ağladım((
aman ne yapcam bee aha su yediğim grisini kadar kalın bi cubuk cıktı yinemi cıksın ha yınemı cıksın:):)evet sekerım ucuzlardan hanı şu 3,5 tl olanlar, ama ben plaza da calısıom oranın eczanesi 5 yapmış 3,5 olanları biraz daha pahalı yane:))))
kan tahlili yaptırmıcam ya, onun icin daha beklicem eger onumuzdekşi haftada olmassam o zaman yaptırırım:))))))))))))))))))))))
kızlar belustan haberi olan varmı ???
kızlar belustan haberi olan varmı ???
birde kızlar bu illerde yaşayanlar dikkat "İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Bartın, Düzce, Bursa, Bilecik, Zonguldak, Bolu, Karabük, Kastamonu ve Ankara'da yaşayanlar dikkat" kuvvetli yağış bekleniyormuş özellikle hamiş arkadaşlar lütfen dikkat edin..hayaletcim casperciğim istanbuldasın sen dikkat et tatlım..
beluşun işleri çok yoğun giremiyor bugün
evet var arı gibi calısıo kızcagızz cok yogun
yuppii 200 cok guzel bı deger hamılesın tebrık edıyorum gunun gecıncemı yaptırdınn.
Allam ya biz gorcesmi acaba o gunleri. benim kör olasıca kırmızılar hala gelmedi, kapkalın bi çıbıgım var valla sinir yaptım haaaaaa
sözümün arkasındayımmm canımmm hemen yazıyorum altaevett ceylincimmm senden bu sözünün arkasında olmanı veee bütün belirti ve yöntemleri bekliyoruz:)))
Ceylincim tebrik ederim , sevindim kuzum değerinde güzelmış ,
salı ya kadar böle, cts yagmur yok gunes de yok(
sağol tatlım...ben geçen ay 29 unda regl olmuştum...bugün ayın 30 u pek geçmişte sayılmaz herhalde ,yada en fazla 1-2 gün geçmiştir.
inşallahh arkadaşımmm görürsünnn,bu arada ben geçen hafta idrar testi yaptımmmm negatif çıktı..kanda pozitif çıktıııı
sözümün arkasındayımmm canımmm hemen yazıyorum alta
çok sağol tatlım değerleri pek bilmiyorum oranlarını ama inşallah öyledir
1-) Regl günümden 1 hafta önce hiç belirtisi olmayan kahverengi akıntı .Ben hastalandım sandım ama bir kaç saat arayla az az geldi,Sonra ertesi günde çok az geldi ve bitti.
2-)Gözlerim bulanıklaştı,sulu sulu duruyorlar.Hala bulanık gibi görüyorum
3-)2 gece önce yattığımda yüzüm çok kaşındı ve yandı
4-)geçen ay 29 unda adet olmuştum .Bu ayın 30 unda hamileliğimi öğrendim
5-)Hiç huyum değilken bu ay 2 kere gece tuvalete kalktım.
6-geçtiğimiz iki hafta deli gibi yemek,ve deli gibi çikolata yedim.Şimdi normale döndüm
YÖNTEMLER
1-telefonuma PERİOD TRACKER diye bir program yükledim oan göre yumurtlama günlerime baktım,sitelerdeki takvimlerlede destekledim...
2-Yumurtlama günlerimin birinde kocişi sabah 6 da uyandırdım.Erkeklerin spermlerinin en güçlü olduğu anmış
3-Ona hep canının istediği yemekleri yaptım hep besledim kociiş:)
4-hep yatar pozisyonda ilişkiye girdik sonrasında ayaklarımı dikip 10 dk yattım,kalkınca bütün spermler geri geldi.Banyomuda yaptım.
kaç gun geciktin sen. battan kaç gun sonra idrar testi kaç gun sonra kan testi yaptırdın.. hımm yok benım erken yaw be yaptırdım idrar testi fos cıktı, kanı da baya beklerim yaptırmak icin
1-) Regl günümden 1 hafta önce hiç belirtisi olmayan kahverengi akıntı .Ben hastalandım sandım ama bir kaç saat arayla az az geldi,Sonra ertesi günde çok az geldi ve bitti.
6-geçtiğimiz iki hafta deli gibi yemek,ve deli gibi çikolata yedim.Şimdi normale döndüm
YÖNTEMLER
1-telefonuma PERİOD TRACKER diye bir program yükledim oan göre yumurtlama günlerime baktım,sitelerdeki takvimlerlede destekledim...
2-Yumurtlama günlerimin birinde kocişi sabah 6 da uyandırdım.Erkeklerin spermlerinin en güçlü olduğu anmış
4-hep yatar pozisyonda ilişkiye girdik sonrasında ayaklarımı dikip 10 dk yattım,kalkınca bütün spermler geri geldi.Banyomuda yaptım.
kaç gun geciktin sen. battan kaç gun sonra idrar testi kaç gun sonra kan testi yaptırdın.. hımm yok benım erken yaw be yaptırdım idrar testi fos cıktı, kanı da baya beklerim yaptırmak icin
YÖNTEMLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?