- 13 Aralık 2011
- 1.332
- 231
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #14.781
geldi tatlım evet
benim kocişte 9 ay 10 gün nasıl dayancam diyo garibim.bende eskiden otomatikmiydi sanki manual takıl diyorum :))))
tamam tatlım bak sizin için kavgayi uzatmıcam vercem bugün:)) canım belus yok ya ondan sessiz burası bi gelsin :)))
bana yapışmasa adam azcık ulaşılmaz pozlara girse koşcam peşinde vermek için uğraşcam ama,, yokk benim bu adam sevgi yumağı yemin ederim:)))
canım daha erken değilmiki ama test için :44::44:
Oluyor hayatım, ben de oluyor... Yani çatlama ya da yumurtlama onu bilmiyorum ama o dönemde kasık ağrısı normal:)selamlarrrrr merhabalarrr
kızlar yumurtlama gününüzde çatlarken kasık agrınız oluyormu :26: anlıyormusunuz
Bu kadar erken çıkmayabilir:) Birazcık daha bekle:)hanımlar bişey sorabilir miyim? yumurtlamadan beş gün sonra kan testinde hamilelik çıkarmı? benim memlekete gitmem gerek ama bunun için önce hamilemiyim öğrenmem lazım :44:
Niye öyle diyorsun kuzum yaa, dur bakalım daha başlamadan umutsuz olma lütfen ama:)oylemı saglık olsun tatlım benım bızımle berabersın yıne umudumuz nısan ayı bakalım hayırlısı bende nedense bugunden ıtıbaren bır dusus oldu duygularım falan olmayaak yıen tutturamadık dıye dusunuyorum ama ıns yanılıyorumdur....
Ben de valla, o yüzden bugün diğer aylara göre daha fazla üzüldüm.. Ama yapacak bişey yok, nisana beraber hamiş kalırız inşallah:)ay ben senden bu ay için çok umutluyum canım neyse hayırlısı artık nasip kısmet
ıns tatlım ya ıns beklıyroz sabırsızlıkla gelsınler bebısler....yumurtlama haftasından cıktık sımdı belırtıler nezman ortaya cıkar:)
:)))))))))) aa ne salağım sımdı uyandım. kız ben cok temız kalplıyım bende kocan 9 ay 10 gun bebeğin gelmesi icin nasıl beklicek die düşünüo sanıom. megerse adamın derdi başkaymış:)))))))
yaaa sorma kısss.hamile olduğumu öğrenmeden 10 gün önce yapıvermiştik.ahanda kaç gün oldu.hehehehe dayansınlar bişi olmaz.biz dayanıyosak onlarda dayansınlar köftehorlar
Oluyor hayatım, ben de oluyor... Yani çatlama ya da yumurtlama onu bilmiyorum ama o dönemde kasık ağrısı normal:)
Bu kadar erken çıkmayabilir:) Birazcık daha bekle:)
Niye öyle diyorsun kuzum yaa, dur bakalım daha başlamadan umutsuz olma lütfen ama:)
Ben de valla, o yüzden bugün diğer aylara göre daha fazla üzüldüm.. Ama yapacak bişey yok, nisana beraber hamiş kalırız inşallah:)
latacım ben adete 1 hafta kala öğrenmiştim.benim belrtilerim şöyleydi.
*sol kalçama sanki bıçak saplanmış gibiydi.
*kaşlarım ve yüzüm çok kaşındı.
*mide bulantısı hissetmedim çünkü ülser geçirdiğim için benim sürekli midem bulanır.
*göğüs uçlarımda karıncalanma
*bi üşüme bi terleme
*ateşim hiç düşmedi hala devam ediyo
*tükürük çoğaldı
*sık tuvalete gittim
işte böyle tatlım.inşallah sizlerinde göbüşleri dolar.Allah ımdan diliyorum sizler için.
aslında bilmem kacıncı zamanlarda sakıncası yok diolar ama ben yapamam ya:) sanki izlmiomus gibi gelir.:):)
ay kızlar 9 ay ilişki olmayacakmı yani olurmu hiç öyle şey
romacım senin nasıl gidiyor varmı umut? belirti için daha erken gerçi
keşke hamile olsam da isterse olmasın ne olcak
ay kızlar 9 ay ilişki olmayacakmı yani olurmu hiç öyle şey
hanımlar bişey sorabilir miyim? yumurtlamadan beş gün sonra kan testinde hamilelik çıkarmı? benim memlekete gitmem gerek ama bunun için önce hamilemiyim öğrenmem lazım :44:
Nedenki....??? Eğer riskli bir hamilelik geçiriyorsan cinsel ilişkiyi yasaklar doktor... Karnımızdakinden daha önemli değildir bunun bir süre için eksikliğinin olması...
Ben ve benim gibi hamileliğini riskli geçirmiş bir çok anne için bu böyle...Hemen de aldatmaya gitmez eşler yani...
valla canım bi umut varmı bilmiyorum ama düşünmemeye çalışıyorum:26:
daha adetime 10 gün var oluruna bırakmaya çalışıyorum..şu 1-2 gün içerisinde göğüslerim büyümeye başlarsa ve acırsa bu aydanda umudumu kesicem canım çünkü büyüme ve ağrı benim için adet belirtisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?