- Konu Sahibi pembemasal
-
- #14.761
tatlım barışmıştık dün yine kavga ettik.. tamda dün ilişki günümüzdü ama gitti göz göre göre.. ama barıştık.. elinde çiceklerle gelince affettim bende ama biraz çektiriyorum tabi vermeyerek..:)) dün akşam zaten kızdım.. bir ay daha hamileliği bekleyebilirm dedim.. popomu döndüm uyudum.:)) canım benim 18 nisan,, senin daha erken galiba
banucum gordum senı mısafırın gelmedı mı:)hem adet oldun mu artı eger bugun olmaz ısen yarın test yapcan degılmı
banucum gordum senı mısafırın gelmedı mı:)hem adet oldun mu artı eger bugun olmaz ısen yarın test yapcan degılmı
latacımm banuşun kırmızıları gelmiş maalesef( inşallah nisan ayında hepinizin hamiş haberlerini alırız.
evet tatlım bat 8 ama 9 dıyelım:)bakalım bu ay tutturabıldıkmı kuruluk var bende ama suan dunde yıne degerlendırdık cok uzatma sende tatlım adamı yıldırma:) bugunde kımsecıkler yok..sessız burası...
KIZIM KAVGALARDAN SONRA DAHA GUSEL OLUO NIE DONUP UYUDUN:):) Ateşsiz kadın
tamam tatlım bak sizin için kavgayi uzatmıcam vercem bugün:)) canım belus yok ya ondan sessiz burası bi gelsin :)))
bana yapışmasa adam azcık ulaşılmaz pozlara girse koşcam peşinde vermek için uğraşcam ama,, yokk benim bu adam sevgi yumağı yemin ederim:)))
kısımmm maşallah desene yawenişteye nazar değidiricen sonra.
yok tatlım ona hiç bişey olmaz,, adam manyak aşık bana,, ben vermiyorum ya şimdi oda şey diyor.. sana bakmak bile yetiyor canım karımm.. bildiğiniz sevgi yumağı.. ama yinede maşallah..:))
hanımlar bişey sorabilir miyim? yumurtlamadan beş gün sonra kan testinde hamilelik çıkarmı? benim memlekete gitmem gerek ama bunun için önce hamilemiyim öğrenmem lazım :44:
hanımlar bişey sorabilir miyim? yumurtlamadan beş gün sonra kan testinde hamilelik çıkarmı? benim memlekete gitmem gerek ama bunun için önce hamilemiyim öğrenmem lazım :44:
tatlım çıkmayabilir.1 hafta ve 10 gün sonrasında belli oluyomuş.
bende öyle duydum ama, neyse beklim iki gün daha o halde
Geldi hayatım benim kırmızılar:) nisana kaldım yani resmi olarak:)) geçirdim bile kendimi nisan listesine..
latacımm banuşun kırmızıları gelmiş maalesef( inşallah nisan ayında hepinizin hamiş haberlerini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?