Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

banucum gordum senı mısafırın gelmedı mı:)hem adet oldun mu artı eger bugun olmaz ısen yarın test yapcan degılmı

KIZIM KAVGALARDAN SONRA DAHA GUSEL OLUO NIE DONUP UYUDUN:):) Ateşsiz kadın

banucum gordum senı mısafırın gelmedı mı:)hem adet oldun mu artı eger bugun olmaz ısen yarın test yapcan degılmı

latacımm banuşun kırmızıları gelmiş maalesef ( inşallah nisan ayında hepinizin hamiş haberlerini alırız.

Geldi hayatım benim kırmızılar:) nisana kaldım yani resmi olarak:)) geçirdim bile kendimi nisan listesine..

tamam tatlım bak sizin için kavgayi uzatmıcam vercem bugün:)) canım belus yok ya ondan sessiz burası bi gelsin :)))

KIZIM KAVGALARDAN SONRA DAHA GUSEL OLUO NIE DONUP UYUDUN:):) Ateşsiz kadın

bana yapışmasa adam azcık ulaşılmaz pozlara girse koşcam peşinde vermek için uğraşcam ama,, yokk benim bu adam sevgi yumağı yemin ederim:)))

kısımmm maşallah desene yaw enişteye nazar değidiricen sonra.

hanımlar bişey sorabilir miyim? yumurtlamadan beş gün sonra kan testinde hamilelik çıkarmı? benim memlekete gitmem gerek ama bunun için önce hamilemiyim öğrenmem lazım :44:

yok tatlım ona hiç bişey olmaz,, adam manyak aşık bana,, ben vermiyorum ya şimdi oda şey diyor.. sana bakmak bile yetiyor canım karımm.. bildiğiniz sevgi yumağı.. ama yinede maşallah..:))

benim kocişte 9 ay 10 gün nasıl dayancam diyo garibim.bende eskiden otomatikmiydi sanki manual takıl diyorum :))))

hanımlar bişey sorabilir miyim? yumurtlamadan beş gün sonra kan testinde hamilelik çıkarmı? benim memlekete gitmem gerek ama bunun için önce hamilemiyim öğrenmem lazım :44:

tatlım çıkmayabilir.1 hafta ve 10 gün sonrasında belli oluyomuş.

canım en erken adet gününden 1 -2 gün önce çıkabiliyormuş diye duydum

Geldi hayatım benim kırmızılar:) nisana kaldım yani resmi olarak:)) geçirdim bile kendimi nisan listesine..

oylemı saglık olsun tatlım benım bızımle berabersın yıne umudumuz nısan ayı bakalım hayırlısı bende nedense bugunden ıtıbaren bır dusus oldu duygularım falan olmayaak yıen tutturamadık dıye dusunuyorum ama ıns yanılıyorumdur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…