Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

o zaman ben gidip kan veririm sabah artıkın doktoru arayıp öğrenirim sonucu, amaaann telden de hiç sevmiom bu işleri ya gozelrının içine bakmam lazım doktorun:):)

yaptım canım, beklediğim gibi negatif.

adetin 3.günü gitmen gerekiyor tatlım.ona göre kendini ayarlarsın kan vermek için.

Valla sana güleyimmi üzüleyimmi bilemedim :)) canim zaten ümidin yoktuda bellide olmaz test bozuk olmasin sekerim, sen iyisimi git 25 YTL lik testi al bence garanti olsun canim bellki gec döllenme olmustur, ümitlendirmek istemiyorum ama hersey mümkün insallahda hamish sindir canim , sirf o gicik tekl cizgiye inat hamish olmani cok istiyorum bacim:)

güldencimm selam canım.evet pogestanı kullanıyorum.bugün daha iyiyim canikom.inşallah günler geçtikçe daha iyi olacağız Allah ın izniyle :))

inşallah canım inşallalh..

aynen canım hedef bebiş olduğu içn insan herşeyden umutlanıyo ..
aynen tekrarlarsa doktorunla görüş mutlaka...

bu arda kızlar ben kaçar biraz ders çalışmam lazım...

tekrar tebrik ederim canooo.. maşallah Alllah nazarlardan korusun,, birde kendine dikkat et,, vitaminlerini al bir an önce iyileş,,,

günaydın güldencim... nasılsın tatlım..

gunaydın kızlar nasılsınızzzz, canooom cok sevindim bebem cok, Darısı başımıza inşş

günaydın özlemcim..

günaydın dalin... ben kahvaltımı ettim ama çok vasat bir kahvaltıydı.. bu aralar çok iştahsizim..

ilahi özlemcim,, kalın çizgiyi bi dövmediğin kalmış canım benim daha dur hemen çıkmaz idrarda, bazılarının çıkıyor ama istisna onlar.. hem sen neden umutsuzsun bu ay çalışmadınmı yoksa.. belusla bana bi sürü söyleniyonuz yoksa sizdemi bizim gibi oldunuz.. az veren cinsten...:)))

ıyı ne kelıme mukemmellllll tatlımm sahane.sen benden 3-4 gun onde gıdıyosun sanırım.bnmde 267,4 cıktı en az 2 gun olmalı aramızda

hersey cok guzel gıdıyo allah sonunuda hayırlı etsın ınss

dalincim haberler sendede süper tatlım.. maşallah Allah nazarlardan saklasın canım benim..

yok zaten uzulmedim hayırlısı, bakalım ben hormon degerlerimi merak ediyorum cok

özlem bende çok merak ediyorum.. geçen casperrlede konuştuk.. yaptırmayı çok istiyorum ama bir izin alıp gidemedim bir türlü((

özlemcim,hormonlarına mutlaka baktır.benimde sadece prolaktin hormonum yüksekti ve hamile kalmamı engelliyodu.

günaydın hayaletcim caspercimm.. ben daha hormon testleri için gidemedim tatlım.. ama çok merak ediyorum.. hormon seviyelerimi...

herkese günaydın kızlar.. bu arada ben galiba dün yumurtladım o yumurta beyazı akıntı iki gündür var bende sol kasığımda ağrıda oldu felaket şekilde..ama şu varki biz hiç çalışmadık 4 gündür((
ayrıca kızlar dün akşam rüyamda göğüslerimde süt fışkırıyordu.. baktım çok güzel bir rüyaymış evli için kız çocuğa işaratmiş birde bollluğa zenginliğe.. ayy inşallah rüyam çıkar yaa(((

Kizlar günaydin diyemedim herkeze günaydinlar olsunn , herkeze selam ediyorum. Verdiginiz cevaplar ve bilgiler icin cok tsk ediyorum cevap veremesemde. Isler yigildi bisey yapamadim o yüzden cikmam gerekiyo :))) sizi cok öpüyorumm bol sohbetler diliyorum insallah aksama cok güzel haberler okurum sizlerden yine insallahhh

Son düzenleme:
adetin 3.günü gitmen gerekiyor tatlım.ona göre kendini ayarlarsın kan vermek için.

tabı canım 2-3 gun sabah ac karnına gel dedı doktorda. ama ıste kırmızıları beklıom

amann yok be beklıcem ısten kuzu gıbı kırmızıları

ya canım ne bılım ben hep kendımı nısan da calısıcam dıe odakladıgım ıcın bu aydan hıc umutlanmadım, calıstım tabı kendımce hesapladıgım yumurtlama tarıhlerınde ama bılmıom. doktor da yumurtlama takıbını yapıcaz dedı nısan ıcın beklıom ole kakalak gıbı

canım bende bu ay hiç çalışmak istemiyorum.. yumurtlama günümü bile kaçırmış olabilir zaten pekte takmıyorum bu ay olmayacak gibi geliyor... hormon testi yaptırmak istiyorum bende..ama adetin 3. günü diyorlar, bu ay için geçmi kaldım acaba.. şimdi yaptırsam olmazmıkii..

cavabın için çoookk teşekkür ederim canımm , benim de içim rahat etmiyor zaten şuan çalışıyorum eve gidip dinlenmek istiyorum sadece...ama bu meret malesef ilaç almadan geçmiyo çekecez artık bebişin hatırına yapacak bişey yok.....

canımcım bende mart bası gıttım doktora ama adetimin 4. gunuydu, doktor gec kaldın dedi. o yuzden hormon testlerı ıcın bır ay beklemek durumunda kaldım. 2. yada 3. gunu sabah aç karnına gel dedi. o yuzden adetin geçtiyse bekle adetini.

TEBRİKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım, harika çıkmış değerin de çok mutlu oldum, tebrikler tekrar:) hemen ekliyorum listeye hamiş diye:)

Benim kırmızılar geldi kızlar, her zamanki gibi tam gününde sabah erkenden.. Neyse en azından testlere para dökmekten ve boş yere fazla ümitlenmekten kurtarıyorlar beni.. Nisana inşallah deyip önümüze bakmak lazım..

Bekleyen herkese bol şans..

MART LİSTESİİİİ.....

25 Hamişimizi tebrik ederim tekrar.. Darısı bekleyenlerin ve nisan listesinin başına..

derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE
elvan_byz = 8 Mart HAMİLEEEE
nariko = 18 Mart HAMİLEEEE
smilet = HAMİLEEEE
mustafaATA = 15 Mart HAMİLEEEE
hayaletcasper = 26 Mart HAMİLEEEE
elifyesiller = 15 Mart HAMİLEEEE
organiksekerr = 19 Mart HAMİLEEEE
ebirhim = 20 Mart HAMİLEEEE
dalin26 = 24 Mart HAMİLEEEE
yaseku = HAMİLEEEE
sfsfs = 21 Mart HAMİLEEEE
sayee = 10 Mart HAMİLEEEE
canommmm = 26 Mart HAMİLEEEE

yasenyasar = 9 Mart
mononokez = 11 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
lkmnftm = 21 Mart
Aeroplain = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
YinNgYaNg = 25 Mart
nesedavut = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
9ay = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
sunaardar = 30 Mart
ozgezeren = 30 Mart İnşallah hamiş:)
belfü = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart
dilayy
srg
sevilco
alakadar
mcan84
dilekkk88 1 nisan
dundun 2 nisan
safizin 7 nisan
lalinda : 20 Nisan
2baa
irmegan
chanel88
jadore232
sema84
umuttt
ncinar
yaprak__
mavusbebek

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..
asiia = 8 Mart Nisana İnşallah..
YAPRAK15 = 10 Mart Nisana İnşallah..
elabebek = 13 Mart Nisana İnşallah..
romaroma = 12 Mart Nisana İnşallah..
fgak = 12 Mart Nisana İnşallah..
yalel = 11 Mart Nisana İnşallah..
siyahkugu = 15 Mart Nisana İnşallah..
okkesa = 14 Mart Nisana İnşallah..
ness66 = 15 Mart Nisana İnşallah..
goonnca = 12 Mart Nisana İnşallah..
miniciik = Nisana İnşallah..
aqua_83 = 12 Mart Nisana İnşallah..
edaerdugan = 17 Mart Nisana İnşallah..
kara_gül = 17 Mart Nisana İnşallah..
meriyyy = 19 Mart Nisana İnşallah..
esra9923 = 21 Mart Nisana İnşallah..
gül_sen = 18 Mart Nisana İnşallah..
gamze3737 = 18 Mart Nisana İnşallah..
ilkbhr = 16 Mart Nisana İnşallah..
tusemim = 19 Mart Nisana İnşallah..
manolyax = 24 Mart Nisana İnşallah..
ofpufya = 21 Mart Nisana İnşallah..
ebneha = 22 Mart Nisana İnşallah..
fulyaky = 20 Mart Nisana İnşallah..
NarMik = 11 Mart Nisana İnşallah..
vitamin87 = 9 Mart Nisana İnşallah..
simsiyah83 = 4 Mart Nisana İnşallah..
gunes8 = 6 Mart Nisana İnşallah..
tuhfe = 11 Mart Nisana İnşallah..
ege83 = 3 Mart Nisana İnşallah..
elibeses = 20 Mart Nisana İnşallah..
h_n86 = 22 Mart Nisana İnşallah..
kelam = 23 Mart Nisana İnşallah..
belus = 24 Mart Nisana İnşallah..
pinarosm = 25 Mart Nisana İnşallah..
ayseem = 30 Mart Nisana İnşallah..
_Emosh_ = 21 Mart Nisana İnşallah..
güney = Nisana İnşallah..
glchn = Nisana İnşallah..
yasmminn = Nisana İnşallah..
canCicegim = Nisana İnşallah..
haver87 = 13 Mart Nisana İnşallah..
hazelrose = 24 Mart Nisana İnşallah..
Banu_K = 30 Mart Nisana İnşallah..

ıns cıkar tatlım rabbım gonlumuze gore versın....sen nıye yumurtlama gununu kacırdın goz gore gore........

canım sence kan testinde çıkar mı? 24. gündeyim ama ne dersin...

o zaman bende bu ayı bekliyim tatlım.. inşallah haftasonuna gelmez 3 günüm (

banucum hayırlısı tatlım.. nisana birlikte hamiş kalcaz inşallah ama ben yumurtlama günümü geçirdim.. koca ile kavgaliydık inat ettim vermedim:)))) iyi yapmışım dimi tatlım)))
ıns cıkar tatlım rabbım gonlumuze gore versın....sen nıye yumurtlama gununu kacırdın goz gore gore........

inşallah latacım.. koca ile kavga idince vermedim bende tatlım:)))

sağol hayatım:) İyi yapmışsın, ama illa aynı gün olcak diye bişey de yok:) 1-2 gün önceden olduysa o da işe yarar yani:))

Nisana artık evet, inşallah tabii..

sağol hayatım:) İyi yapmışsın, ama illa aynı gün olcak diye bişey de yok:) 1-2 gün önceden olduysa o da işe yarar yani:))

Nisana artık evet, inşallah tabii..

inşallah canım benim.. Allah ne verirse hayırlı zamanda hayırlısını versin.. banucum ozaman şu parmaklama eyleminiz yalanmı oldu..

:)))barısmadınız mı daha....gel artık sen alttan al bıraz kacırma su gunlerı bekleyelım umutlu umutlu bende yumurtlama haftasından yenı cıktım tatlım:)senın bat ne zman

:)))barısmadınız mı daha....gel artık sen alttan al bıraz kacırma su gunlerı bekleyelım umutlu umutlu bende yumurtlama haftasından yenı cıktım tatlım:)senın bat ne zman

tatlım barışmıştık dün yine kavga ettik.. tamda dün ilişki günümüzdü ama gitti göz göre göre.. ama barıştık.. elinde çiceklerle gelince affettim bende ama biraz çektiriyorum tabi vermeyerek..:)) dün akşam zaten kızdım.. bir ay daha hamileliği bekleyebilirm dedim.. popomu döndüm uyudum.:)) canım benim 18 nisan,, senin daha erken galiba

evet tatlım bat 8 ama 9 dıyelım:)bakalım bu ay tutturabıldıkmı kuruluk var bende ama suan dunde yıne degerlendırdık cok uzatma sende tatlım adamı yıldırma:) bugunde kımsecıkler yok..sessız burası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…