- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #14.741
o zaman ben gidip kan veririm sabah artıkın doktoru arayıp öğrenirim sonucu, amaaann telden de hiç sevmiom bu işleri ya gozelrının içine bakmam lazım doktorun:):)
yaptım canım, beklediğim gibi negatif.
canım gunaydın, ne yaptın erik isini??
kuzum ben sabh test yaptım sen ve belus ıcın:) esek kadar tek cızgı cıktı o kadar kalındı ki tek cızgı bir ara benle dalga gecıolar sandım:):) cizginin kalınlıgına sinirlendim solenerek hazırlanıyorum, aynen sunları soluyorum ; sok sok gozumun ıcıne kadar uzat o kalın cızgıyı ıı ce anlıyım hamıle olmadıgımı:):)
güldencimm selam canım.evet pogestanı kullanıyorum.bugün daha iyiyim canikom.inşallah günler geçtikçe daha iyi olacağız Allah ın izniyle :))
Bende mevsimsel odlugunu düsündüm gerci canim ama yinede iste hedefimiz bebish oldugu icin düsünüyo insan , zaten benim normal adetim 7 gün sürüyo, ondan sasirdim. Biraz piskolojikde sanirim benimkisi bünye kafayi yemeye basladi :))) Bilgilerin icin tsk canim sagolasin eger biadhaki ayda aynisi olursa gidicem doktora.
kızlar yazmak için şimdi fırsat buldum ne olur kusura bakmayın !!!
ben dün kan testimi aldım veee sonuç pozitif değerim 1030 çıktı
kızlar size haber vermek için çatladım ama yazamadım,
birde grip olmuşum birden bastırdı dün çok kötüydüm ateşim çok yüksekti, şimdi biraz iyiyim bugün de doktoruma gidicem,
müsait olursan yine yazarım çok öptüm hepinizi kızlarrr,
çok sağolun çok destek oldunuz hepiniz bana iki gündür :)))99
tatlımmmmmm çok sevindim gerçekten tebrik ediyorum seni allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 1000 olmasıda çok güzel gerçekten ayyy:
hayırlı olsun tatlımmmmm:
tekrar bize gelişmeleri yazmaya devam et olurmu?
bu arada herkese günaydınnnnnn:
umarım bugün hep böyle güzel haberler alırız...
özlem sen test yaptınmı..
banucm sendende güzel haber alıcağımı düşünüyorum ..
gunaydın kızlar nasılsınızzzz, canooom cok sevindim bebem cok, Darısı başımıza inşş
canooommm cok sevındım masallah degerınde cook guzel kaç gun gecıkmıstı adetetın ?tekrar tebrık koyuyorum kuzum masalllahhhh
kızlar gunaydınnnn herkeseeee herkes nasıl bakalım.kımler kahvaltısını ettı kımelr edemedı :))))
canım gunaydın, ne yaptın erik isini??
kuzum ben sabh test yaptım sen ve belus ıcın:) esek kadar tek cızgı cıktı o kadar kalındı ki tek cızgı bir ara benle dalga gecıolar sandım:):) cizginin kalınlıgına sinirlendim solenerek hazırlanıyorum, aynen sunları soluyorum ; sok sok gozumun ıcıne kadar uzat o kalın cızgıyı ıı ce anlıyım hamıle olmadıgımı:):)
ıyı ne kelıme mukemmellllll tatlımm sahane.sen benden 3-4 gun onde gıdıyosun sanırım.bnmde 267,4 cıktı en az 2 gun olmalı aramızda
hersey cok guzel gıdıyo allah sonunuda hayırlı etsın ınss
yok zaten uzulmedim hayırlısı, bakalım ben hormon degerlerimi merak ediyorum cok
özlemcim,hormonlarına mutlaka baktır.benimde sadece prolaktin hormonum yüksekti ve hamile kalmamı engelliyodu.
adetin 3.günü gitmen gerekiyor tatlım.ona göre kendini ayarlarsın kan vermek için.
Valla sana güleyimmi üzüleyimmi bilemedim :)) canim zaten ümidin yoktuda bellide olmaz test bozuk olmasin sekerim, sen iyisimi git 25 YTL lik testi al bence garanti olsuncanim bellki gec döllenme olmustur, ümitlendirmek istemiyorum ama hersey mümkün insallahda hamish sindir canim , sirf o gicik tekl cizgiye inat hamish olmani cok istiyorum bacim:)
tekrar tebrik ederim canooo.. maşallah Alllah nazarlardan korusun,, birde kendine dikkat et,, vitaminlerini al bir an önce iyileş,,,
günaydın güldencim... nasılsın tatlım..
günaydın özlemcim..
günaydın dalin... ben kahvaltımı ettim ama çok vasat bir kahvaltıydı.. bu aralar çok iştahsizim..
ilahi özlemcim,, kalın çizgiyi bi dövmediğin kalmış canım benim daha dur hemen çıkmaz idrarda, bazılarının çıkıyor ama istisna onlar.. hem sen neden umutsuzsun bu ay çalışmadınmı yoksa.. belusla bana bi sürü söyleniyonuz yoksa sizdemi bizim gibi oldunuz.. az veren cinsten...:)))
dalincim haberler sendede süper tatlım.. maşallah Allah nazarlardan saklasın canım benim..
özlem bende çok merak ediyorum.. geçen casperrlede konuştuk.. yaptırmayı çok istiyorum ama bir izin alıp gidemedim bir türlü((
günaydın hayaletcim caspercimm.. ben daha hormon testleri için gidemedim tatlım.. ama çok merak ediyorum.. hormon seviyelerimi...
herkese günaydın kızlar.. bu arada ben galiba dün yumurtladım o yumurta beyazı akıntı iki gündür var bende sol kasığımda ağrıda oldu felaket şekilde..ama şu varki biz hiç çalışmadık 4 gündür((
ayrıca kızlar dün akşam rüyamda göğüslerimde süt fışkırıyordu.. baktım çok güzel bir rüyaymış evli için kız çocuğa işaratmiş birde bollluğa zenginliğe.. ayy inşallah rüyam çıkar yaa(((
tabı canım 2-3 gun sabah ac karnına gel dedı doktorda. ama ıste kırmızıları beklıom
amann yok be beklıcem ısten kuzu gıbı kırmızıları
ya canım ne bılım ben hep kendımı nısan da calısıcam dıe odakladıgım ıcın bu aydan hıc umutlanmadım, calıstım tabı kendımce hesapladıgım yumurtlama tarıhlerınde ama bılmıom. doktor da yumurtlama takıbını yapıcaz dedı nısan ıcın beklıom ole kakalak gıbı
cavabın için çoookk teşekkür ederim canımm , benim de içim rahat etmiyor zaten şuan çalışıyorum eve gidip dinlenmek istiyorum sadece...ama bu meret malesef ilaç almadan geçmiyo çekecez artık bebişin hatırına yapacak bişey yok.....günaydın benimde belim çok kötü olmuştu yumurrtlama dönemlerinde ne ilaç içtim nede başka bişey iyikide içmemişim diyorum hamileyim şu anda
bence içmesen düşünüyosun çünkü belki olcak yinede sen bilirisn
canım bende bu ay hiç çalışmak istemiyorum.. yumurtlama günümü bile kaçırmış olabilir zaten pekte takmıyorum bu ay olmayacak gibi geliyor... hormon testi yaptırmak istiyorum bende..ama adetin 3. günü diyorlar, bu ay için geçmi kaldım acaba.. şimdi yaptırsam olmazmıkii..
kızlar yazmak için şimdi fırsat buldum ne olur kusura bakmayın !!!
ben dün kan testimi aldım veee sonuç pozitif değerim 1030 çıktı
kızlar size haber vermek için çatladım ama yazamadım,
birde grip olmuşum birden bastırdı dün çok kötüydüm ateşim çok yüksekti, şimdi biraz iyiyim bugün de doktoruma gidicem,
müsait olursan yine yazarım çok öptüm hepinizi kızlarrr,
çok sağolun çok destek oldunuz hepiniz bana iki gündür :)))99
tekrar tebrik ederim canooo.. maşallah Alllah nazarlardan korusun,, birde kendine dikkat et,, vitaminlerini al bir an önce iyileş,,,
günaydın güldencim... nasılsın tatlım..
günaydın özlemcim..
günaydın dalin... ben kahvaltımı ettim ama çok vasat bir kahvaltıydı.. bu aralar çok iştahsizim..
ilahi özlemcim,, kalın çizgiyi bi dövmediğin kalmış canım benim daha dur hemen çıkmaz idrarda, bazılarının çıkıyor ama istisna onlar.. hem sen neden umutsuzsun bu ay çalışmadınmı yoksa.. belusla bana bi sürü söyleniyonuz yoksa sizdemi bizim gibi oldunuz.. az veren cinsten...:)))
dalincim haberler sendede süper tatlım.. maşallah Allah nazarlardan saklasın canım benim..
özlem bende çok merak ediyorum.. geçen casperrlede konuştuk.. yaptırmayı çok istiyorum ama bir izin alıp gidemedim bir türlü((
günaydın hayaletcim caspercimm.. ben daha hormon testleri için gidemedim tatlım.. ama çok merak ediyorum.. hormon seviyelerimi...
herkese günaydın kızlar.. bu arada ben galiba dün yumurtladım o yumurta beyazı akıntı iki gündür var bende sol kasığımda ağrıda oldu felaket şekilde..ama şu varki biz hiç çalışmadık 4 gündür((
ayrıca kızlar dün akşam rüyamda göğüslerimde süt fışkırıyordu.. baktım çok güzel bir rüyaymış evli için kız çocuğa işaratmiş birde bollluğa zenginliğe.. ayy inşallah rüyam çıkar yaa(((
canım biz şimdi nediyelimki önemli bi konu bu sonuçta
ama eğer hamilemiyim acaba diyosan bence önce bi kan testi yaptır sonra doktora gidip ilaç kullan
yada gittiğin doktora böyle 1 ihtimalden bahset..
bebeğim eşim bugün erik işini çözecek..
bu arada olsun en azndan şimdi kafan daha rahat olmadımı şimdi tek isteyimiz biran önce adet olman ve hormon testlerini yaptırman..
bu arada gecikmelerindende doktoruna bahsetmeyi unutma tatlım..
canımcım bende mart bası gıttım doktora ama adetimin 4. gunuydu, doktor gec kaldın dedi. o yuzden hormon testlerı ıcın bır ay beklemek durumunda kaldım. 2. yada 3. gunu sabah aç karnına gel dedi. o yuzden adetin geçtiyse bekle adetini.
TEBRİKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım, harika çıkmış değerin de çok mutlu oldum, tebrikler tekrar:) hemen ekliyorum listeye hamiş diye:)
Benim kırmızılar geldi kızlar, her zamanki gibi tam gününde sabah erkenden.. Neyse en azından testlere para dökmekten ve boş yere fazla ümitlenmekten kurtarıyorlar beni.. Nisana inşallah deyip önümüze bakmak lazım..
Bekleyen herkese bol şans..
ıns cıkar tatlım rabbım gonlumuze gore versın....sen nıye yumurtlama gununu kacırdın goz gore gore........
o zaman bende bu ayı bekliyim tatlım.. inşallah haftasonuna gelmez 3 günüm(
banucum hayırlısı tatlım.. nisana birlikte hamiş kalcaz inşallah ama ben yumurtlama günümü geçirdim.. koca ile kavgaliydık inat ettim vermedim:)))) iyi yapmışım dimi tatlım)))
inşallah latacım.. koca ile kavga idince vermedim bende tatlım:)))
sağol hayatım:) İyi yapmışsın, ama illa aynı gün olcak diye bişey de yok:) 1-2 gün önceden olduysa o da işe yarar yani:))
Nisana artık evet, inşallah tabii..
o zaman bende bu ayı bekliyim tatlım.. inşallah haftasonuna gelmez 3 günüm(
banucum hayırlısı tatlım.. nisana birlikte hamiş kalcaz inşallah ama ben yumurtlama günümü geçirdim.. koca ile kavgaliydık inat ettim vermedim:)))) iyi yapmışım dimi tatlım)))
inşallah latacım.. koca ile kavga idince vermedim bende tatlım:)))
:)))barısmadınız mı daha....gel artık sen alttan al bıraz kacırma su gunlerı bekleyelım umutlu umutlu bende yumurtlama haftasından yenı cıktım tatlım:)senın bat ne zman
inşallah canım benim.. Allah ne verirse hayırlı zamanda hayırlısını versin.. banucum ozaman şu parmaklama eyleminiz yalanmı oldu..
tatlım barışmıştık dün yine kavga ettik.. tamda dün ilişki günümüzdü ama gitti göz göre göre.. ama barıştık.. elinde çiceklerle gelince affettim bende ama biraz çektiriyorum tabi vermeyerek..:)) dün akşam zaten kızdım.. bir ay daha hamileliği bekleyebilirm dedim.. popomu döndüm uyudum.:)) canım benim 18 nisan,, senin daha erken galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?