- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #14.481
:)) duydu duydu.. merak etme sen :))
var mı kasıklarda çekilmeler falan bişiler?
İnşallah hayatım.. O netteki tarihe takılma hiç, sen güzel zamanlarda deneme yaptın, gerisini düşünme, benimde 16 sı yumurtlayacaksın diyen oldu ama ben biliyorum 13 ya da 14 ünde yumurtladım ben:) Sonrasında da denemelere hep devam ettik her gün yaptık bu ay, sadece bu son haftalar bazen bir gün boş bıraktığımız oldu ee yorulduk yani :))
senin döndün zaten 32 günde bir bacım, o yüzden şimdiden bişey olmaz, benim akıntım dün başladı bugün arttı ki yarın adet olmam gereken gün, daha önce kuru kuru takılıyordum bende:))
İnşalllah valla hayatım bakalım bu soğan sularının faydasını görecekmişiz gibi geliyor bana ama hayırlısı tabii:))
çemkir kızım ne olacak , iyiliğim için biliyom :):):) agresif arkadaşım benim
ohhh maşallah maşallah...
güzel çalışmışsın latacım.. tebrikler..
inşallah pozitif sonucu görürsünüz...
allah çalışanı sever...
selam kızlar:)nasılsınız..topiğin umutsuz ev kadını geldi:)
ben sana soylemıstım hersey dahda ıyı olcakkk masallah olsun annesı bıraz rahatsızlık vercek sana:)oda okadar olsun....
Cık olmadı bu ay, yani çok da o anlamda dinlemedim kendimi bu ay yalel farketmemiş de olabilirim, geçen sefer ümitlendim çünkü boş çıktı, çok dikkat etmedim bu ay o yüzden.. Sadece pazar günü yürüyüşe çıkmıştık , o gün bir kaç defa garip kramplar girdi, ama hani yürümemi durduracak kadar şiddetli ama saniyelik birşey.. 3-4 kez oldu tekrarlamadı sonra, ve pazartesi de benzerini göğüslerimde yaşadım.. o dur bütün batma kasılma hallerim:) bugün idrarım koyulaştı , başka da belirtim yok bacım:)
kızlar naber bakalım yalelcim nerelerdesin senya özledik seni..
banucum hemen kabul ettim seni sen gördünmü benim fotolardan bişeyler..
degılmı tatlım agızndan bal damlıyor ya varya yoklugun cok bellı gunde bır yarım saatlıgıne gel ya:)
banu bu ay yumurtlama konusdan yardım cı oldu 20.gu ıle 30 gun arası calıs demıstı bugun 28 gun aslında 26.gun yumurtlama gunum dıye yazıyordu burda ama akıntım olmadı bugunde yok galıba 24.yada 25 yumurtaldım gıbı cok bellı olamasada akıtım vardı bende bıraz sıcak tutmaya calsıtım ılsıkılerden sonra 30 dk sırt ustu yattım ıns sogan kurunude 10 gun ayptım bu ay da gecen aya gore yogun akıntım olmadı yalel demek gecen ay ozellıgını ıyı korumus sogan suyu artık bır cucuk gelsın degılmı:)beklıyoruz bu ay umutluyummmm....ama hayırlısı ne ıse o olsun.....herseye hazırız
bana da oyle gelıyor banusum:)))ay bılmem bu ay bende umutluyum nedensse eger 24 25.gun yumurtladııysam cok erken aslında ama umutlandım bu ay boyle devam edcedgı m banucum 18 mayıs 1 hazıran ızmırdeyım sende gel hadı:))
banu bende de gecen ay kuruluk vardı hatırlıyormusun yumurtlam gunumu bıle anlamadım ve o adete kadar oyle devam ettı aslında bende degdın gıbı yıne kuurluk var ama aynen daha cok erken bakalım hatta bugun kuruluk var dıye bır calısma dahı yapmak ıstemıyorum walla bende yoruldum :))
hmmm olabilir... iyi yapmışsın bacım kendini dinlememekle..
hamişsen bu çekilme denen zımbırtılar olur heralde bugünlerde artık..
ama sen yine de dinleme kendini :)))
ya ben kaçmak durumundayım...
saat kurmuştum kendime, molam bitince çalacaktı.. çalıyor şimdi .. mola biti
Gülden nasılsın tatlım, ne var ne yok gittin mi kontrole falan ?
:))) gelmeye çalışıyorum işte böyle..
özlüyorum sizi çok.
uzun zaman gelemeyince, böyle fransız kalıyor insan zaten topiğe :)))
naber güldencim.. iyiyim ben, sen nasılsın? iyi misiniz meleğinle?
he siz face'te de muhabbeti koyulttunuz tabi di mi :)))
Teşekkür ederim..Sizinkileri de :) Evet hem yaş,hem yumurta rezervlerimin azalmış olması hem de rahimde çok sorunlar olması...Doğum sonunda rahmi aldırıcam inşallah...2 kez ikizlee hamile kaldım..Tekil hamileliği yaşamak istiyorum..Bir çok şey içimde ukte kaldı.....
dalincimm sağol tatlım.sende hayırlı haberlerle gel inşallah.öpüyorum canım.hayaletcöösperım sıkma canını yerlesme kanamaları cok normal seyler uzme kendını.sımdı gorunmedı ıse 1 haftaya kalmaz mutlak gorursunb bebısını daha erkenn tatlım.
herkesı optum yalel cım nerdesın kaç gundur sen bakıyım.
bende sımdı gıdıyorum dr a bakalım ne olacak.ben yokken cok yazısmayın gecmısı okumak coook zaman alıyooo :)))
öptum kocaman herkesı banu.lata.tulıns tusemım canoom ozlem emosh yalel gulden gulsen narmık hayalet elvanbyz aklıma suan gelmenyen herkessssssssssssssssssssssssss
ben kaçtım kızlar..
öpüyorum hepinizi kocaman kocaman...
begüm uyanacak birazdan, çalışmam lazım o uyanana kadar.
annem bugün meşgul biraz, begüm bana kaldı :)
öptüüümmmmmmmmmmmmmm
özlüyorum ben siziiiiii
başbaaaşşş
Yok gün aşırı da olsa denemelere devam vazgeçme bacım:))))
bakalım dil kursu tarihi belli olsun geleceğim ben de izmire, inşallah tarihlerimiz tutar yavrimo:)
Güldencim, kuzum nasılsın? gördüm gördüm güzeller güzeli hamişimizi:) çok da mutlu oldum:)
Dinlemiyorummmm:)))) ahahaha yalana bak:)))
Neyse.. Görüşürüz tatlım....
Ben de azıcık mola yapar kızlar karnımı doyurayım biraz.. öpüyorum hepiniziii...:)
iyiyim canım sen nasılsın evet biz kalp atışlarımızı duyduk bi sorunyok allaha şükür dün tahlillerimizide yaptırdık ama bugün sol kasığım ağrıyo canım sıkıldı şahsen..
sende durumlar neee..
yalelcim bizde seni özlüyoz arayı uzatma lütfen bukadar bide yok bee facede daha koyultamadık muhabeti daha yeni eklendikheheh:
ee sengel senlede eklenelim şekerim:
bu arada meleyimizin kalp atışlarınıda duyduk teyzessi :
hayaletcöösperım sıkma canını yerlesme kanamaları cok normal seyler uzme kendını.sımdı gorunmedı ıse 1 haftaya kalmaz mutlak gorursunb bebısını daha erkenn tatlım.
herkesı optum yalel cım nerdesın kaç gundur sen bakıyım.
bende sımdı gıdıyorum dr a bakalım ne olacak.ben yokken cok yazısmayın gecmısı okumak coook zaman alıyooo :)))
öptum kocaman herkesı banu.lata.tulıns tusemım canoom ozlem emosh yalel gulden gulsen narmık hayalet elvanbyz aklıma suan gelmenyen herkessssssssssssssssssssssssss
dalincimm sağol tatlım.sende hayırlı haberlerle gel inşallah.öpüyorum canım.
ne güzel çok sevindim canım, ne tahlili yapıldı güldenciğim? Kasık ağrısı bendede oluyo ara ara sıkma canını aklına kötü şeyler getirme, benim bulantım devam ediyo zorda olsa çalışmaya çalışıyorum canım, bende haftaya perşembe için randevu aldım bakalım bizde gittiğimizde duyarız inşallah kalp atışlarını.
ya rabbimm bana ikiz üçüz drtttüzzz versinnn gıkım çıkar ne oluyımmmm allah nolursun bana ver banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?