- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 44
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #13.781
sen yoksun banu yok dalın yoktu ne bıleyım takıldım obur taraflarda az once bır yazı okudum aglamaktan geberdım ooff yaa bu arada dalın hanım bız kıskandırık olduk haberın olsunn:))) bende sana bu ay yetsmezsem ne olayım hıııııı
kızlar aslında hiç iyi değilim bugün çok kötüydü
amcamın kızı erken doğum yaptı
iki haftadır yatıyordu zaten bekliyorduk
ama bebeğimiz eksik doğdu elleri ve ayakları eğrimiş göğüs kafeside
gelişmemiş dr herşeye hazırlıklı olun demiş
aslında demeyim dedim ama evde yalnızım eşimde yok duyduğumdan beri ağlıyorum
ah caniimm kiyamam sana, ne okudun kiss öle agladin? sanki cok iyi durumdayiz bide aglamakli seyler okuyon :) hadi kis yetis sende valla bir iki liste kücülsün :) insallahhhh dilerim bacimmm hamishsindir.
aaaa cok uzuldummm erken dogumu bılırım 1 ay hastanede yatıp 30 hafta yanı 7 aylık dogum yaptım.ama bu daha kotu cok uzuldum ıcım cızladı allah sıfa verır ınss
ınsallahhhhh cemi cümlemize nasib olurr:)) bır annenın gercek hıkayesı denk gelırsen oku gercekten cok hos adını yazıyorum dogum yaptım oda sessızdı odlumun erayımın sesı eksıktı bıtek ayy ben cok etkılendım yaaa( yada bu aralar duygusalım ondandır
ayy yapma beee((( ay valla cok üzüldüm yaaa:´´´(((( gecmis olsun mu desem ne desem bilemiyorum. ay kötü oldum birden yaaa, insallah hayata tutunur tatlim yaa bakarsin gelisir daha küvez müvez de tutarlar heralde muhtemelen, o ellerinde ve ayaklarindaki o egriligede bi care bulurlar elbet, artik yüz nakilleri gerceklesiyo tatlim bununda vardir elbet bi caresi, en önemlisi suan hayata tutunamsi yavrunun. Büyük gecmis olsun tatlim valla cpok üzgünüm ((((((
amin canım sağol birde beni düşün duyduğumdan beri kötüyüm
Allah hayırlısını versin ne demek şimdi çok daha iyi anladım
sizi üzmek istemezdim tadınızı kaçırdım üzgünüm
anacim zaten hikayenin adi bikere aglamaya yeter bu ne yaa(( ay ben bunu okuyamam zaten suan fena oldum bercestenin anlatigina bide bunu okursam mahf olurum heralde, kendimi iyi hissettigim bi zaman okurum merak etmiyoda degilim hani . kisss sen valla hamish olabilirsin de he duygusallasmalar falan hadi hayirlisi insallah yarabbim :)
bilmem doktor hiç umutlu konuşmamış şuan küvezde amcamın kızı da berbatmış
aynı şehirde değiliz annem yanına gitti kardeşimde orda ama ben gidemedim
neyse ben sonra gelieyim sağolun desteğiniz için
deliiiiiiiiiiii seni okurken bir umut doguyo ıcıme anlatamam gercekten hamişim gibi geliyooo dur kıssss dellendırme benı sonra şok olmakta var işin içinde bu sefer herkese istemiyorum dıyorum bıraz beklıyecem en azından 3 ay herkesı ınandırdım ama ıcımde fırtınalar esıyo kikikikikikki kimsecıklere demıyecem bır tek burda dıyecemm ahahahahahaha
iyi akşamlar kızlar nasılsınız???
şimdi doktordan geldim.bebişimin kesesini gördük.5,1 mm.
vajinal ultrasonla baktı aman yarabbim nasıl kastım kendimi anlatamam.bebek sol tarafa saklanmış önce görünmedi,çok korktum.sonra minnaaacık siyah nokta:)))
ama kalp atışı falan yok daha.
vajinal ultrasonda çok kasıldım doktorum vajinismusu yeni yendiğimi bildiği için 15 gün sonra gel karından bakalım dedi.o zaman inşallah kalp atışlarını da görürüz.
tekrar kan testi istedi,bide idrar testi istedi.çok tuvaletim geliyo dedim,bide daha önce böbrek rahatsızlığım olmuştu o da kontrol altında tutalım, bakalım dedi.
tabi ben acayip evhamlandım:)))
ayyy bide ilk fotosunu çekti,yerini iyi bulmuş yaramaz dedi.
doktorum pek rahat,çok kasma heyecan yapma falan dedi.5 dakika bile sürmedi muayene.
son adet tarihine göre 5 hafta 5 günlük.ama ben geç yumurtluyorum ondan kalp atışları duyulmadı galiba.
akşam ararım seni dedi.kan değerlerimi falan söyleyecek heralde.
15 gün nasıl geçecek.
bilmem doktor hiç umutlu konuşmamış şuan küvezde amcamın kızı da berbatmış
aynı şehirde değiliz annem yanına gitti kardeşimde orda ama ben gidemedim
neyse ben sonra gelieyim sağolun desteğiniz için
ayyy hadi insallah canim bee , hani derler ya aptala malum olurmus belkide bana malum oldu belli olmaz:))) aman anacim sen yinede yerde kal fazla ucma ki hayal kirikligi olmasin ki insallah olmazda. sakin söleme kimselere bencede ilk biz duycez insallah:) hem sonra nekadar cok kisi bilirse okadar bogarlar seni noldu varmi bebish hastalandinmi durum ne falan fistan. kisss öle bisey olursa müjdemi isterim hee:))
vajinal ultrasonla baktı aman yarabbim nasıl kastım kendimi anlatamam.bebek sol tarafa saklanmış önce görünmedi,çok korktum.sonra minnaaacık siyah nokta:)))
vajinal ultrasonda çok kasıldım doktorum vajinismusu yeni yendiğimi bildiği için 15 gün sonra gel karından bakalım dedi.o zaman inşallah kalp atışlarını da görürüz.
tekrar kan testi istedi,bide idrar testi istedi.çok tuvaletim geliyo dedim,bide daha önce böbrek rahatsızlığım olmuştu o da kontrol altında tutalım, bakalım dedi.
doktorum pek rahat,çok kasma heyecan yapma falan dedi.5 dakika bile sürmedi muayene.
son adet tarihine göre 5 hafta 5 günlük.ama ben geç yumurtluyorum ondan kalp atışları duyulmadı galiba.
15 gün nasıl geçecek.
kızlar merhaba, canım geçmiş olsun. Rabbim şifasını versin. benim de dayı kızı 7 aylık d. yapmıştı biraz sıkıntı yaşadı ama şimdi ii bebek de. sıkma bu akadar , şifalar bebişle olsun
15 gün nasıl geçecek.
zaten sasardım istemesen:))) beklıyordum ne zaman yazacan dıye ahahahahahaha ahh yafrimmm yeterkı olsun ne ıstersen dıle benden ama sen alamanyadasın delii kargoya paramı verecez:)) adapazarına gelırsın meshur ıslama köftesınden ısmarlarım ahahahaha bırde ballı kabak tatlısıPP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?