- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #13.761
herkese merhaba 2.aşılamamı oldum 3.günüm bugün.inşallah mart ayını hamile olarak bitirenlerden olurum.
Yok geç kalmadın hayatım başlayabilirsin:) bu ay bişey olmazsa ben de önümüzdeki ay tekrarlayacağım kürü:)kızlarrr ya ben asılamayı bu ay yaptırmıcam ama adetimin de bugün 8 günü sogan kürünü yapsammı ya acaba gecmi kaldım
herkese merhaba 2.aşılamamı oldum 3.günüm bugün.inşallah mart ayını hamile olarak bitirenlerden olurum.
Insallah canim hamish olursun, nekadar cok hamish okadar cok umut bizim icin :)
tebrik ederiiim seni ama tecrüben varmışta anlamışsın bende adet olmama rağmen anlıyodum konduramıyodum buda ikiz olurmuş hayırlısı olsun
dalincimmm ben akşam eczaneden testi alıcam.pozitif çıkınca artık tamamen rahatız dimi :))ben de hala bi şaşkınlık var yaaa.pazarteside doktordayız kısmet olursa.doktor dönüşü yazarım neler olduğunu :)))
ewet tatlım :)))) ben dayanamayıp yaptım koyu ıkıncı cızgıyıde gordum sukur zaten deger 63 mus bır hafta sonra bını gecer 10 nısanda dr dayım 15 gun sonra gıtmısken kese mese bebek hepsını gorur gelırım.hemen gıtsem keseyı goremıcem gene kuruntu yapcam poku pokuna :))))))))dalincimmm ben akşam eczaneden testi alıcam.pozitif çıkınca artık tamamen rahatız dimi :))ben de hala bi şaşkınlık var yaaa.pazarteside doktordayız kısmet olursa.doktor dönüşü yazarım neler olduğunu :)))
cok tepıklıyo teyzesı :)))))))) kasıkalrımda batmalar cekılmeler varr bas donmesı ve bayaa akıntı var.bıde avuc ıclerım yanıyo resmen ates gıbıleranladım tatlım bebis nası kıpırdanmalar varmı)))))))))
uykum geldi benimmmmmm müşterilerde var 6 da çıkamıycam yaaaa((
:))) ya kizlar siz ikinize hayaletcasper ile Dalin bayiliyorum cok sekersin yaa :)))) anammmm hala test yapiyolar yaaaaa:))))))))
İnşallah tutar arkadaşım, bol şans:)
Yok geç kalmadın hayatım başlayabilirsin:) bu ay bişey olmazsa ben de önümüzdeki ay tekrarlayacağım kürü:)
Beluşummmmmmmmmmmmmmmmm.. Özledim bebeeeeeeeeeem:)
Emosh.., nasılsın yavrimo?:)
Ay bugün pek uzak kaldım sizden özledim valla herkesi, ben gelene kadar da herkes gitmişneyse yarına telafi ederim artık ama yarın da erkenden giremeyeceğim malum görüşmem var sabah, dönüşte artık:)
Emoosss baban nasıl oldu şeker gözun gıbı baktınmı babayaPP
Tsk yavrukusum iyi diyelim iyi olsun:) karnim agriyo hala ya 3. gün bide sis e nornal tabii ama keyifsiz yapiyoyarin bide muhtemelen ise gidicem onun piskolojiside var, ne güzel gripten yirtmistijm 1 hafta :) ii geldi valla.
Shekerim ben ise gidince gündüzleri hic giremicem ancak aksamlari is yerindede giremiyorum( bunada üzülüyorum ama napim ekmek parasi Sen nasilsin canikom????
ewet tatlım :)))) ben dayanamayıp yaptım koyu ıkıncı cızgıyıde gordum sukur zaten deger 63 mus bır hafta sonra bını gecer 10 nısanda dr dayım 15 gun sonra gıtmısken kese mese bebek hepsını gorur gelırım.hemen gıtsem keseyı goremıcem gene kuruntu yapcam poku pokuna :))))))))
cok tepıklıyo teyzesı :)))))))) kasıkalrımda batmalar cekılmeler varr bas donmesı ve bayaa akıntı var.bıde avuc ıclerım yanıyo resmen ates gıbıler
esım sabah bır sarkılar bır turkuler dusa gırdı sarkı soyluyoo.ne o dedım ılk defamı baba olucan.olsun hepsının tadı baska dıyooo
bız sevıncten ne yaptıgımızı bılıyozmu sanki
daliin çok sevindim canım sırf sana bakmak için girim hamişliğinin keyfini çıkart artık
çok öptüm seni:))
Bacimmm sen buralardamiydin:)? baktim baktim biraktim geldim sonra almaya gittim sersem gibi oldum ayol:) cok sükür iyi katarkt ameliyatiydi zaten , biraz uykusu vardi garibimin yatti evde uyuyo simdi kiyamam babiskoma
sen napiyon bebisim göremedim seni buralarda nerelerdesin bakem? yarib cok ararsin beni ise gidince giremicem gündüzleri((
Üzülme kuzu ben sana özet geçerim gelişmeleri ara ara bişeycik olmaz:) Ben iyiyim tatlım, adet oldum mu olacak mıyım diye tırmalamakla meşgulüm biliyorsun:) bu son günler kabus gibi, insan ne kadar uğraşırsa uğrasın aklından atamıyor.. kırmızı gelince üzülüyorsun ama en azından sonucu öğrenmiş oluyorsun :)
Üzülme kuzu ben sana özet geçerim gelişmeleri ara ara bişeycik olmaz:) Ben iyiyim tatlım, adet oldum mu olacak mıyım diye tırmalamakla meşgulüm biliyorsun:) bu son günler kabus gibi, insan ne kadar uğraşırsa uğrasın aklından atamıyor.. kırmızı gelince üzülüyorsun ama en azından sonucu öğrenmiş oluyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?