Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

herkese merhaba 2.aşılamamı oldum 3.günüm bugün.inşallah mart ayını hamile olarak bitirenlerden olurum.

İnşallah tutar arkadaşım, bol şans:)

kızlarrr ya ben asılamayı bu ay yaptırmıcam ama adetimin de bugün 8 günü sogan kürünü yapsammı ya acaba gecmi kaldım
Yok geç kalmadın hayatım başlayabilirsin:) bu ay bişey olmazsa ben de önümüzdeki ay tekrarlayacağım kürü:)

Beluşummmmmmmmmmmmmmmmm.. Özledim bebeeeeeeeeeem:)

Emosh.., nasılsın yavrimo?:)

Ay bugün pek uzak kaldım sizden özledim valla herkesi, ben gelene kadar da herkes gitmiş neyse yarına telafi ederim artık ama yarın da erkenden giremeyeceğim malum görüşmem var sabah, dönüşte artık:)

tebrik ederiiim seni ama tecrüben varmışta anlamışsın bende adet olmama rağmen anlıyodum konduramıyodum buda ikiz olurmuş hayırlısı olsun

Alakadar, senin son durumun nedir, tam okuyamadım geçmişi , kanamam var demiştin ne oldu merak ettim?

:))) ya kizlar siz ikinize hayaletcasper ile Dalin bayiliyorum cok sekersin yaa :)))) anammmm hala test yapiyolar yaaaaa:))))))))

ewet tatlım :)))) ben dayanamayıp yaptım koyu ıkıncı cızgıyıde gordum sukur zaten deger 63 mus bır hafta sonra bını gecer 10 nısanda dr dayım 15 gun sonra gıtmısken kese mese bebek hepsını gorur gelırım.hemen gıtsem keseyı goremıcem gene kuruntu yapcam poku pokuna :))))))))
anladım tatlım bebis nası kıpırdanmalar varmı )))))))))
cok tepıklıyo teyzesı :)))))))) kasıkalrımda batmalar cekılmeler varr bas donmesı ve bayaa akıntı var.bıde avuc ıclerım yanıyo resmen ates gıbıler
esım sabah bır sarkılar bır turkuler dusa gırdı sarkı soyluyoo.ne o dedım ılk defamı baba olucan.olsun hepsının tadı baska dıyooo

daliin çok sevindim canım sırf sana bakmak için girim hamişliğinin keyfini çıkart artık
çok öptüm seni:))

Tsk yavrukusum iyi diyelim iyi olsun:) karnim agriyo hala ya 3. gün bide sis e nornal tabii ama keyifsiz yapiyo yarin bide muhtemelen ise gidicem onun piskolojiside var, ne güzel gripten yirtmistijm 1 hafta :) ii geldi valla.
Shekerim ben ise gidince gündüzleri hic giremicem ancak aksamlari is yerindede giremiyorum( bunada üzülüyorum ama napim ekmek parasi Sen nasilsin canikom????

Son düzenleme:
Emoosss baban nasıl oldu şeker gözun gıbı baktınmı babayaPP

Bacimmm sen buralardamiydin:)? baktim baktim biraktim geldim sonra almaya gittim sersem gibi oldum ayol:) cok sükür iyi katarkt ameliyatiydi zaten , biraz uykusu vardi garibimin yatti evde uyuyo simdi kiyamam babiskoma
sen napiyon bebisim göremedim seni buralarda nerelerdesin bakem? yarib cok ararsin beni ise gidince giremicem gündüzleri ((

Üzülme kuzu ben sana özet geçerim gelişmeleri ara ara bişeycik olmaz:) Ben iyiyim tatlım, adet oldum mu olacak mıyım diye tırmalamakla meşgulüm biliyorsun:) bu son günler kabus gibi, insan ne kadar uğraşırsa uğrasın aklından atamıyor.. kırmızı gelince üzülüyorsun ama en azından sonucu öğrenmiş oluyorsun :)

Anacim sen keseyide görsen , minaccik kalbinide duysan bebishinin kuruntu yapcak biseyler bulursun yine eminim :))) sevinir tabii canim yaa ne güzel bizde böle mutlu haberler verebilsek kocislermize insallah bigün((

sen yoksun banu yok dalın yoktu ne bıleyım takıldım obur taraflarda az once bır yazı okudum aglamaktan geberdım ooff yaa bu arada dalın hanım bız kıskandırık olduk haberın olsunn:))) bende sana bu ay yetsmezsem ne olayım hıııııı

sagol tatlim valla iyi olur kacirmamis ólurum gelismeleri :)) ayy bilmemmi 3 gün öncesine kadar bende öleydim iste ümitlenmiyim diyosun 5 dk sonra yine acaba varmi diyosun karman corman oluyo insan, evet begin kalbimize laf geciremio malesef ister istemez takiyoz.insallah gelmez tatlim insallah bebish haberlerini aliriz senin valla yürekten diliyorum bunu canim

sagol tatlim valla iyi olur kacirmamis ólurum gelismeleri :)) ayy bilmemmi 3 gün öncesine kadar bende öleydim iste ümitlenmiyim diyosun 5 dk sonra yine acaba varmi diyosun karman corman oluyo insan, evet begin kalbimize laf geciremio malesef ister istemez takiyoz.insallah gelmez tatlim insallah bebish haberlerini aliriz senin valla yürekten diliyorum bunu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…