- Konu Sahibi pembemasal
-
- #13.161
Daliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn:))))
Tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer:)))) Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin..Çok ama çok sevindim tatlımmmm:)
bıtanecıkelrım cok saolun ıyı dılekelrınız ıcın
belusum dr a gıtmedın demı daha senın sacını basını yolmalı sacından suruyup goturmelı gıtsene kuzum ters bıseyelr varsa dıye alah korusun
9ay cım tabıkı bnm ıkızlerde hıc yoktu dıyorumya 0 yanı hatta 0 ında altında hatta herzamankınden daha dınctım :))))
banusummmm benıde terfı ettır bakem su lıstede :)))))) ama pazartesımı ettırsenkı
hayaletcım dogru dıosun da sımdı gene ıcım ıcımı yedım bennnn
KIZLAR SIZE BISEY SORUCAM DUNKU KANIMDA DEGER 17 BUGUN TEKRARLATSAM EN AZ 45 CIVARIMI OLMASI GEREK AYY GIDIP TEKRARLATSAMMI BEN YA
ya dalincim karartma içini...2 günde bir tekrarlanıyo benim bildiğim.sende benim gibi karamsarlık yapma ya canım.Allah ın izniyle pazartesi değerin çok yükselmiş olacak gör bak.
emosh ama yinede olabilir bence. bir kac gun daha bekle sonra sen de kan ver. kullandigin testler cok hassas olmayabilir.
gunaydin dostlar! beyaz tv yi bulamiyorum! digiturk'te var mi?
duzeltme: buldum 36. kanalda. evlatlik almaktan bahsediyorlar su an :S
Esım uyuyor henuz haberı yok uyandıgında sok olacak :))) sole mukellef bı kahvaltı hazırlayıp dıcemkı kalk hadı mısafır gelıyo :))) ve sonra dıcemkı agır msıafırımız var ama gecıkıcek bıraz 9 ay 10 gunluk yolu var daha :))) bır dızı sahnesınden claıntıdır hahahaha
AYY AMA BEN BUGUN YAPTIRMAK ISTIYORUM UHUHUUUUUbelusum kızma aglayasım var
Halami devam edio bacım? Kiz bu neyin acısını çıkarıo böle ?
bıtanecıkelrım cok saolun ıyı dılekelrınız ıcın
belusum dr a gıtmedın demı daha senın sacını basını yolmalı sacından suruyup goturmelı gıtsene kuzum ters bıseyelr varsa dıye alah korusun
9ay cım tabıkı bnm ıkızlerde hıc yoktu dıyorumya 0 yanı hatta 0 ında altında hatta herzamankınden daha dınctım :))))
banusummmm benıde terfı ettır bakem su lıstede :)))))) ama pazartesımı ettırsenkı
hayaletcım dogru dıosun da sımdı gene ıcım ıcımı yedım bennnn
KIZLAR SIZE BISEY SORUCAM DUNKU KANIMDA DEGER 17 BUGUN TEKRARLATSAM EN AZ 45 CIVARIMI OLMASI GEREK AYY GIDIP TEKRARLATSAMMI BEN YA
kızlarrr şimdi beyaz tv de deniz akkaya programında benim hastalığı konuşuyorlar(
kısırlık oluşmaması için neler yapıyorlar onu anlatıyorlar
yani endomeriım kısırlık oluşabiliyormuş canım sıkıldı yaaa
Hoşgeldin aramıza inşallah kırmızı yerine bebiş haberi alırsın:)Bebek istiyorum bendeee..
25 inde adet olmazsam günüm geçmiş olacak çok fazla test yapmak istiyorum ama...
kıs 14 aralık benim doğumgünüm belkim bi bakmışız ben tutturmuşum bebişimi 14 aralığa nasıl güzel olur demiiiiiiiiiiii):):):
evet yaa sabah sabah nerden açtım şans eseri baktım deniz akkaya program yapıyor diye
bakıyodum onra bi baktım endometrium dan bahsediyorlardı valla yaşadıklarımı anlattılar
erken tanı önemli diyolar mesela adet dönemi sancılı ve şişkinliği çok olan bayanla kesinlikle dr gitmeli diyolar
ben çok gitmiştim dr ama hiç ilgilenmediler genç kızken bile tedavi yaplabiliyormuş ve
bu hastalık hep yenileyecek kendini diyo
canim ona bakarsan doktorlar hemen hersein kötüsünü söylüyolar, sen bukadar üstünde durma bence hele internete hic bakma derim hic cikamasin bunalimdan abartilio bazen millet panik olup önemsesin diye, herseyin hayirlisi allahtan. Ne mucizeler oluyo , allah büyüktür tatlim. Bizde yok o kanal yaa(
ya dalincim karartma içini...2 günde bir tekrarlanıyo benim bildiğim.sende benim gibi karamsarlık yapma ya canım.Allah ın izniyle pazartesi değerin çok yükselmiş olacak gör bak.
guzelmıs canım bende kullanabılırmıyım telıf hakkı ısteme ama zaten tamamen duygusal
ayy ne diyim dalincim.sen beni geçtin valla :))için rahat edicekse git yaptır canım.ben bile önümüzdeki haftayı bekliycem yawww
hayir tatlim 2-3 gun beklemen gerekiyor :) hesapladigin gibi cikmaz bosu bosuna strese girersin. ayrica 45in altinda bile normal sayilabilir.
Günaydıııııııııııııııııın Herkeseeeeeee:)))
dalincim bekle hayatım, değerlerin normal, adetin geçmeden yaptın çünkü, hayalete de aynı şeyi dedim dinlemedi beni sen deneyimli annesin daha sakin olma lazım:) pazartesi gider tekrar baktırısın, çok normal olarak dünki değerlerin düşük hayatım, sorun olduğundan değil, minnoşunun çok minnoş olmasından tatlım:) sakin ol herşey güzel olacak:)
9ay tatlım, nasılsın? Ateşin nasıl bugün?:)
Berceste allah aşkına, her dinlediğini kendine yorup sonuçlara varma, içini ferah tut tatlım..
Emosh hayatım, geç döllenme olduysa idrar testi sonuç vermeyebilir, inşallah öyledir:)
Hoşgeldin aramıza inşallah kırmızı yerine bebiş haberi alırsın:)
Beluşum inşallah denk gelir tatlım:))) Cici annelik konusunda da, 14 aralığa denk gelsin gelmesin seni cici anne ilan ettim ben benim olmayan bebişe:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?