- Konu Sahibi pembemasal
-
- #13.101
aralıktamı kaldın arkadasımben marttayım anaaa takvımlerıdemı sasırdım eyvahhhhhh kızz nerdeyız hangı zamandan nefes alıyoz:))))
doğumu dedik ayol yaaaa telaş yapma dur marttayız evet :):):):):):)
Gönül isterki hep beraber tutturalim canim , çocuklara toplu doğumgünü yaparız ucuza kapatırız :)) valla kıss olurmusun?
Valla ne beleşçisin kızzbırde erkek olurlarsa hep beraber sunnetlerınıde yaparız ahahahahahah deliiii
kıs 14 aralık benim doğumgünüm belkim bi bakmışız ben tutturmuşum bebişimi 14 aralığa nasıl güzel olur demiiiiiiiiiiii):):):
kıs 14 aralık benim doğumgünüm belkim bi bakmışız ben tutturmuşum bebişimi 14 aralığa nasıl güzel olur demiiiiiiiiiiii):):):
Ayyyy canim valla süper olur ay inşallah tutturursunuz be tatlim belkide bu zamani bekliyo senin meleğin bellimi olur. İyi bizdd 1 hediyeyle kapatiriz işi)
olmaz olur helbeet guzel olur hemide nefis olur ben 29 mayıs yetısemz benımkı dun gece yumurtladım:))
Benimkisi hazirana hiç yetişmez :)) yoğsam rekorlar kitabina girerdik muhtemelen :)))
Allah senın canını kızz gercekten beleşcısın hahahahahah
ikizle burcumusun canım ben tam ikizlerim ve yuzde doksandokuz.dokuz tasıyorum özellıklerınıkociş BOĞA
eğer ben tutturursam tam rekorlar kitabına uygun olur
çünkü benim abilerim ikiz 13 aralık öğlen 12 de doğmuşlar ben 14 aralık sabah 7 de 13ünü yada 14 ünü tutturursam eğer bende annemle ben tam rekorluk oluruz
Yok anam ben yengeç burcuyum burçlarin dengesiz hayalperest duygusali bende %1500 taşıyorum valla özelliklerini :))) ben kociş oğlak inatçı keçi :)
eğer ben tutturursam tam rekorlar kitabına uygun olur
çünkü benim abilerim ikiz 13 aralık öğlen 12 de doğmuşlar ben 14 aralık sabah 7 de 13ünü yada 14 ünü tutturursam eğer bende annemle ben tam rekorluk oluruz
Hayden ben biraz kaçayım evi toparlıyayım canım işte yapmak istemiyo ama belkı bır anıden gelır demesın abooo eve bak bız geceden kaldık ya her yer heryerdeyıne gelırım sızınle olmak cıdden cok eglencelı dalınım gune cok guzel haberle basladık RABBİM devamını getırsın:))
ben yengec :))) kocamda terazı sessız sakın dıs gorunume onem veren.yer yer hıssız donuk yer yer asırı rumantık :))) ve ınatcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?