Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Gönül isterki hep beraber tutturalim canim , çocuklara toplu doğumgünü yaparız ucuza kapatırız :)) valla kıss olurmusun?

kıs 14 aralık benim doğumgünüm belkim bi bakmışız ben tutturmuşum bebişimi 14 aralığa nasıl güzel olur demiiiiiiiiiiii):):):

Valla ne beleşçisin kızz bırde erkek olurlarsa hep beraber sunnetlerınıde yaparız ahahahahahah deliiii

İyi fikir Kısss, neden olmasın :))) devir ekonomik devir kolaymı çoçuk büğütmek bunu bezi var mamadı var okulu var ... Varda var yani , bari sünnet ucuza gelsin :)))

kıs 14 aralık benim doğumgünüm belkim bi bakmışız ben tutturmuşum bebişimi 14 aralığa nasıl güzel olur demiiiiiiiiiiii):):):

olmaz olur helbeet guzel olur hemide nefis olur ben 29 mayıs yetısemz benımkı dun gece yumurtladım:))

Ayyyy canim valla süper olur ay inşallah tutturursunuz be tatlim belkide bu zamani bekliyo senin meleğin bellimi olur. İyi bizdd 1 hediyeyle kapatiriz işi)

eğer ben tutturursam tam rekorlar kitabına uygun olur
çünkü benim abilerim ikiz 13 aralık öğlen 12 de doğmuşlar ben 14 aralık sabah 7 de 13ünü yada 14 ünü tutturursam eğer bende annemle ben tam rekorluk oluruz

annen cok guzel denk getırmıs bravo valla :)))) benımde bır aksılık cıkmazsa 3 aralık

Yok anam ben yengeç burcuyum burçlarin dengesiz hayalperest duygusali bende %1500 taşıyorum valla özelliklerini :))) ben kociş oğlak inatçı keçi :)

ben yengec :))) kocamda terazı sessız sakın dıs gorunume onem veren.yer yer hıssız donuk yer yer asırı rumantık :))) ve ınatcı

Hayden ben biraz kaçayım evi toparlıyayım canım işte yapmak istemiyo ama belkı bır anıden gelır demesın abooo eve bak bız geceden kaldık ya her yer heryerde yıne gelırım sızınle olmak cıdden cok eglencelı dalınım gune cok guzel haberle basladık RABBİM devamını getırsın:))

Ay tatlim valla ihtimal de yüksel gibi bisey yani, hadi inşallah canim. Kıs bizde seninle övunürdük biz bu süper hatunu tanıyoz diye :)) harbiden senin bebish galba sana çok güzel bi süpriz yapçak gibi doğuyo içime

Valla sekerim bende açıldım sizlerle çok sağolun yaa , bakalım canım isterse yaparim belki bende bişiler :) hadi inşallah hayirli haberlerin devamlari gelir inşallah. Kolay geldin bacım sana, görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…