Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlar ben sayfadayım arada evim.nete giriyorumda
burdayım yani

bende senı sevıyorum :)))) ılanı ask gıbı oldu ama hahahahahaha

benimki hiç demez seni seviyorum diye
bende tüm arkadaşlarıma öğrencilerime hep derim
napıyım onlardan duyamıyoruz bizde birbirimize derizz

benimki hiç demez seni seviyorum diye
bende tüm arkadaşlarıma öğrencilerime hep derim
napıyım onlardan duyamıyoruz bizde birbirimize derizz

kuzum benım ben sana soelrım hergun sıkma canını :))) bnm esımde cok sık solemeaz arada bır soler.bana hıtap seklı romantıktır genel olarak askımdan oluyom bıtıyom sevıyom pek demesede gozlerıne bakınca anlıyorum zaten :)))

kız kaprisin sırasımı atlayın şu kocaların üstüne nefes aldırmayın
valla benimki nefes alamıyor benden gerçi hiiç şikayet etmiyo
bende eşin gibi düşünüyorum yumurtlama gününü söyleme
kız arada oku kocana stres olmuş bence o valla nazar duası oku cevşen oku
iyi gelir belki

Allahhhh ne romantik
nasıl sesleniyo sana benimki artık aşkım bile demez oldu başkalarının yanında
ama işi varsa yazıyo methiye kaside artık Allah ne verdiyse

Allahhhh ne romantik
nasıl sesleniyo sana benimki artık aşkım bile demez oldu başkalarının yanında
ama işi varsa yazıyo methiye kaside artık Allah ne verdiyse

hayatım sekerım mınnoş guzum kuzum deıl guzum bomba :))) bazende hatun civciv din dogurdun tavuk oldun :))))) vs vs vs

benim adama çok nazar değer. okuyorum tabi. birde işyerinde patrondan stres olunca o taraklarda hiç bezi olmuyor.

hayatım sekerım mınnoş guzum kuzum deıl guzum bomba :))) bazende hatun civciv din dogurdun tavuk oldun :))))) vs vs vs

valla demez ama benimkinin yetişme tarzı
köy çocuğu benimki valla köye gidince sanki yan gezegenden gelmişiz gibi bakıyolar
eşimin ailesinde okuyan tek o var valla farklı dünyaların insanıyız da valla sevdim bir kere

benim adama çok nazar değer. okuyorum tabi. birde işyerinde patrondan stres olunca o taraklarda hiç bezi olmuyor.

bende rüveyda gitti acaba kıracak bişey mi dedim diye düşündüm
hani bıçak sırtı konular bunlar

bende işyerinden çok etkilenirdim müdür şunu dedi şu bunu yaptı
ama artık nedense hiç umursamıyorum bak şimdi yazınca fark ettim valla
hiç umursamıyorum herhalde ben daha çok kaşar oldum onlardan etkilemiyolar valla

bir de bol bol masaj özellikkle ayak ve popo masajı
yumuşatıyor insanı birbirinize ayak masajı yapın

canim tebrik ederim ve gözün aydin:) darísi bizlerin basina, insallah bizde taban yaptigini görürürüz su Beta HCG nin:)

Merhaba canim, nasilsin bugün????

valla masaj kısmını ben yapıyorum sırtına çok kulunç oluyor. bıçak gibi sert benim dirsekler müthiş rahatlıyor. ben artık işyeri sıkıntısını aştım. bu sefer de eşimin patronu olacak adam dengesiz ahmete kızar mehmetten alır öcünü öyle bir tip. birde eşim herşeyi kafasına çok takar. yumurtlama günlerimizde de malesef patronu olacak mendaburun stresini yaşadı. tabi herşey kısmet. Allah dileseydi hiç birşey mani olamazdı.

Gözün aydin canim, tebrik ediyorum , darisi basimiza :)

bencede canım benim yumurtlama dönemleri hep fiyasko
geçen sene nisanda istedim hastalandım aralık ayına kadar korundum aralık ayında taş geçirdim
şubatta sömestr tatili ve kayınvalidemlerdeydim
martta olur dedik rahim duvarım tekrar kalınlaştı ve tedavi süreci başladı
ama daha az stres iyi olur çünkü bu olumsuzlukları yaptığım stresle ben çağırıyorum
daha sakin omamız gerekiyor bence:18:

Insallah canim, ileri bakmakliyiz geriye degil. benim sikayet devam edio adet olucakmisim gibi ama henüz bisey yok, süphem piskolojiye bagli olarak bi gecikme diye düsünüyorum (

hiç belli olmaz canım kaç gün geçmişti günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…