- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.981
Gördüm gördüm bebeeeemmm:)) Korkma sen ben bilmez miyim seni hiç:))
Bi ceeee yapıp gidiyormuş gibi olucam ama kaçar ben yine, kociş açmış söyleniyor:))
Öpüyorum hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaan:) Harika bir haftasonu olsun herkese
Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yaVİRÜSkın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalınVİRÜScaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
rüveydacımm naber canım?
akşam burası çok ıssızlaşıyorrr
seni gördüğüme sevindim
iyiyim çok teşşekkür ederim sen nasılsın. burayı açar açmaz seni arıyorum. ben de çok sevindim. dün sana mesaj atmak istedim ama mesaj kutun doluydu atamadım.
kıyamam kuzuuummmm bakalım yarın 8 bucukta arıcam ınsss ama umudum yok sankı belırtılerım var ama ılactan olduguna ınanmaya basladım mesela suan fena halde bas donmem varHoşgeldin tatlım:)) Nedir beklediğin adet tarihi?? İnşallah tez zamanda hamiş kalırsın
Kuzumm, valla senden haber var mı diye kocadan gizli geldim buraya, erken yapmadın hayatım, rahat olsun için, idrar desen erken derim ama kan testi için erken değil, inşallah yarın güzel haber alırız tatlım:)
Ay çok güldüm ben buna ya:)))))))))))))))
Geldim yettim:)))
Geliyor diye duydum ama aşılama yaptıracaksan doktora bir sor öyle kullan tatlım..
Yumurta takibini yapan arkadaşlar var aramızda ama şu an burda değiller, bir ilaç kullanıyorlar sanırım yumurtanın büyüyüp çatlaması için.. Çok sıkıntılı bir durum değil yani..
İnşallah seninde en kısa zamanda tutar:)
Üzülme tatlım, kısmet değilmiş bu ay demek ki, inşallah nisan uğurlu gelir.. İncir kürünü ben bilmiyorum inan ki
Beluuuuuuuuuuuuuuuuuuş.... Kuzum.. Kimse korkmasın, kimsenin bir yere gittiği yok:) Mart bitsin nisan listemizle hepbirlikte nisan topiğine geçeriz gerekirse:))
paylaşım için sağol da cahilliğimi hoşgör
yaVİRÜSkın ve kalınVİRÜSca ne demek:)))
ben hiç silmedim mesaj kutumu doğru hemen siliyim bari
nasılsın çok şükür tatil geldi çok mutluyum
heyyy hatunlar yarın 8 bucukta sonucu ogrenıcem varyaaaa eger benı bu anıdma yanlız bırakırsanızzz dobverımn hepınızı herkesı tam tekmıl burda gormek ıstıyorum mazeret kabul etmem.eger negatıfse teskıne ıhtıyacım olacak :))))))))))) bu msjımı okuyupta sabah burda olmayanın kekını kedıler yesın emı
ben de bu ay akıntım fazlaydı. fitil kullandım. sonra adaçayı yağı ( acı elma yağı ) onu bir kaçgün kullandım. şimdi regl günümü bekliyorum. bir doktora kontrol için giderim.
Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. çok erken o saatte sanıırm bir çoğu uyur
bende güzel temizliğe verecektim kendimi pazar günü için eşimaynen tatil 2 gün çamaşır yıkıyorum hemen kurusun ütü yapacağım. bizim çok çamaşırımız oluyor. haftada rahat 5 makina çamaşır yıkarım. 2 kişi iken böyleyiz kısmet olurda bebiş olursa artık düşünemiyorum. bu arada havalar da ısındı. kendimi dışarı atmak istiyorum. gezip tozayım kafama hiç bir şey takmamayım. 2 ay içinde evide taşıyacağım. kafamı meşgul edecek çok şey çıktı. en azından terapi gibi gelcek bana
sabah burda olcam kaçta geleyim söyle geleyim kuzummheyyy hatunlar yarın 8 bucukta sonucu ogrenıcem varyaaaa eger benı bu anıdma yanlız bırakırsanızzz dobverımn hepınızı herkesı tam tekmıl burda gormek ıstıyorum mazeret kabul etmem.eger negatıfse teskıne ıhtıyacım olacak :))))))))))) bu msjımı okuyupta sabah burda olmayanın kekını kedıler yesın emı
kuzum naber pas vermıyosunnnn
yaptığın kürlerle ilgili olabilir
dr iltihap mı dedi ben o fitillere fitil oluyorum
ilk kullandığımda kendimi kmik hisstmiştim adet niye bekliyosun yumurtlamayı kaçırmadın diye
hatırlıyoru ben
bende güzel temizliğe verecektim kendimi pazar günü için eşim
arkadaşlara piknik sözü vermiş ablamıda yarın için reddetmiştim
sonra içim içimi yer diye ablamada yarın için piknik sözü verdim
yani anlayacağın bahar temizliği başka bahara kaldı
sabah burda olcam kaçta geleyim söyle geleyim kuzumm
inşallah sonuç pozitif olurda moral vermek yerine moral depolarız sayende
ınsss moral evrmek zorunda kalmazsınız bana.da hepımıze bır umut daha olurum.sabah 8 bucukta burda ol tatlım
seni sefiyom kız pas vermem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?