- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.961
benımde ne guzell haberler bunlar
heralde hayatım eskı topraklardan korkmak gerek bı kıyamet ne zaman kopacak onu bılmıyolar :)))kızlar bişi sölücem
geçen gün demiştim ya anneme sölemiştim çok uzadı kanamam die annemde yerini temziliodur öteki aya büyük ihtimal olacak senin dedi bana
bugünde hastanede bi ablayla konuşuoduk dedim uzun sürdü oda aynı şeyi söyledi
dedim içimden vardır bu hatunların bildiği bişi hayırlısı hadi inşallah dedimmmmm :):):):):):)
yaaaaaa ben zaten ağlama modundayım.nolurrr sizlerde ..iyiki sizler varsınız ya canım arkadaşlarım.dün gece hepiniz için dua ettim.Allah ım şahit.İnanın herkes bu duyguyu yaşasın.ben daha bugün hamile olduğumu hisettim.
heralde hayatım eskı topraklardan korkmak gerek bı kıyamet ne zaman kopacak onu bılmıyolar :)))
dua eden dua bulsun ınssssssss bugun duygusalım tatlım herseye aglayasım var
hehe düşünsenize hepimiz hamişiz hepimizde herşeye ağlıyomuşuz burda ay ne komik olur hatta buluşuyomuşuz hep beraber ortalık yıkılıyomuş ağlamaktan ayyyy çok komik olur::):):)))))
kızlarrr bende kacar birazdan kocişim gelir hepinizi çokkkkk öpüyorummmm ve çokkk seviyorum iyiki varsınız casper haberin çok ii geldi valla mutlu etti dalin kafana takma sonucu ögrenince yaz fazlada konusmayın kızlar ben yokken ya sonra yetişemiyorum
kızlarrr bende kacar birazdan kocişim gelir hepinizi çokkkkk öpüyorummmm ve çokkk seviyorum iyiki varsınız casper haberin çok ii geldi valla mutlu etti dalin kafana takma sonucu ögrenince yaz fazlada konusmayın kızlar ben yokken ya sonra yetişemiyorum
by by şekerrr ayyy dalin şimdi sen gidiyon diye de ağlamasın heheheheheheh
gıtmeeeühühühühühüüh
hahahahahahahahaha nededim ben ağlıcak demedimmiiiiiiiiiiiiiiii
kızım ne ağlıyon ya kadının kocişi gelcek yemek hazırlıcak açmı kalsınlar ay Allahım sen büyüksün
hahahahahahahahaha nededim ben ağlıcak demedimmiiiiiiiiiiiiiiii
kızım ne ağlıyon ya kadının kocişi gelcek yemek hazırlıcak açmı kalsınlar ay Allahım sen büyüksün
yyyyy catladım resmen bugun bıs aflık bı saflık uzerımde agzım ayrıldı zaten esne esne
git karnını doyur sona yat biras dinlenmeye ihtiyacın var senin
Hoşgeldin tatlım:)) Nedir beklediğin adet tarihi?? İnşallah tez zamanda hamiş kalırsınselammm bende katılabilirmiyim? kk'da yeniyim anne adaylığında yeniyimm :) şu tecrübesize bir tecrübeeeeee :)
Kuzumm, valla senden haber var mı diye kocadan gizli geldim buraya, erken yapmadın hayatım, rahat olsun için, idrar desen erken derim ama kan testi için erken değil, inşallah yarın güzel haber alırız tatlım:)ayy catlamayın durun gecmıse baktım okadar cok sayfa bırıkmıskı ancak gelebıldım.valla henuz sonucyok yarın sabah 8 bucukta arayın sonuc ıcın dedıler gecmıyor saatler.ama ne yalan solım ıcımde negatıf cıkacak gıbı bı hıs var.ya erkenmı oldu acaba dıyorum varsa bıle cıkmaz belkı dıye avutuyorum kendımı bısey deyın bana yaa erkenmı olduu
Ay çok güldüm ben buna ya:)))))))))))))))h geldın tatlım.....utanma canım ya al cık kımsenın yuzne bakmadan::)ben o test den hıc almadım gebelık testı almaya gıttım bırgun eczanede bır adam karsladı benı sessızce adamın yzune bakamdan soyledım o taaa kı dukkanın dıger ucundakı bırıne bagırarak hanımefendıye 2 tane gebelık testı ver dıye rezılllllllll oldum salak adam dedım eczanede kı herkez yzume bakmıstı
Geldim yettim:)))ilahii gul_sen :) banuyu bekleyim o zamannn :)
Geliyor diye duydum ama aşılama yaptıracaksan doktora bir sor öyle kullan tatlım..aaaa kızlar sogan kürü pko yadamı iyi geliyomuski eee ben icemem miki acaba ya
merhaba hanımlar bende bebek sahibi olmayı düşünüyorum 4 aydır 4 ay önce doğum kontrol hapımı bıraktım ve 3 ay geçince doktoruma gittim prolaktin ve troid yüksek zaten prolaktinle 7 aydır uğraşıyorum şimdi ilaç tedavisi görüyorum nisanın 2 sinde gel yumurta takibi yapcam dedi peki bu aşamada beni ne bekliyor arkadaşlar nasıl ouyor bu takip olayı hiçbir bilgim yok şuanda bu konuda yumurtlama takibini biliyorum ama doktor tarafından nasıl oluyor iğne falan veriliyormu....yumurtlama takibiyle kolay hamiş kalan arkadaşlar varmı aramızda???
kızlar yardım edin.ben bu ay 22.günümde yani baya erken adet oldum hamile kalmayı beklerken ve çok çok üzüldümbu ay oldu diyodum tam.sorun şu incir kürü içiyordum ondan erken olmuş olabilirmi.birde 21 günlük bir kür bu,bugün 15. günü devam etsem mi?
Hoşgeldin tatlım:)) Nedir beklediğin adet tarihi?? İnşallah tez zamanda hamiş kalırsın
Kuzumm, valla senden haber var mı diye kocadan gizli geldim buraya, erken yapmadın hayatım, rahat olsun için, idrar desen erken derim ama kan testi için erken değil, inşallah yarın güzel haber alırız tatlım:)
Ay çok güldüm ben buna ya:)))))))))))))))
Geldim yettim:)))
Geliyo diye duydum ama aşılama yaptıracaksan doktora bir sor öyle kullan tatlım..
Yumurta takibini yapan arkadaşlar var aramızda ama şu an burda değiller, bir ilaç kullanıyorlar sanırım yumurtanın büyüyüp çatlaması için.. Çok sıkıntılı bir durum değil yani..
İnşallah seninde en kısa zamanda tutar:)
Üzülme tatlım, kısmet değilmiş bu ay demek ki, inşallah nisan uğurlu gelir.. İncir kürünü ben bilmiyorum inan ki
Beluuuuuuuuuuuuuuuuuuş.... Kuzum.. Kimse korkmasın, kimsenin bir yere gittiği yok:) Mart bitsin nisan listemizle hepbirlikte nisan topiğine geçeriz gerekirse:))
ay banu bitirdiler beni yediler yedilr başımın etini ayol bende öle dedim hepbirlikte dedim dayak yiyodum nerdeysee yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?