Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlar bişi sölücem
geçen gün demiştim ya anneme sölemiştim çok uzadı kanamam die annemde yerini temziliodur öteki aya büyük ihtimal olacak senin dedi bana
bugünde hastanede bi ablayla konuşuoduk dedim uzun sürdü oda aynı şeyi söyledi
dedim içimden vardır bu hatunların bildiği bişi hayırlısı hadi inşallah dedimmmmm :):):):):):)

benımde ne guzell haberler bunlar

yaaaaaa ben zaten ağlama modundayım.nolurrr sizlerde ..iyiki sizler varsınız ya canım arkadaşlarım.dün gece hepiniz için dua ettim.Allah ım şahit.İnanın herkes bu duyguyu yaşasın.ben daha bugün hamile olduğumu hisettim.

şekerler ben çıkıyorum.bugün çok koşturdum eve gidip dinleneyim azcık.hepinizi çok öpüyorum.kendinize iyi bakın sefgiler :))

heralde hayatım eskı topraklardan korkmak gerek bı kıyamet ne zaman kopacak onu bılmıyolar :)))

dua eden dua bulsun ınssssssss bugun duygusalım tatlım herseye aglayasım var

heralde hayatım eskı topraklardan korkmak gerek bı kıyamet ne zaman kopacak onu bılmıyolar :)))

dua eden dua bulsun ınssssssss bugun duygusalım tatlım herseye aglayasım var

hehe düşünsenize hepimiz hamişiz hepimizde herşeye ağlıyomuşuz burda ay ne komik olur hatta buluşuyomuşuz hep beraber ortalık yıkılıyomuş ağlamaktan ayyyy çok komik olur::):):)))))

hehe düşünsenize hepimiz hamişiz hepimizde herşeye ağlıyomuşuz burda ay ne komik olur hatta buluşuyomuşuz hep beraber ortalık yıkılıyomuş ağlamaktan ayyyy çok komik olur::):):)))))

hahahahahahahahah ayy koptum salya sumuk goturuyomus ortalıgı mendıl satanlar kuyruga gırmısmıs hahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlarrr bende kacar birazdan kocişim gelir hepinizi çokkkkk öpüyorummmm ve çokkk seviyorum iyiki varsınız casper haberin çok ii geldi valla mutlu etti dalin kafana takma sonucu ögrenince yaz fazlada konusmayın kızlar ben yokken ya sonra yetişemiyorum

by by şekerrr ayyy dalin şimdi sen gidiyon diye de ağlamasın heheheheheheh

gıtmeee ühühühühühüüh

kızlar bende gıdeyım aksam yemegı vsvsvsvss karnımk acıktı agla agla :))))) gelırım gene bak cok konusmayın valla okuyamıyom hepsını

hahahahahahahahaha nededim ben ağlıcak demedimmiiiiiiiiiiiiiiii
kızım ne ağlıyon ya kadının kocişi gelcek yemek hazırlıcak açmı kalsınlar ay Allahım sen büyüksün

yyyyy catladım resmen bugun bıs aflık bı saflık uzerımde agzım ayrıldı zaten esne esne

selammm bende katılabilirmiyim? kk'da yeniyim anne adaylığında yeniyimm :) şu tecrübesize bir tecrübeeeeee :)
Hoşgeldin tatlım:)) Nedir beklediğin adet tarihi?? İnşallah tez zamanda hamiş kalırsın

Kuzumm, valla senden haber var mı diye kocadan gizli geldim buraya, erken yapmadın hayatım, rahat olsun için, idrar desen erken derim ama kan testi için erken değil, inşallah yarın güzel haber alırız tatlım:)

Ay çok güldüm ben buna ya:)))))))))))))))

ilahii gul_sen :) banuyu bekleyim o zamannn :)
Geldim yettim:)))

aaaa kızlar sogan kürü pko yadamı iyi geliyomuski eee ben icemem miki acaba ya
Geliyor diye duydum ama aşılama yaptıracaksan doktora bir sor öyle kullan tatlım..

Yumurta takibini yapan arkadaşlar var aramızda ama şu an burda değiller, bir ilaç kullanıyorlar sanırım yumurtanın büyüyüp çatlaması için.. Çok sıkıntılı bir durum değil yani..
İnşallah seninde en kısa zamanda tutar:)

Üzülme tatlım, kısmet değilmiş bu ay demek ki, inşallah nisan uğurlu gelir.. İncir kürünü ben bilmiyorum inan ki

Beluuuuuuuuuuuuuuuuuuş.... Kuzum.. Kimse korkmasın, kimsenin bir yere gittiği yok:) Mart bitsin nisan listemizle hepbirlikte nisan topiğine geçeriz gerekirse:))

Son düzenleme:

ay banu bitirdiler beni yediler yedilr başımın etini ayol bende öle dedim hepbirlikte dedim dayak yiyodum nerdeysee yahuu

ay banu bitirdiler beni yediler yedilr başımın etini ayol bende öle dedim hepbirlikte dedim dayak yiyodum nerdeysee yahuu

Gördüm gördüm bebeeeemmm:)) Korkma sen ben bilmez miyim seni hiç:))

Bi ceeee yapıp gidiyormuş gibi olucam ama kaçar ben yine, kociş açmış söyleniyor:))

Öpüyorum hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaan:) Harika bir haftasonu olsun herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…