Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlar bende yapıyorum soğan kürü inşallah şifa niyetine Rabbim yüzümüze güler

latacım takılıyoz
burda bir birimize işte sen bizi bırakıp gitmezsin zten biliyoz tatlım hehehe:

tusemimcim saraç oğlu hem ilacınızı kullanıp hemde soğan kürü yapa bililirsiniz diyodu ama sen yine ilacın ismini mail ata bilirsin sora bilirsin yanitatlım..

ayyy yayla mandasına bakın ben oslaydım cok kızmıstım cok tepkı vermıstım.azdaha bagır yan dukkan duymamıs derdım bozardım yanı.mahren dıye bısey var tamam ayıp bısety deıl ama karsıdakı ınsan duyulmasını ıstemez gerızekalıya bak.cok bozmuslugum var bnm bakmayın bole durduguma agresıfımdır cok :))))))

ayyy ınanmıyorum kontrol bıle etmısler ne kadar yazmısım dıye buradyım walla bakın hemde hafta sonuna gelıyordu tarıhler ıtıraf ettım ve affedıldım bukadar evet kızlar devm :)

sagol güldencim ya tesekkürler

oyle deme ya tamam al normalce ısteyıp almak cok dogal ama bagırması cok cırkeftıı...

döveydin ben olsam eğer gıcık olsaydım altında kalmazdım onu rezil ederdim
derdimki bide dışarı çık orda bağırrrrr bide ardından ben e.... diye ekle derdim hehehehe nasıl ii gelirdi yaaa sitres atardım ayyyyyy bana denk gelseydi keşkeeeeeeee

tusemimcim konu aşılamaysa bencede konuşmadan başklama canımmm:
çünnkü sonuçta içini temizliyoya ya önce 1 ay yap aşılamayı sonra ol yada
hiç başlama direk aşılama yaptır ...

soyleyecektım oyle ama kızardım kala kaldım aslında dıyecektım ezıkmıyım lennn ezıkmıyım ben soye dıye yalan dunyada kı tulay dıyor ya:)))aman kızlar walla bırsey dıyemdım cıktım oylece.....o ankı durum ıste

Son düzenleme:

yaa acaba normalde ne kadar içilmesi gerekiyo dalin ya

ühhüühühüüüüüü cok duygusalım mınık bı bebek gıbı mınıcık bır kedı yawrusu gıbı melul melul bakıyorummmm :))))

ohh be konuları cozdum ne safım jetonum kaç kosekı benım.ya belus ve lata sızı yolarım kımse gıtmıyo bıyere pembe masalcım sen gel buraya bukadar yazılmıs sayfalar sıcak sohbetler bırakılırmı ben gıtmem gıdemem bırakam sızı sız gıtsenızde ben kalırım burda kendımle konusurum :)))) benı seven kalsın yanımda hahahahaha

gel bebem gel sarılıp aglasalımm

tusemimcim konu aşılamaysa bencede konuşmadan başklama canımmm:
çünnkü sonuçta içini temizliyoya ya önce 1 ay yap aşılamayı sonra ol yada
hiç başlama direk aşılama yaptır ...

hımmm anladım canım ya allahım delirdim iyice ne duysam ona sarılıyorum kızlar yaa

gelommmmmmmmmmm bebeeeeeemmmmmmmmmm bekle beni

hımmm anladım canım ya allahım delirdim iyice ne duysam ona sarılıyorum kızlar yaa

tusemim yapman gereken ne biliyormusun biraz rahat olmak.. bende bir sürü şey yapıyorum iki aydır, zamanı gelmeyince ağzımla kuş tutsamda olmuyor.. burdaki bütün arkadaşlar böyle herkes bişeyler yapıyor.. ama işte zamanı gelmeden olmuyor. sen biraz kafanı rahat bırak tatlım.. birçok hamile herşeyi yaptım,, aa yeter bırakıyorum hiçbirşey yapmıcam dedikleri an hamile olmuşlar demek biraz stres yapmamak rahat olmak lazım..

kızlar biz de eylülde evlendik. aralıktan beri korunmuyoruz. gitmedim doktora henüz sizce gitmeli miyim artık

tatlım bende altı aylık evliyken gittim doktor erken gelmişsiniz dedi bir yıldan önce gelinmemesi gerektiğini söylüyoruz dedi.. bana kaç yıllık evlisin diye sordu 6 ay olcak yarın diyince güldü bana.. biraz rahat olmak gerekiyor canım, doktorlar stres yapmayın diye bas bas bağrıyorlar,, ama bende dahil dinleyen nerde...

evet tatlım bencede eğer aşılama başlayacaksan başla sonra eğer ara vermemn gerekirse ozamanda yaparsın soğan kürünü birazda gerçekten sitres yapmamak lazım ama bu pek mümkün değil malesef..

kızlar biz de eylülde evlendik. aralıktan beri korunmuyoruz. gitmedim doktora henüz sizce gitmeli miyim artık

canım çocuk olmuyo diye değil ben çocuk düşünüyorum ve rutin konturol için geldim diye bilirsin

üstelikte folik asit başlaman gerekir canım ve testlerin yapılır belki sende kansızlıkvar ona göre başlarsın yani kısaca mutlaka gitmelisinn..
bu arada kızlar ben kaçar öpüyorum sizleri pazartesi görüşürüz artık yarın için lütfen bana dua edin olurmu...
allaha emanet olun..

güle güle kuzumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…