- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.921
yahu niye rezil olasınız ayıp bişeymi ya bu hiç çekinmem vallah
gülsen kac gün içiyon bacım sogan kürünü
hee he yedik bizde,,, :))) tamam tatlım artık sana inanıyoruz.. hadi affettik seni kuzum....
bugörevi madem bana layık gördünüz seve seve kabul ediyorum şekerimmm:
tabi tatlım saraçoğlu pko için bire bir diyor soğan kürünü... sende içersin tabi tatlım,,
ah kuzum gel sen benim böğrüme azcık ağla rahatlarsın tatlılm.. kıyamam sana...
camıssssssssss,, bu akşam camısss var:)))özlemin temizliği var bu akşam nasıl izleyecekki orçunu...
tatlım sen bu işte banuyu aratmıyon maşallah... seni banuya yardımcı seçiyorum... onaylayanlar BEĞEN ikonunu tuşlasın.... oybirliği ile kabul edilmiştir herhalde..
kızlar bende yapıyorum soğan kürü inşallah şifa niyetine Rabbim yüzümüze güler
:))bende senı sevıyorum tatlım benı tanımamıs gıbı konustun aslında ama opucugunle kanıdrdın benı bende hepnıızı optum benım ılk goz agrım ılk evım burasıydı geldgım ılk gunu mu unutmadım herkez destegım olmustu canlarım benım burası benım kocaman bır aılem oldu...
yaaa dalinim ben asılama yaptırıyorumya 1 denedik olmadı aslında ben ara verelim diyorum esimde doktordan bu tedavilerde ara verilmezse daha cabuk sonuc alıncagını duydu o yüzden ara falan vermeyelim diyo ilaç kullanırkende sakıncası olurmu ki acaba bildigim kadarıyla adetin 7 günü baslanıyo dimi sogan kürüne
tatam tatlım hemen yaızyorum sana:)))
ben bır ara nısan ayının topgıne bır ciii yaptım yanı hafta sonudu kımse yoktu buarad benım kocıste nobetcıydı baktım bı kac arkadas tanıdk yazıdm onlara bızım kızlarda oraya mı gıttın falan dedıler yokkkk sonuna kadar burdayız ne yapacaksak beraber karar verecgız kızlarr buna kızdılar ceza olarak da cok opuldum:)))
camıssssss yada okuz olan durumda ben bırgun eczaneye gıttım adamın bırıne sessızce tset ıstedım o okuzde dukkanın dıger ucundakı adama bagırarakkk aynen soyle dedı hanımefendıye 2 tane gebelık test ver dedı adamdan harıc herkez duydu rezıll olmutum yanı ona okuz dedık tamam mı sımdı dalinim:))
dalincim lata varya bizim lata nisan topiğinde kendine arkadaş bulmuş ama çok konuşmamış yine aramıza dönmüş, pembemasal bizi nisan topiğine davet etti, bizde lata ile belusda gitme potansiyeli gördük.. ama güldenle bir olduk önünü kestik tabi.. durum bundan ibaret...
bu öküzde,, lata gebelik testi almaya gitmiş,, sessizce eczacıya söylemiş eczacı öküzüde (buda ki öküz eczacı) dükkanın diğer ucuna bağırarak hanfendiye iki adet gebelik testi verin demiş.. burdaki durumda bu tatlım....
inşalllah canım beni şifa olsun...Rabbim hepimizin yüzüne bakar inşallah...
lata taamam kuzum affettik seni. kim üzerine geliyor yine senin...kaçırdım orayı..
dalinn yavrummm,, annemmm,,, kuzum.. üzülme sen ağla ağla açılırsın..
latacım takılıyoz
burda bir birimize işte sen bizi bırakıp gitmezsin zten biliyoz tatlım hehehe:
tusemimcim saraç oğlu hem ilacınızı kullanıp hemde soğan kürü yapa bililirsiniz diyodu ama sen yine ilacın ismini mail ata bilirsin sora bilirsin yanitatlım..
oyle deme ya tamam al normalce ısteyıp almak cok dogal ama bagırması cok cırkeftıı...
ayyy ınanmıyorum kontrol bıle etmısler ne kadar yazmısım dıye buradyım walla bakın hemde hafta sonuna gelıyordu tarıhler ıtıraf ettım ve affedıldım bukadar evet kızlar devm :)
ayyy yayla mandasına bakın ben oslaydım cok kızmıstım cok tepkı vermıstım.azdaha bagır yan dukkan duymamıs derdım bozardım yanı.mahren dıye bısey var tamam ayıp bısety deıl ama karsıdakı ınsan duyulmasını ıstemez gerızekalıya bak.cok bozmuslugum var bnm bakmayın bole durduguma agresıfımdır cok :))))))
tatam tatlım hemen yaızyorum sana:)))
ben bır ara nısan ayının topgıne bır ciii yaptım yanı hafta sonudu kımse yoktu buarad benım kocıste nobetcıydı baktım bı kac arkadas tanıdk yazıdm onlara bızım kızlarda oraya mı gıttın falan dedıler yokkkk sonuna kadar burdayız ne yapacaksak beraber karar verecgız kızlarr buna kızdılar ceza olarak da cok opuldum:)))
camıssssss yada okuz olan durumda ben bırgun eczaneye gıttım adamın bırıne sessızce tset ıstedım o okuzde dukkanın dıger ucundakı adama bagırarakkk aynen soyle dedı hanımefendıye 2 tane gebelık test ver dedı adamdan harıc herkez duydu rezıll olmutum yanı ona okuz dedık tamam mı sımdı dalinim:))
yaa acaba normalde ne kadar içilmesi gerekiyo dalin ya
ühhüühühüüüüüü cok duygusalım mınık bı bebek gıbı mınıcık bır kedı yawrusu gıbı melul melul bakıyorummmm :))))dalincim lata varya bizim lata nisan topiğinde kendine arkadaş bulmuş ama çok konuşmamış yine aramıza dönmüş, pembemasal bizi nisan topiğine davet etti, bizde lata ile belusda gitme potansiyeli gördük.. ama güldenle bir olduk önünü kestik tabi.. durum bundan ibaret...
bu öküzde,, lata gebelik testi almaya gitmiş,, sessizce eczacıya söylemiş eczacı öküzüde (buda ki öküz eczacı) dükkanın diğer ucuna bağırarak hanfendiye iki adet gebelik testi verin demiş.. burdaki durumda bu tatlım....
inşalllah canım beni şifa olsun...Rabbim hepimizin yüzüne bakar inşallah...
lata taamam kuzum affettik seni. kim üzerine geliyor yine senin...kaçırdım orayı..
dalinn yavrummm,, annemmm,,, kuzum.. üzülme sen ağla ağla açılırsın..
dalinim ağlama dicem ama ağla bacım ağla rahatlarsın
dün bven neler yaptım benimkine nasıl duygu sömürüsü nasıl ağlamak
adam şaşırdı noluyo diyo benim bilmediğim başka bişeymi var diyo hayır dedim
sona bi başladım 8 gün kolaymı ben neler yaşadım hormonlarım altüst sen beni nie anlamıyon adam yazık bebek gibi ilgilendi benle
tusemimcim konu aşılamaysa bencede konuşmadan başklama canımmm:
çünnkü sonuçta içini temizliyoya ya önce 1 ay yap aşılamayı sonra ol yada
hiç başlama direk aşılama yaptır ...
ühhüühühüüüüüü cok duygusalım mınık bı bebek gıbı mınıcık bır kedı yawrusu gıbı melul melul bakıyorummmm :))))
ohh be konuları cozdum ne safım jetonum kaç kosekı benım.ya belus ve lata sızı yolarım kımse gıtmıyo bıyere pembe masalcım sen gel buraya bukadar yazılmıs sayfalar sıcak sohbetler bırakılırmı ben gıtmem gıdemem bırakam sızı sız gıtsenızde ben kalırım burda kendımle konusurum :)))) benı seven kalsın yanımda hahahahaha
gel bebem gel sarılıp aglasalımm
hımmm anladım canım ya allahım delirdim iyice ne duysam ona sarılıyorum kızlar yaa
kızlar biz de eylülde evlendik. aralıktan beri korunmuyoruz. gitmedim doktora henüz sizce gitmeli miyim artık
kızlar biz de eylülde evlendik. aralıktan beri korunmuyoruz. gitmedim doktora henüz sizce gitmeli miyim artık
hımmm anladım canım ya allahım delirdim iyice ne duysam ona sarılıyorum kızlar yaa
evet tatlım bencede eğer aşılama başlayacaksan başla sonra eğer ara vermemn gerekirse ozamanda yaparsın soğan kürünü birazda gerçekten sitres yapmamak lazım ama bu pek mümkün değil malesef..
canım çocuk olmuyo diye değil ben çocuk düşünüyorum ve rutin konturol için geldim diye bilirsin
üstelikte folik asit başlaman gerekir canım ve testlerin yapılır belki sende kansızlıkvar ona göre başlarsın yani kısaca mutlaka gitmelisinn..
bu arada kızlar ben kaçar öpüyorum sizleri pazartesi görüşürüz artık yarın için lütfen bana dua edin olurmu...
allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?