Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

belus bunlar sana neden yapılmıstı tatlım yani sorunun neydi smear testi banada yapıldı ama hiç anlamamıstım ben

hoşgeldin tatlım ama bencede sen bi doktora gitsen nasıl olur acaba..

evett tatlım haklısın,, ama size bişey itiraf edimmi bu benim yanımda olunca bana bi manyak sarılıyor.. nefesimi kesene kadar, bende hemen yumuşuyom uzak olmazsa ben hemen konuşuyorum...((

hayırrr affetmek yok tatlımmm.

bu arada bende kaçar görüşürüz kızlar...

belus bunlar sana neden yapılmıstı tatlım yani sorunun neydi smear testi banada yapıldı ama hiç anlamamıstım ben

idrarım kanlı geldiği için araştırmaya almışlardı beni ki zaten simir testi 6 ayda bir yapılması gereken bişey atlamamamız gerekiyor aslında

kızlar benimki coştuuu löp löp yaaaa kafayı yedi hepten ne bitmek bilmezmiş 8. gün yaaaaaaaaaaaaaaa

Öncelikle tebrikler allah kucagina aldigin günüde nasip ettsin canim, Insallah cok mutlu gelirsin doktorundan, o minicik kalbi duyarsin... :)

kızlar benimki coştuuu löp löp yaaaa kafayı yedi hepten ne bitmek bilmezmiş 8. gün yaaaaaaaaaaaaaaa

benim en son reglimde 8 Gün sürdü, hic bukadar uzun sürdügünü hatirlamiyorum, acaba bi beklentimiz var diye yumurtaliklar bizimle Maytap mi gecio nedir :)
Bu arada kizlar henüz hala Regli olmadim... ama sancim cok neler oluyo yaa 3. güne girdim gecmikmenin

Ya arkadaslar ben galiba bu sistemi henüz tam cözemedim bazi yazilanlari / cevaplari kaciriyorum galba... bildirimleri / yazilanlari kacirmamak baska bi yöntem varmi yoksa biraktigim sayfa sayisindan giridigmde yine devammi okumam gerekio? Bide konu baslik falan valla anlamadim :) benim adet gecikince kafamda saflasti galba:)

canim akinti derken hani yumurtlama zamaninda gelen varya seffaf akinti onu dedim ben yumurtlama animi o akintiyla anliyordum da acaba bu ay yumurtlamiyormuyumki dedim

gecen ay bende de olmustu ılk basları yogun sonra yumurtlama haftasında hıc akıntım yoktu tamamen kruluk vardı sen elınden geldgınce guna srı ılsıkye gır tatlım burdan netten yumurtlma tarıhlerıne bır bak ona gore de uygulama yap akıntıya takılma benım dustugum yanlısa dusme bende erken yumurtladım deyıp gecen ay o hafta bırsey yasamamıstım....

canım benim dr hormon tahlili için çağırdığında adetin 3. günü demişti aMA hangi hormonun tahlilini yaptık bugün onu bilmiom :)

hımm.ya bende dün göğsümün ucunda hafif ıslaklık gördüm.araştırdım göğüsten süt gelmesi prolaktin hormonunun yükselmesinden olurmuş bu da hamileliğe engel olurmuş.kafama takıldı ayın 30unda adet olmazsam yaptıracam tahlil.ama ne zaman olduğunu tam olarak bilmiyorum olmazsa soracam doktora

Kuzum bir test yapsan artık diyorum vaktidir:))

selam kızlar prolaktin hormonuna baktırmak için adetin 2 ya da 3. gününü mü beklemek gerekiyor
Evet tatlım, ben daha önce yaptırdığımdan biliyorum 3.günü çağırıyorlar genelde:)

banuuşşummmmmm bittimi ütülerin

Bitmedi bacımmmm..:) ortalığı topladım banyoyu temizledim bişeyler yedim sıkıldım sonra geldim buraya:))))

Kızlar ya bişey sorcam ben bu ay 2 defadır , rüyamda üst dişlerimin avucuma döküldüğünü görüyorum, dün akşam yine gördüm.. kabus gibi.. neden acaba? rüya tabiri bilen var mı?:))))

Doğru araştırmışsın, prolaktin hamilelikte süt salgılayan hormondur aynı zamanda, prolaktinin yüksekse vücut hamileymiş gibi reaksiyon verir ve bu da hamiş kalmanı zorlaştırır. Adetin 3. günü kan alıp bakıyorlar hormonlara.. Yüksekse de sıkma canını, ilaçla düzeliyor yine.. Aynı zamanda stres hormonu olarak da bilinir, yoğun stres de prolaktini yükselten etkenlerdendir bacım:)

Korkuyorum test yaptirkamktan, biliorum korkunun ecele faydasi yok ama iste test te var evde, ay bilmiyorum yaparim belki :) biraz düsüneyim daha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…