- 9 Mart 2012
- 1.253
- 315
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.681
ben sana bişi anlatiim
şimdi benim idrarım kanlı gelmişti ben dr gittim dr kadın doğumada gözük dedi aynı gün ikisinede gittim
önce ürolojiye gittim tahlil sonucu beklerken kadın doğuma ördekmidir ne haltsa o şekilde bir simir testi alındı canım çok acımıştı ordan çıktım tekrar ürolojiye gittim dr bi operayon ismi verdi onu yapcaz birazdan dedi erkekti
ben odaya bi girdim 70 cm uzunluğunda şişler dedim napçanız bana dr erkek korkmayın dedi eşim anlamışta ben bilmiyorum ki aldı o şişi eline idrar yolumdan mesaneye kadar girdi ama öldüm öldüm dirildim düşünsene kamerayla baktılar parça aldılar falan
ne ağladım ne ağladım nasıl utandım
sonra oprs bitti 2 dk bir ben wc deyim sürekli tuvalet hissim var 1 damla geliyo ama bağarttırıyo nasıl eve nasıl gittim bende bilmiyorum
aynı gün iki işlem ben mahf oldum
ALLAHIM düşürmesin kimsecikleri çok zorrrrrr zok zorr
selam kızlaaaarr,
geldiğimden beri yazılanları okuyordum gene baya birikmiş sayfalar:))
Narmikçim ben de seni çok merak ediyordum,çok çok geçmiş olsun tatlım(
Gülşencim,boşver kızma kocana belkide geröekten aklından çıkmıştır,mesela benim eşimde çok önem vermez öyle doğum günü olaylarına,ilk başlarda sinir oluyordum ama zamanla onu da öyle kabullendim :))
bu arada ben hala kırmızıları görmedim kızlar,merak ediyorum vicudumda neler olup bitiyor...
Tülincim,latacım,Banucum,beluscum,guldencim,dalincim ve adını yazmayı unuttuğum bütün arkadaşlar sizlerede çok güzel bir gün diliyorum...
evett tatlım haklısın,, ama size bişey itiraf edimmi bu benim yanımda olunca bana bi manyak sarılıyor.. nefesimi kesene kadar, bende hemen yumuşuyom uzak olmazsa ben hemen konuşuyorum...((
belus bunlar sana neden yapılmıstı tatlım yani sorunun neydi smear testi banada yapıldı ama hiç anlamamıstım ben
hoşgeldin tatlım ama bencede sen bi doktora gitsen nasıl olur acaba..
hayırrr affetmek yok tatlımmm.
bu arada bende kaçar görüşürüz kızlar...[/QUOTE
en son iki hafta önce gitmiştim doktora,herşey normal demişti,hatta adet döngüsü 41 güne kadar normal demişti doktorum.Benim şu an 39.günüm.üç aydır korunmuyorum ben,daha öncesinde yasmin ile korunuyordum ve bırakalı üç ay oldu.Az önce takvimime baktım son iki aydır ben zaten ortalama 38.güne bir regl olmuşum.Sanırım benim adet döngüm uzadı..ama eğer bu hafta sonu da gelmezse sanırı pazartesi giderim tekrar doktora...
kızlar benimki coştuuu löp löp yaaaa kafayı yedi hepten ne bitmek bilmezmiş8. gün yaaaaaaaaaaaaaaa
yok canım rutin konturole bağlayamadık
daha yarın kalp atışlarını duymak için gidecez inşallah ve biz run varmı yokmu söyleyecek inşallah...
doğru zor işi tabi ..
hem kayın annen hem iş hemde ufaklık ..
ama bizde özledik onu..
kızlar benimki coştuuu löp löp yaaaa kafayı yedi hepten ne bitmek bilmezmiş8. gün yaaaaaaaaaaaaaaa
gecen ay benimkiside 8 Gün sürdü canim, ilk defa b ukadar uzundu , acaba bi beklentimiz var diye maytap mi gecio yumurtaliklar bizimle nedir:)
bencede kesinlikle kafa buluyo bizle dövelimmi ?
canim akinti derken hani yumurtlama zamaninda gelen varya seffaf akinti onu dedim ben yumurtlama animi o akintiyla anliyordum da acaba bu ay yumurtlamiyormuyumki dedim
selam kızlar prolaktin hormonuna baktırmak için adetin 2 ya da 3. gününü mü beklemek gerekiyor
canım benim dr hormon tahlili için çağırdığında adetin 3. günü demişti aMA hangi hormonun tahlilini yaptık bugün onu bilmiom :)
Kuzum bir test yapsan artık diyorum vaktidir:))benim en son reglimde 8 Gün sürdü, hic bukadar uzun sürdügünü hatirlamiyorum, acaba bi beklentimiz var diye yumurtaliklar bizimle Maytap mi gecio nedir :)
Bu arada kizlar henüz hala Regli olmadim... ama sancim cok neler oluyo yaa 3. güne girdim gecmikmenin
Evet tatlım, ben daha önce yaptırdığımdan biliyorum 3.günü çağırıyorlar genelde:)selam kızlar prolaktin hormonuna baktırmak için adetin 2 ya da 3. gününü mü beklemek gerekiyor
banuuşşummmmmm bittimi ütülerin
hımm.ya bende dün göğsümün ucunda hafif ıslaklık gördüm.araştırdım göğüsten süt gelmesi prolaktin hormonunun yükselmesinden olurmuş bu da hamileliğe engel olurmuş.kafama takıldı ayın 30unda adet olmazsam yaptıracam tahlil.ama ne zaman olduğunu tam olarak bilmiyorum olmazsa soracam doktora
Kuzum bir test yapsan artık diyorum vaktidir:))
Evet tatlım, ben daha önce yaptırdığımdan biliyorum 3.günü çağırıyorlar genelde:)
Bitmedi bacımmmm..:) ortalığı topladım banyoyu temizledim bişeyler yedim sıkıldım sonra geldim buraya:))))
Kızlar ya bişey sorcam ben bu ay 2 defadır , rüyamda üst dişlerimin avucuma döküldüğünü görüyorum, dün akşam yine gördüm.. kabus gibi.. neden acaba? rüya tabiri bilen var mı?:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?