Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Kıyamam kuzumaaa.. Geçmiş olsun çok.. Bi daha olmasın inşallah tekrarı..

:)) Kaç günde bir adet oluyorsun? normal arada gecikmesi tatlım, mevsim değişimleri de etkiliyor durumu.. akıntını da gözden kaçırmış olabilirsin az geldiyse vs.. Bir de moral bozmak içn demiyorum da bütün kadınların , arada yumurtlamadığı ay olurmuş bazen, çok sağlıklı doğurgan da olsak olurmuş yani.. bir ay dinleniyor herhalde yuurtalıklar:) yani o yüzden bu belirsilik denizinde sen kafanı takma, denemeni yap, adeti bekle kuzum:)

28 gunde bir canim evet yaa takmayim ben bu ise.gorevimi yapayim oturayim bekleyim dimi:))hayirlisiysa da olur insallah

Kıyamam kuzumaaa.. Geçmiş olsun çok.. Bi daha olmasın inşallah tekrarı..

:)) Kaç günde bir adet oluyorsun? normal arada gecikmesi tatlım, mevsim değişimleri de etkiliyor durumu.. akıntını da gözden kaçırmış olabilirsin az geldiyse vs.. Bir de moral bozmak içn demiyorum da bütün kadınların , arada yumurtlamadığı ay olurmuş bazen, çok sağlıklı doğurgan da olsak olurmuş yani.. bir ay dinleniyor herhalde yuurtalıklar:) yani o yüzden bu belirsilik denizinde sen kafanı takma, denemeni yap, adeti bekle kuzum:)

aminnnnn bidaha olma şansı yok zaten yıkarım hastaneyi kaçarım hehehehehe yaparım bilionusss :27:

ben sana bişi anlatiim
şimdi benim idrarım kanlı gelmişti ben dr gittim dr kadın doğumada gözük dedi aynı gün ikisinede gittim
önce ürolojiye gittim tahlil sonucu beklerken kadın doğuma ördekmidir ne haltsa o şekilde bir simir testi alındı canım çok acımıştı ordan çıktım tekrar ürolojiye gittim dr bi operayon ismi verdi onu yapcaz birazdan dedi erkekti
ben odaya bi girdim 70 cm uzunluğunda şişler dedim napçanız bana dr erkek korkmayın dedi eşim anlamışta ben bilmiyorum ki aldı o şişi eline idrar yolumdan mesaneye kadar girdi ama öldüm öldüm dirildim düşünsene kamerayla baktılar parça aldılar falan

ne ağladım ne ağladım nasıl utandım

sonra oprs bitti 2 dk bir ben wc deyim sürekli tuvalet hissim var 1 damla geliyo ama bağarttırıyo nasıl eve nasıl gittim bende bilmiyorum

aynı gün iki işlem ben mahf oldum

ALLAHIM düşürmesin kimsecikleri çok zorrrrrr zok zorr
amin canım valla Allah kimseyi düşürmesin, düşünsene siimir testi için adam bişey dayayıp duruyor benim orama ben nerdeyse altıma yapcamtım birde öle bi şiş gibi bişey olsaydı ölürdüm herhal Allah bi daha düşürmesin öle durumlara Allah sağlımızı bozmasın canım benim...

bence iyi yapmamışsın bacım:) yani küseceksen küs ona lafım yok ama yataklarınızı ayırmayın asla ve kata.. Benim şahsi görüşüm budur, bana göre eşler küs bile olsa aynı yatakta uyumalı.. araya o mesafe girmeye bir başladı mı sonu yok onun, ilerde mutsuz kopuk bir çift olmak işten bile değil o zaman.. Hayatı paylaşmaya adaysanız, sorun olduğu zamanda da aynı yastığa başkoymayı başarabilmek gerekir bence.. Asıl marifet de budur bacım..:)

:43:ama ama ama amaaa banu beni çok üzdüüü.. bende senin gibi düşüyonuyorum yataklar asla ayrılmamalı ama o haketti.. ama ona bi ceza vermem gerekirdi.. buda onu mahveder ondan yaptım :((((:59::43:

hiç sorma güldencim çok yoğunmuş gün boyu süpriz yapamamış bana hediye bilem almamış,, sanki benim doğum günümün olduğu dün belli oldu 30 yıldır belli:(( bende verdim yastıkla pikeyi eline gönderdim salona ve küstüm konuşmuyorum. iyi yapmışım dimi tatlım haketti...

tatlım haklısın kızmakta konuşmada bence ama yakakları ayırma işine bende katıllmıyorum ..
rahmetli baba annemderdiki kocanla konuşma ama aslada yataklarını ayırma derdi..
bence iyi yapmamışsın bacım:) yani küseceksen küs ona lafım yok ama yataklarınızı ayırmayın asla ve kata.. Benim şahsi görüşüm budur, bana göre eşler küs bile olsa aynı yatakta uyumalı.. araya o mesafe girmeye bir başladı mı sonu yok onun, ilerde mutsuz kopuk bir çift olmak işten bile değil o zaman.. Hayatı paylaşmaya adaysanız, sorun olduğu zamanda da aynı yastığa başkoymayı başarabilmek gerekir bence.. Asıl marifet de budur bacım..:)

bende katılıyorum ama konuşmama fikrinede katılıyorum..

ıyıyım tatlım yogun donem basldı bızım onun degerlendırmesını yapıyruz:)hava guzel keyfım yerınde sen nasılsın...............

iyiyim tatlım git ve bol bol eylen..

amin canım valla Allah kimseyi düşürmesin, düşünsene siimir testi için adam bişey dayayıp duruyor benim orama ben nerdeyse altıma yapcamtım birde öle bi şiş gibi bişey olsaydı ölürdüm herhal Allah bi daha düşürmesin öle durumlara Allah sağlımızı bozmasın canım benim...

:43:ama ama ama amaaa banu beni çok üzdüüü.. bende senin gibi düşüyonuyorum yataklar asla ayrılmamalı ama o haketti.. ama ona bi ceza vermem gerekirdi.. buda onu mahveder ondan yaptım :((((:59::43:

aminnn canım ama şunu anladım idrar kanalımız acaippp inceymiş küçücükmüş :):):):):):):):):):):):):):):)

banu doğru diyo ama canım haketmiştir tabide ama asla ayırma yatakları benim eşim ilk evlendiimizde söledi bana kavga etsek o an benden nefret etsende yataklar asla ayrılmayacak dedi . bu olay araya çok soğukluk sokuyo malesef :(

arkadaslar ben kacarr.evde butun isler beni bekliyorr.az onlari halledeyim.hayirli gunler herkeslere

28 gunde bir canim evet yaa takmayim ben bu ise.gorevimi yapayim oturayim bekleyim dimi:))hayirlisiysa da olur insallah
Takma kuzum, 28 günde birse adetin normal olarak 14.gün olması lazım zaten, olmuştur yada olmak üzeredir yani:)
denemeye devammmm:)

aminnnnn bidaha olma şansı yok zaten yıkarım hastaneyi kaçarım hehehehehe yaparım bilionusss :27:
Biliyorum bacım, allah korusun onları senin şerrinden:))

Ya hayatım bende öp kokla demiyorum ki:)Haklısın, Kızabilirsin, küsebilirsin ama yatağını ayırma, konuşma mesela, öyle ceza ver, başka yollar bul.. Yatağı kullanma kuzum ama.. :)

:43:ama ama ama amaaa banu beni çok üzdüüü.. bende senin gibi düşüyonuyorum yataklar asla
ayrılmamalı ama o haketti.. ama ona bi ceza vermem gerekirdi.. buda onu mahveder ondan yaptım :((((:59::43:

tatlım bende aynı yatakta uyuyorum ama bana sarılmasına ve dokunmasına asla izin vermiyorum bu ona yetiyooooo:

tatlım haklısın kızmakta konuşmada bence ama yakakları ayırma işine bende katıllmıyorum ..
rahmetli baba annemderdiki kocanla konuşma ama aslada yataklarını ayırma derdi..

bende katılıyorum ama konuşmama fikrinede katılıyorum..

iyiyim tatlım git ve bol bol eylen..

tamam akşam kociş tosbahasını yatağa alcam;(((((
aminnn canım ama şunu anladım idrar kanalımız acaippp inceymiş küçücükmüş :):):):):):):):):):):):):):):)

birde ben tuvalete girinci yap yap bitmiyor o incecik yermi tutuyor o kadar suyu:((((

banu doğru diyo ama canım haketmiştir tabide ama asla ayırma yatakları benim eşim ilk evlendiimizde söledi bana kavga etsek o an benden nefret etsende yataklar asla ayrılmayacak dedi . bu olay araya çok soğukluk sokuyo malesef :(

tamam belus akşam alcam onu yatağa ama yine konuşmicemmmm:)))

selam kızlaaaarr,

geldiğimden beri yazılanları okuyordum gene baya birikmiş sayfalar:))

Narmikçim ben de seni çok merak ediyordum,çok çok geçmiş olsun tatlım :((

Gülşencim,boşver kızma kocana belkide geröekten aklından çıkmıştır,mesela benim eşimde çok önem vermez öyle doğum günü olaylarına,ilk başlarda sinir oluyordum ama zamanla onu da öyle kabullendim :))

bu arada ben hala kırmızıları görmedim kızlar,merak ediyorum vicudumda neler olup bitiyor...

Tülincim,latacım,Banucum,beluscum,guldencim,dalincim ve adını yazmayı unuttuğum bütün arkadaşlar sizlerede çok güzel bir gün diliyorum...

Takma kuzum, 28 günde birse adetin normal olarak 14.gün olması lazım zaten, olmuştur yada olmak üzeredir yani:)
denemeye devammmm:)

Biliyorum bacım, allah korusun onları senin şerrinden:))

Ya hayatım bende öp kokla demiyorum ki:)Haklısın, Kızabilirsin, küsebilirsin ama yatağını ayırma, konuşma mesela, öyle ceza ver, başka yollar bul.. Yatağı kullanma kuzum ama.. :)

tamam alcam onu yatağa,, yatağın ucunda yatırcam..:))

tatlım bende aynı yatakta uyuyorum ama bana sarılmasına ve dokunmasına asla izin vermiyorum bu ona yetiyooooo:

bende öle yapcam aynı yatakta yabancı gibi hımm :)))

tamam akşam kociş tosbahasını yatağa alcam;(((((

birde ben tuvalete girinci yap yap bitmiyor o incecik yermi tutuyor o kadar suyu:((((

tamam belus akşam alcam onu yatağa ama yine konuşmicemmmm:)))

Konuşma bebebeem zaten, biz de tam olarak onu diyoruz, sana yakın olacak ama dokunamayacak konuşamayacak bence asıl ceaz budur, ayrı yatınca daha kolay onun için, göz görmeyince gönül katlanır hesabı:) ama dibinde olup dokunamamak daha fena olur:)))

selam kızlaaaarr,

geldiğimden beri yazılanları okuyordum gene baya birikmiş sayfalar:))

Narmikçim ben de seni çok merak ediyordum,çok çok geçmiş olsun tatlım :((

Gülşencim,boşver kızma kocana belkide geröekten aklından çıkmıştır,mesela benim eşimde çok önem vermez öyle doğum günü olaylarına,ilk başlarda sinir oluyordum ama zamanla onu da öyle kabullendim :))

bu arada ben hala kırmızıları görmedim kızlar,merak ediyorum vicudumda neler olup bitiyor...

Tülincim,latacım,Banucum,beluscum,guldencim,dalincim ve adını yazmayı unuttuğum bütün arkadaşlar sizlerede çok güzel bir gün diliyorum...

slm tatlım.. ama ben cok umutluydum kesin süpriz var diyordum, birde bu tosbaha bana süpriz yapcakmış gibi duuruyordu..

İlkbhr Hoşgeldin tatlım..

E test negatif ama kırmızı yok nasıl iş bu?:( Doktora mı gitsen bir acaba?

Kızlar bana yemek ve ütü molası, sonra gelirim yanınıza yine, öpüyorum kocaman:)

Konuşma bebebeem zaten, biz de tam olarak onu diyoruz, sana yakın olacak ama dokunamayacak konuşamayacak bence asıl ceaz budur, ayrı yatınca daha kolay onun için, göz görmeyince gönül katlanır hesabı:) ama dibinde olup dokunamamak daha fena olur:)))

evett tatlım haklısın,, ama size bişey itiraf edimmi bu benim yanımda olunca bana bi manyak sarılıyor.. nefesimi kesene kadar, bende hemen yumuşuyom uzak olmazsa ben hemen konuşuyorum...:(((

slm tatlım.. ama ben cok umutluydum kesin süpriz var diyordum, birde bu tosbaha bana süpriz yapcakmış gibi duuruyordu..

çok iyi anlıyorum seni canım,ben de hala beklerim süprizleri ve severimde süprizleri :))) ama erkeklerin kafaları maalesef bizimkinden biraz farklı çalışıyor.Bazen eşime soruyorum ya bana neden pat diye çiçek almıyorsun ya da vs.yapmıyorsun.O da derki"hayatım ben seni gönülden seviyorum,bir dediğini, iki etmiyorum,sen beğendiğin şeyi git kendin isteyerek al, bırak böyle yapmacık işleri"bende tamam diyorum :))) çünkü benim eşim beni böyle seviyor demek diyorum :)))

Back