Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlar ben kaçıyorum kahvaltı hazırlayıp esımı uyandırıp kahvaltımı edıp cocuklardan bırını kapıp doruuu kan tahlılıne gıdeyım.dualarınıe sırgemeyın ısn hayırlısı ne ıse o cıksın sonucu zaten hemen alalmam sanırım heycanlandım ıyımı :54::54::54::54:

hayatim sende kullandin ya bu sogani yumurtlama doneminde farklilik yasadin mi akintin her zamanki gibi mi oldu bekledigin tarihte mi yumurladin yani bende bisi olmadi hala yaaa.

Hissettiğim hiç bir farklılık olmadı bugüne kadar.. akıntım da olmadı, ki bu iyi bişey, demek ki iltahap vs yok..

artık bu hayali hangi aylara eteleyeceğimi şaşırdım doğrusu:( bu ayda yalan oldu:((((((

canım üzülme diyecem ama boşlaf biliyorum ama allahım mutlaka nasip edecek ama doğru zaman bekliyo sadece oyüzden bol bol dua et olurmu..

arkadaslar bisi soracam berceste arkadasimiz dun dokra gitmisti yaa rahim duvaari kalinlastigi icin bebek olusmaz demis doktor.bu sogan suyuda rahim duvarini kalinlastirmiyor mu ben mi yalnis biliyorum oyle okumustum ben.oyleyse bu ay hamis kalamayacak miyiz yani?:53:

aaa öylemi demş ben okumamıştım onuya başka nedemiş peki

yaşamım bu arada sizde doktora gidecektiniz dün eşine ne dedi doktor.?

Kuzum nisana erteleyeceksin ve inşalah da nisan bereketli olacak bizim için bu sefer..
Ben bugün ne desem senin üzüntünü geçiremem ama bir iki güne iyi olacaksın inan bana.. Sıkma lütfen canını, üzülerek bebek hiç olma..

Rahim duvarıyla ilgili bi etkisi varsa bilmiyorum, benim bildiğim kist , iltahap gibi şeylere iyi geldiği.. Bercestenin ki daha farklı bir durum hayatım, yani rahim kalınlaşması ama öyle soğan suyu içerek olan türden değil, hormonal bir şey sanırım..

yok tatlım ben ılk gebelıgımden once aylarca kullandım cuval cuval sogan tukettım hıc olmadı ole seyler

ayyy dun aksamdan beri aklima takildi arkadaslar o zaman devam suya 9.gunum bugun

çok soru soruyorum ama kızlar folikasit dısında multivitamin tarzı bir şey kullanıyor musunuz?
ben folidoce marka folikasit kullanıyorum b12 eksikligim oldugundan doktor onu önermisti günde 1 tane.

Hissettiğim hiç bir farklılık olmadı bugüne kadar.. akıntım da olmadı, ki bu iyi bişey, demek ki iltahap vs yok..

canim akinti derken hani yumurtlama zamaninda gelen varya seffaf akinti onu dedim ben yumurtlama animi o akintiyla anliyordum da acaba bu ay yumurtlamiyormuyumki dedim

ayyy dun aksamdan beri aklima takildi arkadaslar o zaman devam suya 9.gunum bugun

İç hayatım, soğan bu yahu, normalde soğanı yemeğe de koyup kaynatmıyor muyuz, bu sadece daha rafine daha taze hali.. Günde 2 tane soğanın zararı olacağını düşünmüyorum şahsen:)

canım üzülme diyecem ama boşlaf biliyorum ama allahım mutlaka nasip edecek ama doğru zaman bekliyo sadece oyüzden bol bol dua et olurmu..

aaa öylemi demş ben okumamıştım onuya başka nedemiş peki

yaşamım bu arada sizde doktora gidecektiniz dün eşine ne dedi doktor.?

canim esim ameliyat olacak aldiracak safra kesesini maleseff hormon icin de kan verecek pazartesi.

çok soru soruyorum ama kızlar folikasit dısında multivitamin tarzı bir şey kullanıyor musunuz?
ben folidoce marka folikasit kullanıyorum b12 eksikligim oldugundan doktor onu önermisti günde 1 tane.
Folik asit ve doktorun önerdiği dışında bir şey kullanmana gerek yok tatlım, hamilelik başladığında doktor gerek görürse takviye vitamin verir zaten:)
Çok soru da sormuyorsun ayrıca aşkolsun nasıl laf o! Soru soralım konuşalım diye burdayız ya zaten:)

canim akinti derken hani yumurtlama zamaninda gelen varya seffaf akinti onu dedim ben yumurtlama animi o akintiyla anliyordum da acaba bu ay yumurtlamiyormuyumki dedim

Ne zaman yumurtlaman lazımdı? yumurtlama günü her ay değişebilir bir iki gün hayatım önce ya da sonra.. soğan suyuyla alakalı değil bu:)

yeni gelen arkadaşlara tünaydın..
tülincim latacım hoşgeldiniz sizde naber kızlar tülin barış imzaladınızmı canım...
gülşen akşamın nasıl geçti canım varmıydı süprizzz:
bu arada yeni gelen arkadaşımızında doğumgünüydü nice yıllara..
deluss sen doktora mı gittin n tahlili yaptırıyon ben anlamadım canım nededi doktor?*

hiç sorma güldencim çok yoğunmuş gün boyu süpriz yapamamış bana hediye bilem almamış,, sanki benim doğum günümün olduğu dün belli oldu 30 yıldır belli:(( bende verdim yastıkla pikeyi eline gönderdim salona ve küstüm konuşmuyorum. iyi yapmışım dimi tatlım haketti...

kızlar ben kaçıyorum kahvaltı hazırlayıp esımı uyandırıp kahvaltımı edıp cocuklardan bırını kapıp doruuu kan tahlılıne gıdeyım.dualarınıe sırgemeyın ısn hayırlısı ne ıse o cıksın sonucu zaten hemen alalmam sanırım heycanlandım ıyımı :54::54::54::54:

görüşürüz cnm.. hadi güzel haberlerle inşallah..

canım bende folikasit kullanıyorum ama benimki folbiyol ama senin kullandığını bilmiyorum ama b 12 eksikliğin varsa sıkıntı olmaz sanıyorum cnm..
merak etme..
ayrıca herşeyi sora bilrsin hiç çekinme biz burda herşeyi konuşuyoruz..

tatlım simir testini yaptırmakla iyi etmişsin, korma bişeycik çıkmaz,, her kadının yaptırması gerekiyor düzenli aralıklarla..ben hayatımda ilk kez orasi için doktora gittim ve utancıma ölmüştüm, bir de doktorum erkekti,,

ben sana bişi anlatiim
şimdi benim idrarım kanlı gelmişti ben dr gittim dr kadın doğumada gözük dedi aynı gün ikisinede gittim
önce ürolojiye gittim tahlil sonucu beklerken kadın doğuma ördekmidir ne haltsa o şekilde bir simir testi alındı canım çok acımıştı ordan çıktım tekrar ürolojiye gittim dr bi operayon ismi verdi onu yapcaz birazdan dedi erkekti
ben odaya bi girdim 70 cm uzunluğunda şişler dedim napçanız bana dr erkek korkmayın dedi eşim anlamışta ben bilmiyorum ki aldı o şişi eline idrar yolumdan mesaneye kadar girdi ama öldüm öldüm dirildim düşünsene kamerayla baktılar parça aldılar falan

ne ağladım ne ağladım nasıl utandım

sonra oprs bitti 2 dk bir ben wc deyim sürekli tuvalet hissim var 1 damla geliyo ama bağarttırıyo nasıl eve nasıl gittim bende bilmiyorum

aynı gün iki işlem ben mahf oldum

ALLAHIM düşürmesin kimsecikleri çok zorrrrrr zok zorr

Folik asit ve doktorun önerdiği dışında bir şey kullanmana gerek yok tatlım, hamilelik başladığında doktor gerek görürse takviye vitamin verir zaten:)
Çok soru da sormuyorsun ayrıca aşkolsun nasıl laf o! Soru soralım konuşalım diye burdayız ya zaten:)

Ne zaman yumurtlaman lazımdı? yumurtlama günü her ay değişebilir bir iki gün hayatım önce ya da sonra.. soğan suyuyla alakalı değil bu:)

ayy hayatim ne bileyim yaaa herseyi bu sogana bagladim ben yani haaa::)))12.13.gunu baslardi da akintim bugun 15.gunum

güzel haberlerini beklyoruz canım dualarımız seninle :)

hiç sorma güldencim çok yoğunmuş gün boyu süpriz yapamamış bana hediye bilem almamış,, sanki benim doğum günümün olduğu dün belli oldu 30 yıldır belli:(( bende verdim yastıkla pikeyi eline gönderdim salona ve küstüm konuşmuyorum. iyi yapmışım dimi tatlım haketti...

bence iyi yapmamışsın bacım:) yani küseceksen küs ona lafım yok ama yataklarınızı ayırmayın asla ve kata.. Benim şahsi görüşüm budur, bana göre eşler küs bile olsa aynı yatakta uyumalı.. araya o mesafe girmeye bir başladı mı sonu yok onun, ilerde mutsuz kopuk bir çift olmak işten bile değil o zaman.. Hayatı paylaşmaya adaysanız, sorun olduğu zamanda da aynı yastığa başkoymayı başarabilmek gerekir bence.. Asıl marifet de budur bacım..:)

Günaydın tatlım:)

dalin öğlen gidip test yapacak sonucu alacak daha bilmiyoruz

bir de ben kaçak hamiş yakaladım, elifyesiller,organiksekerr,ebirhim hamişmiş ama söylememişler bize, annecikler topiklerine geçmişler:)

çocuğu doğursam bile siz nereyue ben oraya hiçbiyerciklere gitmeye niyetim yok :):):):):)

Günaydıııııııııııın:)))

Bişey olmaz hayatım , kasma kendini, spermin kalitesi aynıdır aynı günde olsa bir gün öncede olsa.. bir gün ara vererek deneme yapabilirsin yani, hiç de erteleme tatili, daha bile iyi olur, aklın azcık uzaklaşır bebişden belki hemencecik de hamiş kalırsın böylece.. sıkma yani canını:) ctsi yap denemeni git sonra eğlen coş, sonra dönünce tekrar yaparsınız;)

tamam ozman engel olmayayım :)gıtmeyı ıstıyordum ama ıste o gun arda kalıyor du kaynamsın dedım ıyı ozaman hem gun asrı olursa dahada ıyı olur degılmı cunku cogu sıte 26.gunu yumurtladgımı soyluyoır o gun daha ıyı olur ;)

yeni gelen arkadaşlara tünaydın..
tülincim latacım hoşgeldiniz sizde naber kızlar tülin barış imzaladınızmı canım...
gülşen akşamın nasıl geçti canım varmıydı süprizzz:
bu arada yeni gelen arkadaşımızında doğumgünüydü nice yıllara..
deluss sen doktora mı gittin n tahlili yaptırıyon ben anlamadım canım nededi doktor?*

ıyıyım tatlım yogun donem basldı bızım onun degerlendırmesını yapıyruz:)hava guzel keyfım yerınde sen nasılsın...............

ben sana bişi anlatiim
şimdi benim idrarım kanlı gelmişti ben dr gittim dr kadın doğumada gözük dedi aynı gün ikisinede gittim
önce ürolojiye gittim tahlil sonucu beklerken kadın doğuma ördekmidir ne haltsa o şekilde bir simir testi alındı canım çok acımıştı ordan çıktım tekrar ürolojiye gittim dr bi operayon ismi verdi onu yapcaz birazdan dedi erkekti
ben odaya bi girdim 70 cm uzunluğunda şişler dedim napçanız bana dr erkek korkmayın dedi eşim anlamışta ben bilmiyorum ki aldı o şişi eline idrar yolumdan mesaneye kadar girdi ama öldüm öldüm dirildim düşünsene kamerayla baktılar parça aldılar falan

ne ağladım ne ağladım nasıl utandım

sonra oprs bitti 2 dk bir ben wc deyim sürekli tuvalet hissim var 1 damla geliyo ama bağarttırıyo nasıl eve nasıl gittim bende bilmiyorum

aynı gün iki işlem ben mahf oldum

ALLAHIM düşürmesin kimsecikleri çok zorrrrrr zok zorr

Kıyamam kuzumaaa.. Geçmiş olsun çok.. Bi daha olmasın inşallah tekrarı..

ayy hayatim ne bileyim yaaa herseyi bu sogana bagladim ben yani haaa::)))12.13.gunu baslardi da akintim bugun 15.gunum

:)) Kaç günde bir adet oluyorsun? normal arada gecikmesi tatlım, mevsim değişimleri de etkiliyor durumu.. akıntını da gözden kaçırmış olabilirsin az geldiyse vs.. Bir de moral bozmak içn demiyorum da bütün kadınların , arada yumurtlamadığı ay olurmuş bazen, çok sağlıklı doğurgan da olsak olurmuş yani.. bir ay dinleniyor herhalde yumurtalıklar:) yani o yüzden bu belirsizlik denizinde sen kafanı takma, denemeni yap, adeti bekle kuzum:)

Son düzenleme:
çocuğu doğursam bile siz nereyue ben oraya hiçbiyerciklere gitmeye niyetim yok :):):):):)
Ya beluşum senin gitme gibi şansın yok yavrum, gelir evini falan bulur basarım o derece yani:))))

tamam ozman engel olmayayım :)gıtmeyı ıstıyordum ama ıste o gun arda kalıyor du kaynamsın dedım ıyı ozaman hem gun asrı olursa dahada ıyı olur degılmı cunku cogu sıte 26.gunu yumurtladgımı soyluyoır o gun daha ıyı olur ;)

Git hayatım, güzel de vakit geçir, bebeği yumurtlamayı da hiç düşünme, şöyle stres at kocişle, keyfine bak:) Hiçbirşeyi kaçırmıyorsun yani daha iyi olacak hatta böyle...

Back