- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.621
ben geçen ayda gittim dr a işte bu ay regliyi beklioduk tahliller için
ya bişi sorcam bu kdar uzunmu çıkıyo normaldede sonuç ?
birnhafta öncesine kadar vardı artık yok sadece kasıklarım ağrıo
kızlar ya saglık ocakalrı yapıyor deılmı ıllakı adet gecmesı demezler heralde ben ılk gebelıgıdme yaptırdeım ama adetım 10 gun gecmıs ıdrarta pozıtıfı gormus ve ebemıze bı ugramıstım.sımdı gıtsem ebeye kanıstıyorum gebelık suphem vard esem yaparlarmı bugun yaptırıcam karar verdım kızlar bana dua edın olmazsa ozelde yaptırırım
Belirti işi yalan iş tatlım zaten, en güzeli pazartesi gelmezse kırmızı yaptır testini öğren sonucu:) İnşallah güzel haberler alırız senden..
ee gecikti de sende, nereden bilecekler, evde idrar testi yaptım pozitifti emin olamadım dersin çok icap ederse, yalan mı yok bacım:))) beyaz cici zararsız yalanlar:))
Belirti işi yalan iş tatlım zaten, en güzeli pazartesi gelmezse kırmızı yaptır testini öğren sonucu:) İnşallah güzel haberler alırız senden..
ee gecikti de sende, nereden bilecekler, evde idrar testi yaptım pozitifti emin olamadım dersin çok icap ederse, yalan mı yok bacım:))) beyaz cici zararsız yalanlar:))
kızlar ya saglık ocakalrı yapıyor deılmı ıllakı adet gecmesı demezler heralde ben ılk gebelıgıdme yaptırdeım ama adetım 10 gun gecmıs ıdrarta pozıtıfı gormus ve ebemıze bı ugramıstım.sımdı gıtsem ebeye kanıstıyorum gebelık suphem vard esem yaparlarmı bugun yaptırıcam karar verdım kızlar bana dua edın olmazsa ozelde yaptırırım
tatlım sen ne zaman baktırmıstın kanda adetın gecıncemı gelmedenmı
tatlım 1. sağlık ocakları sanıyorum kanı sabahtan alıyolar 2. adetin geçince yapıyolar diye biliyorum
bide tabi her sağlık ocağı farklı ola bilir ama bence özelde yaptır..
eğer yaptıra biliyosann..
haha işte bana o soruyu sormayacaktın canım benim biliyosun adetim başlamışşgibiydi 1inde bi önceki adetimde 5 şubattı ama ben martın 8inde yaptırmıştım idrarda ogünde kanda 750 çıkmıştı sonuç ama varsa seninde çıkar mutlaka..
biliyosun hayaletin kanda 3 gün öncesi çıktı canımmm:
evet cnm haklısın arkdımda 5 haftalık hamile ama hiç belirtisi olmadı onunda
hehehehe valla dogrussun nereden bılcek :))))))))))))) aklıma gelmedı ıyıkı soktun aklıma.kan ıstıyorum dedıgınde deserse ohhh pesın sıra patlatıuverırım yalancık ları :))))
Burda neredeyse sayfalar dolusu okudum hamişlerin belirtilerini.. Herkesin bambaşka, yani biri kabız oluyor mesela ama ishal olan da var, birinin göğüsleri şişiyor, öbüründe hiçbirşey yok.. Ee bi de biz kendimizi çok dinleyince herşeyi hamişliğe yormaya başlıyoruz , beyin arapsaçına dönüyor:))
Aynen yavrimo:) Koş git yaptır o zaman, sağlık ocağı olmazsa özeli denersin..
ıkızlerde ogleden sonra yaptırmıstım pozıtıf cıktı ıdrar deyınce yapmıslardı.ama dedıgın gıbı hıc ugrasmadan ozele yaptırmak atla deve deılya 14 tl fortel dıyorlar erken gebelık testı o bıle 25 tl ıken kı kesın varsa cıkacagıda bellı olmaz en mantılısı kesın kana baktırıp 14 tl vermek tamamdır ben bugun kan tahlılı yaptırıcam dua edın bana negatıf cıkarsada en azından azcık uzulup progestana kufredıcem belırtıler ıcın sonra onumuzdekı nısana bakıcaz
İnşallah küfrederek değil mutluluktan sersemlemiş dönersin eve:))) Hadi bakalım dualarımız seninle , bizi de fazla merakta bırakma bacım, öğrenir öğrenmez yaz mutlaka..
kızlarrrr günaydınnn işlerimi toparladım ve koşa koşa buraya geldim ne var ne yok hamiş haberi varmıı
ıkızlerde ogleden sonra yaptırmıstım pozıtıf cıktı ıdrar deyınce yapmıslardı.ama dedıgın gıbı hıc ugrasmadan ozele yaptırmak atla deve deılya 14 tl fortel dıyorlar erken gebelık testı o bıle 25 tl ıken kı kesın varsa cıkacagıda bellı olmaz en mantılısı kesın kana baktırıp 14 tl vermek tamamdır ben bugun kan tahlılı yaptırıcam dua edın bana negatıf cıkarsada en azından azcık uzulup progestana kufredıcem belırtıler ıcın sonra onumuzdekı nısana bakıcaz
kızlarrrr günaydınnn işlerimi toparladım ve koşa koşa buraya geldim ne var ne yok hamiş haberi varmıı
İnşallah küfrederek değil mutluluktan sersemlemiş dönersin eve:))) Hadi bakalım dualarımız seninle , bizi de fazla merakta bırakma bacım, öğrenir öğrenmez yaz mutlaka..
Kuzum nisana erteleyeceksin ve inşalah da nisan bereketli olacak bizim için bu sefer..artık bu hayali hangi aylara eteleyeceğimi şaşırdım doğrusubu ayda yalan oldu (((((
arkadaslar bisi soracam berceste arkadasimiz dun dokra gitmisti yaa rahim duvaari kalinlastigi icin bebek olusmaz demis doktor.bu sogan suyuda rahim duvarini kalinlastirmiyor mu ben mi yalnis biliyorum oyle okumustum ben.oyleyse bu ay hamis kalamayacak miyiz yani?
arkadaslar bisi soracam berceste arkadasimiz dun dokra gitmisti yaa rahim duvaari kalinlastigi icin bebek olusmaz demis doktor.bu sogan suyuda rahim duvarini kalinlastirmiyor mu ben mi yalnis biliyorum oyle okumustum ben.oyleyse bu ay hamis kalamayacak miyiz yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?