Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Hoşbuldum canim,
İnşallah o güzel haberi paylaşırım sizinle ama içimdeki his öle demio :-( üzülmemeye gayret edip çalismalara devam dicez artik. Evet kismet Nisan ayina:) Canim benim sağol eklediğin icin, dilerim en yakin zamanda hepimiz HamiŞ listesine terfi ederiz

Herkeze iyi aksamlar arkadaslar,

sizinle burda vakit gecirmek gercekten iyi geliyor, iyi yada kötü haber veririm size bakalim ne olcak....! Firsatini bulursam girerim aksama belki yine :) Hoscakalin arkadaslar

selam ben geldim kızlar biraz önce dr dan geldim
benim duvar boş durmamış:)))
rahim duvarım kalınlaşmış ve bu rahimde döllenme olsada tutunamaz dedi
adet zamanına kadar orgametril verdi eğer adette duvar atılamazsa
tekrar kürtaj dedi
napalım buda benim imtihanımmış
sizden naber

hoşgeldin canım batın(beklenen adet tarihin) kaç
inşallah hemen hamiş olursun

gecmis olsun canim ya Allahim sifa versin hayirlisi ile olacak biraz sabir guclu ol moralimiz yuksek tutmaliyiz

gecmis olsun canim ya Allahim sifa versin hayirlisi ile olacak biraz sabir guclu ol moralimiz yuksek tutmaliyiz

sağol canım bu benim ikinci geçen nisanda yine böyle olmuştum
küretaj oldum şimdi tekrardan olcam galiba ilkine göre daha sakin ve stressizim
bu sefer daha tecrübeliyim

kizlar bugun sabahtan beri ara ara sag kasikta damar atar gibi dikkat cekecek sekilde nabiz atar gibi seyler olustu anlam veremedim ilk defa oluo bu hissi taniyan varmi sabah zaten karin agrisi ile uyandim ama adetime bi hafta var daha :s:s

kizlar bugun sabahtan beri ara ara sag kasikta damar atar gibi dikkat cekecek sekilde nabiz atar gibi seyler olustu anlam veremedim ilk defa oluo bu hissi taniyan varmi sabah zaten karin agrisi ile uyandim ama adetime bi hafta var daha :s:s

evet bunlar hamilelik belirtisi aa bence çok fazla belirti arama çünkü
sonra büyük hayal kırıklığı oluyo bence üstünde drmamaya çalış canım

Geçmiş olsun kuzum, istenen bir durum değil ama en azından çözümü var o yüzden sıkma canını tatlım.. İnşallah adetle birlikte temizlenir gider, önümüzdeki ay rahat rahat denemelere başlarsın..:)

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar

benimde bel ağrım kasık ağrım gögüsler şişme ve uyku haliii var kızlar çok merak ediyorummm ya hatta çatlamak üzeriyim diye bilirimmm..... 26 -29 mart arası regli tarihlerim bakalımm inşalak kırmızılar beni es geçer....

ocak ayında düşük yapmıştımmm inşallah bebğim gelmişti ve bu seferin annesini hiç üzmez bana gelir bağlanır ve 9 ay 10 günde sağlıklı bir şekilde büyürr.....

sağol canım inşallah bende öyle istiyorum ama büyük bir ihtimal küretaj
sağlık olsun diyelim gelişmeleri yazarım şimdi rgametril kullanıyorum daha sonra
adetin ikinci günü ve bitiminde gidecem hepimiz için hayırlısı canım

hayırlı zamanda hayırlı evlat versin sana Allahım
inşallah hamilesindir

İnşallah hayatım, tez zamanda gelir bebişin ve sağlıkla kucağına almak nasip olur.. beklemek zor ama sık azıcık dişini:))

Hayırlısı tatlım, öyle de olsa yapacak bişey yok, allah dermansız dert vermesin, inşallah en temiz en sorunsuz şekilde atlatırsın tatlımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…