Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hoşgeldin sevilco,, evet hayat çok güzel şükürler olsun nefes alıyoruz,

ben elti değilde görümcem olsun çok istertim.. yengemler var benim onlarla aram çok iyi benimde görümcem olsaydı keşke...

sen iyisin yengenle diye senin görümceninde senle iyi olcak diye bişey yokki valla ne görümceler duyuyorum ben o karekter meselesi bak benimde yengelerim var ama ablam gibilerdir onlarda bana öyledirler sagolsunlar hep yanımda olurlar

çok şükür öyle canım yoksa bu hayat çekilmezdi..

tabi öyle canım.. benim yengemler arkadaşım gibi ablam gibi hatta bitanesi anne desem olur yani.:))

tusemimcim sen o hatunu bi tüline gönderde ifadesini alsın canım...

aynen tülin yaaa öyle bi iyilik yaparmısın kız hemde stres atarsın zaten karsılassan varya maksimum 5 dk veriyorum 5 dk içinde insanı dogduguna dogucagına pişman ediyo

tusemim kafaya takma böle şeyleri. benim mayıs ayında evliliğimde 4 yılı dolduracağım. benden sonra evlenen herkesin bir bebişi oldu.Laf sölediler.Ben Ms liyim ve sağlık benim herşeyimden öenmli 2010 ağustos ayından beri bir bebişimiz olsun istiyoruz ama olmuor işte. HErşey kısmet Etraftan ister istemez etkileniopr insan ama bunlarla malesef yaşamayı öğreneceğiz.İnşallah bir an önce seninde bir bebişin olur.

tülin kaçamak girdim faceye canım çok teşekkür ederim
napıosun bu arada benim başım boynum tuttu ayol ben ne gün ii olcam hergün bi vukaat yaşlandımmı naptım ben yahu :)

arkadaşlar bişey sormak istiyorum gebe kalındığında göz bebekleri büyürmüş.Bugüne kadar da hiç dikkat etmedim ama benim gözbebklerim eşiminkine göre büyük baya.26 martı bekliyorum sabırsızlıkla sabah test yaptım test bozuktu

canım geçmiş olsun bende martta doldurdum 4 yılımı inşaallah biran önce tüm isteyenlerin bebegi olurda rabbim içlerinden bizleride ayırmaz

oku oku bıtıremedım gecmısı bızım hatunların gene dusmus cenesı :))))) okudum ama bos bos baktım ole hıcbısey anlamadım.cocukların derdı yordu bugun benı kızımda ateslendı sonra .bıde ew almıs gtıtmıstı esım cocuklara bakarken bende temızlıgıde cıkardım aradan salonun seklıyle oynadık azcık mıs gıbı oldu ohhh.

gecmiş olsun dalincim ama asıdan heralde bende hem temizlik yapıyom hemde dedikodu sen nasılsın ii misin biz sana dikkat et demiştik ama anlasılan gene dinlememişin

gecmiş olsun dalincim ama asıdan heralde bende hem temizlik yapıyom hemde dedikodu sen nasılsın ii misin biz sana dikkat et demiştik ama anlasılan gene dinlememişin

saol tatlım benım.
ben gayet ıyıyım yok hayatım yormadım ınankı kendımı dınlene dınlene esıme dedımki.10 dkk ıs 1 saat dınlenme :)))) eger bebek varsa dıkkatlı ol zaten dedı.cokta hamıle gıbı davranmak ıstemıyorum alısırsam cok koyar ( cok saolun aılem gıbı dusunuyorsunuz ıyıkı varsınız.ayy hepınızı opesımm geldı ıcın kaynadı bırden

Son düzenleme:
napıosun bu arada benim başım boynum tuttu ayol ben ne gün ii olcam hergün bi vukaat yaşlandımmı naptım ben yahu :)

kuzum asıl yaşlanan benim 31 oldum iyimi(( canım sen iyi ol tatlım,,

canım benimde göz bebeklerim büyüdü iki gün sonra adet oldum ama inşallah senin öle çıkmaz tatlım..

ne demek canım ya gercekten bi aile gibisiniz benim için girmediğim gün meraktan catlıyorum nasıllar bi sorun varmı diye

tülincim Allahım ya, dağına göre kar veriyor demek... o kadarım diyorsun yani:)))
şiddetten yana değilim tatlım söylediklerim yanlış anlaşılmasın , ama bana haksızlık yapacak adamın anlını karışlarım , beni üzeni ben daha çok üzerim..
sen nasılsan öyle davran boşver tatlım gerisini...
bende çok korkarım kalp kırmaktan ama benim kalbimi kıranıda haşlamadan geçemem yanii... çok çabuk sinirleniyorum,,,,orada ne gelirse ağzıma gider yani
tusemimcim sen o hatunu bi tüline gönderde ifadesini alsın canım...
gönder tatlım sen gönder banaa...
aynen tülin yaaa öyle bi iyilik yaparmısın kız hemde stres atarsın zaten karsılassan varya maksimum 5 dk veriyorum 5 dk içinde insanı dogduguna dogucagına pişman ediyo
yapmam mı tatlım , hiç kinci değilimdir , yapılanı hemen unuturum, unuttuğum içinde o an o kişiyi haşlamam lazım yoksa ben kendi kendimi yerim...
ay hastalık hastasııı arkadaşım benim.....gördüm tatlım çok beeğndim senii çok hoş hatunsun maşallah sana... hem seninle ortak bir arkadaşımız var dikkat ettin mi bilmiyorum..
hiççç dikkat etmedim gözleri parlar derlerdi ama , inşallahhh gönlüne göre olur tatlım...çokta geçmiş olsun bu arada..
dalincim mis gibi otur salonunda tatlım hoşgeldin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…