- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.401
teşekkür ederim canım ama ben kahve içemiyorum malumunuz bu ara lütfen benimki limonlu su olsun ama yanındada çukulata ola bilirheheh:
neyse kızlar bende kaçar görüşürüz sonra..
kafana takma olcak tatlım.. sen yeterki üzülme:)))
ayyy aklıma geldi gene sinir oldum hele o yeni gelinin bi halleri var görmen lazım ya karnını falan seviyo yanımda söyle yapcam böyle yapcam iki lafından biri ben hamileyim ne yapıyım durumuda biliyo he
tatlım nispet yapıyor sana sakin gaza gelme moralini bozukta görmesin.. ayıp bee düşüncesiz insanlar..
ozaman sana 1 kasa kivi gönderiyom tatlım sen bebiş için hazırlık yapman lazım..
görüşürüz tatlım..
hem ne düşüncesiz ya valla zaten nişanlandıgından beri beni çekemiyodu hep benle bi rekabet içindeydi ama bi türlü gecemedi sırf benim inadıma yaptı diyorum bebegi bazen öneme gecebilmek için uyuz ya gecen güzn arabayla bi yere gidiyoduk arabayı esim kullanıyo o uyuzda var esim kasisi farketmedi hızlı gecti biraz bi velvelesi var kardeside yavas abi noldu canım bişeymi oldu falan benimkinide ifade degişti tabi oda üzülüyo ama napsın
bu arada bende baya dolmusum he hiç farkında olmadan hemen döküldüm valla ama aklıma geldikçe gıcık ya
kıslarr ben geldimmmm, naber herkesler ii mi....
yorcu bi gündü ama hayat güzel..... sizden ne haber?
hem ne düşüncesiz ya valla zaten nişanlandıgından beri beni çekemiyodu hep benle bi rekabet içindeydi ama bi türlü gecemedi sırf benim inadıma yaptı diyorum bebegi bazen öneme gecebilmek için uyuz ya gecen güzn arabayla bi yere gidiyoduk arabayı esim kullanıyo o uyuzda var esim kasisi farketmedi hızlı gecti biraz bi velvelesi var kardeside yavas abi noldu canım bişeymi oldu falan benimkinide ifade degişti tabi oda üzülüyo ama napsın
ben çok şanslıyım vallahi ne elti var ne görümce ohhh miss
kıslarr ben geldimmmm, naber herkesler ii mi....
yorcu bi gündü ama hayat güzel..... sizden ne haber?
ben çok şanslıyım vallahi ne elti var ne görümce ohhh miss
münasebetsiz nolcak.. ama hiç unutmasın canım herşey Allahtan,, bugününe sevinme demişler,, yarınına güvenme... azcık o hatuna birisi akıl versin.. sende boşver böle insanlar için moral bozmaya gerek,, sen Allaha sığın yeter canım.. herşey yoluna girer..
zaten allaha sıgınmaktan baska carem yok canım allahtan esim anlıyoda benden yana moralim falan bozuk olsa ilgilenir falan o da olmasa zaten ben kafayı yerim
boşver , takma bir tarafına , benim umrum olmazdı zaten öyle insanlar....gercekten cok sanlısın da ama zaten bizim yeni gelinde numune türünün son örnegi ya daha dünyaya gelmez böyle gıcık valla
hoşgeldin sevilco,, evet hayat çok güzel şükürler olsun nefes alıyoruz,
ben elti değilde görümcem olsun çok istertim.. yengemler var benim onlarla aram çok iyi benimde görümcem olsaydı keşke...
boşver , takma bir tarafına , benim umrum olmazdı zaten öyle insanlar....
vallahi eşim tek çocuk bazen diyorum olsamıydı keşke diye , azcık hareket kavga , gürültü falan sonrada allah dağına göre kar veriyor işte olsaydı hele birazda çirkef olaydılar bak kıyametler nasıl kopuyordu o zaman...
boşver , takma bir tarafına , benim umrum olmazdı zaten öyle insanlar....
vallahi eşim tek çocuk bazen diyorum olsamıydı keşke diye , azcık hareket kavga , gürültü falan sonrada allah dağına göre kar veriyor işte olsaydı hele birazda çirkef olaydılar bak kıyametler nasıl kopuyordu o zaman...
hoşgeldin sevilco,, evet hayat çok güzel şükürler olsun nefes alıyoruz,
ben elti değilde görümcem olsun çok istertim.. yengemler var benim onlarla aram çok iyi benimde görümcem olsaydı keşke...
ya ne güzel işte benimde o huyum yok nefret ediyorum bu huymdan ya karsımdakinin kalbi kırılıcak diye ödüm kopar bu uyuz gelinede karısmam hiç ya aslında karsılık veremem hayır diyemem kavga edemem edemedigim içinde böle oluyo kendi kendimi yiyorum sonra nefret ediyorum bu huyumda ama degiştiremiyorumda kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?