- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.301
kızlar benim misafirim bu sabah erkenden geldi
önümüzdeki aylara bakıcaz artık
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm....:)))
Nasılsınız güzeller güzeli mart kızları:)
Latacım hoşgeldin hayatım, yorgunluğunu attın mı biraz? Benim soğan kürü dündü bu arada bitti çok şükür:))
Tülincim tatlım, nasılsın? Hala inadın devam ediyor galiba kocişe?:) Cık, olmaz öyle 3 günden fazla küs kalınmaz:)
Ebneha hayatım, geçmiş olsun üzülme, nisan uğurlu gelsin inşallah..
Dalincim, seninde oğlun ateşlenmiş sanırım, olur öyle çocuklar dşe kalka ateşi ine çıka büyürmüş:) annem öyle derdi:) geçmiş olsun tatlım..
Yaşamım, inşallah yolunda gider herşey, eşin tez zamanda sağlığına kavuşur..
İlkbhr, Beluş, kızlar sizin kırmızılar sapıttı bu ay acaba sizin vücutlar kendini hamişliğe mi hazırlıyor? nisanda ikinizde müjde vereceksiniz bize demek ki:)
GÜLSEEEEEEEEEEEEEN..DOĞUM GÜNÜN KUTLU MUTLU OLSUN, YENİ YAŞIN BEBİŞLER, MÜJDELER GETİRSİN SANA..
Güldenim, Özlemim, Hayaletcasper, Dilekll88, nasılsınız kızlar?
Tusemim, tülin sana gönderdmiş sanırım sorduğun konuyla ilgili cevabı
afiyet olsun ben diyete başladımmmm
ama öğleden sona dondurma yicem canım çekti hehehehehehehehe
üzülme canısım benimde 1 hafta erken geldi hala devam ediyo boşverrr bu ayda gezcezzzzz
teşekkür ederim banucum.. Inşallah bu yaşımda, 31 yaşımda hamiş olurum canım...
Belus laf aramızda bende diyetteyim ama şimdi yediklerim hiç diyetlik şeyler değil tek eksik ekmek yemiyorum... Ayy benimde canım dondurma çekti şöyle karamelli çikolatalı hımmımmm hımmmm:131::131:
üzülme canısım benimde 1 hafta erken geldi hala devam ediyo boşverrr bu ayda gezcezzzzz
ohhh yiyom vallah şimdi he he
latacım beni de facedeki gruba eklermisin ben aradım akşam ama bulamadım
:))aynen devam tatlım pekı ben 24 25 26 ıbır calısmam olasa hanı soyluyorlar ya sperm ozellıgını kaybedermı yanı su arda kaynayan 25 de degerlendıreyım dıyorum o kı ev de fırsat bu fırsat kacırmayım dıyorum:))
OFFFFFF OFFFFFFF
pufffff pufffffffffff
ahhhhhh ahhhhhhhhhh
Olabilir hayatım, eşinde bir sorun yoksa çok da problem değil, içine öyle sinecekse eşinde hazır evdeyse o 3 gün yap gitsin:) aa günde bir kere olacak ona göre:) araya 24 saat koy yani mutlaka:)
Nolduuuu bebeeeem???:))
:)))canım benım oyle yaparım aman bu ay dgerlendırelım dıyorum ılkkez nobet ısını falan ayarladık tamam sabahları yaptık mı sorun olmaz ıns :)bu ay umutluyum azmım elımde olmasada saglık olsun yınede bunda da bır hayır ararım bu arda banucum senı face de gordum cok guler yuzlusun bır arkadasıma cok benzıyorsun oda mersınde ogretmen ıkızı gıbısın gercekten bırbırınıze cok benızyorsunuz....
bişi olmadı canım sıkıldıda napiim siz varsınız bi size yazim dedim :)
:)) yaz kuşummm:)) sana sıkıntı basması normal ama bir türlü sökmedi kırmızılar..
yavrimo o bence sökmücek artık böyle böyle bitiriyo bence kanamayı
Olabilir tabee, merak ediyorum ama nedenini, neyse az kaldı öğrencez yakında:)) annenin dediği gibidir ama inşallah:)
kızlar bi uyku bastı bana çok fenayım şimdi kafamı koyup uyuycam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?