- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.281
panik yapma yahu, hergün yapmana gerek yok zaten, biz başlangıcı 20 dedik, yanlış hatırlamıyorsam zaten 24 gibi falan yumurtlaman..
Halledersin sana güvenim tam hayatım, arada oluyor öyle gergin günler normal bana göre de:)
İnşallah tatlım.. Dua edelim narmik için..ayy canım ya inşallah güzel haberlerler verir bize
kızlarr herkese merhaba bu arada
bu soğan küründen sonra nasıl bi akıntı oluyo kızlar yahu ben 4 gündür içiyorum sanki bişey değişmedi gibig eliyo bana:26::26:
kızlarr herkese merhaba bu arada
bu soğan küründen sonra nasıl bi akıntı oluyo kızlar yahu ben 4 gündür içiyorum sanki bişey değişmedi gibig eliyo bana:26::26:
amin canım inşallah bize herkes tüm bebek isteyenlere nasip etsin Allah..
bende bu ay bi boşvermişlik var canım bakalım hayırlısı
benim döngüm 28 gün sürüyo genel bu ay yani nisan 9da bekleniyor adetim :)
kasıklarım ağrımaya başladı bakalım değerlendirebilirsek ne ala
daha da güzeli 10 nisan eşimin doğum günü benim bat günüm yaniona en güzel hediyeyi vermek istiyorum ama ya tutmazsa
İnşalllaaaaaaaaaaaah tatlımmmm:)))Banucuuum Kırmızı kartı gördüm kuzum BAT19 NİSAN
Totem yaptım bu son adetim doya doya karnım ağrısın halsiz kalayım bi daha kısmetse 9 -10 ay sonra :)))
Olsun inşallah ama olmazsa da sıkma canını, hayırlı zamanda olsun bebişin en önemlisi o hayatımdaha da güzeli 10 nisan eşimin doğum günü benim bat günüm yaniona en güzel hediyeyi vermek istiyorum ama ya tutmazsa
Pembe mi? miktarı ne? bi takip et bakalım artar ya da rengi değişirse doktorunu ara bi.. normal bir durum da olabilir ama hani rahim içi kılcal damarlar çatlıyormuş ya bebiş içindeyken bazen, özellikle ilk ay, ondan olabilir..kıslarr benden pembemsi bi renkte akıntı geldi( noluyo ya anlamadım ben.
hergun degıl tatlım gun asrı demedık mı:)20 de oldu bugun 22 ayol tatlım yumurtlamam 24 mu du yoksa 26 dı sen 26 gıbı demıstın ama benım bat mart 8 subat 7 ocak 5 dı
Tutar o tutar takma kafana...
Kısss ben dün pozitifi gördüm testte,dün akşam kan testile sarı kart,hoooop bugün kırmızı kart 5 gün oynamama cezası :)
Ama çok hırslandım şu 5 günü atlatayım sabah akşam çalışıcam totem yaptım kuşum hiiiç kafama takmadan tutturcam bu ay Allahın izniyle :)))
panik yapma yahu, hergün yapmana gerek yok zaten, biz başlangıcı 20 dedik, yanlış hatırlamıyorsam zaten 24 gibi falan yumurtlaman..
Halledersin sana güvenim tam hayatım, arada oluyor öyle gergin günler normal bana göre de:)
tatlım her gun degıl 20 de bır calısmam oldu bugun de 22 gun asrı demıstık ya hanı o yzuden soyledım galıba sen yumurtlamam 26 demıstın ben boyle hatırlıyorum ben mart 8 subat 7 ocak 5 dı yoksa 24 muydu:))kızma ama bak unutmusum ne mıkrobum degılmı:)kafamda 20 ve 30.gun arası kalmıs sadece gun asrı calısırım dedım ıste bugun mısafır var daha olmaz ıste dıger gnlere kaldık...sımdı benım yumurtlma gunum 24 mu du 26 mı dı:)
o nasıl oluyor önce pozitif sonra kırmızı kart ne testi idi bu?
tsk ederım guzel bayan tulın ne kadar guzel zarıf bır bayanmıssın:))banuda oyle face de gordum sızın resımlerınızı az cok tahmın edebılıyordum sızlerı ama bu kadar guzel old dusunmemıstım hıc he he he:))tatlım bu aksam da mısafır var arkadslar gelecek bır kac kucuk hazırlıgım var aksam bır ara yaparım....sen neler yapıyosun bahar geldımı oralara da......
kızlar benim misafirim bu sabah erkenden geldi
önümüzdeki aylara bakıcaz artık
Şimdi tekrar baktım hayatım senin için, bazı yer 25 i diyor bazısı 26.. O yüzden 24-26 arası sanırım yumurtlaman lazım.. Ama hani bir gün önce veya sonrada olabbiliyor bazen biliyorsun.. O yüzden 20-30 arası iyi demişiz, gün aşırı denemeye devam bebeeem:))))
Geçmiş olsun tatlım, üzme hiç kendini olur mu.. Gelecek bebiş mutlaka doğru zamanı bekliyor sadece:)
üzmüyorum ama insan elinde olmadan bi bekleyiş içine giriyo.. allah büyük hepimizin kalbine göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?