Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm....:)))

Nasılsınız güzeller güzeli mart kızları:)

Latacım hoşgeldin hayatım, yorgunluğunu attın mı biraz? Benim soğan kürü dündü bu arada bitti çok şükür:))

Tülincim tatlım, nasılsın? Hala inadın devam ediyor galiba kocişe?:) Cık, olmaz öyle 3 günden fazla küs kalınmaz:)

Ebneha hayatım, geçmiş olsun üzülme, nisan uğurlu gelsin inşallah..

Dalincim, seninde oğlun ateşlenmiş sanırım, olur öyle çocuklar dşe kalka ateşi ine çıka büyürmüş:) annem öyle derdi:) geçmiş olsun tatlım..

Yaşamım, inşallah yolunda gider herşey, eşin tez zamanda sağlığına kavuşur..

İlkbhr, Beluş, kızlar sizin kırmızılar sapıttı bu ay acaba sizin vücutlar kendini hamişliğe mi hazırlıyor? nisanda ikinizde müjde vereceksiniz bize demek ki:)

GÜLSEEEEEEEEEEEEEN..DOĞUM GÜNÜN KUTLU MUTLU OLSUN, YENİ YAŞIN BEBİŞLER, MÜJDELER GETİRSİN SANA..:16::16:

Güldenim, Özlemim, Hayaletcasper, Dilekll88, nasılsınız kızlar?

Tusemim, tülin sana gönderdmiş sanırım sorduğun konuyla ilgili cevabı;)

banus ya bulamıyorum tulin gönderdi ama baska grublar var bizimki çıkmıyo

BEREKETLİ MART LİSTESİİİİİİİİİİİİİİİİİ...

:nazar:

derda_ = HAMİLEEEE :49: :nazar:
Beysal = HAMİLEEEEE :49: :nazar:
nersan = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ramrod = HAMİLEEEE :49: :nazar:
buca2006 = HAMİLEEEE...:49: :nazar:
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elvan_byz = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nariko = 18 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
smilet = HAMİLEEEE :49: :nazar:
mustafaATA = 15 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
hayaletcasper = 26 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:

kandilll = 2 Mart
ege83 = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
gunes8 = 6 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
sayee = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
NarMik = 11 Mart İnşallah hamileee....
tuhfe = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
haver87 = 13 Mart
elifyesiller = 15 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
organiksekerr = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
elibeses = 20 Mart
ebirhim = 20 Mart
sfsfs = 21 Mart
lkmnftm = 21 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Aeroplain = 23 Mart
belus = 24 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
canommmm = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
sunaardar = 30 Mart
ozgezeren = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

dundun
sevilco
srg
dilayy
diekkk88
canCicegim
sema84
umuttt
yaseku
yasmminn
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
belfü 29 Şubat
güney
bonbons
carisma
seyda83 29 şubat

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..
asiia = 8 Mart Nisana İnşallah..
YAPRAK15 = 10 Mart Nisana İnşallah..
elabebek = 13 Mart Nisana İnşallah..
romaroma = 12 Mart Nisana İnşallah..
fgak = 12 Mart Nisana İnşallah..
yalel = 11 Mart Nisana İnşallah..
siyahkugu = 15 Mart Nisana İnşallah..
okkesa = 14 Mart Nisana İnşallah..
ness66 = 15 Mart Nisana İnşallah..
goonnca = 12 Mart Nisana İnşallah..
miniciik = Nisana İnşallah..
aqua_83 = 12 Mart Nisana İnşallah..
edaerdugan = 17 Mart Nisana İnşallah..
kara_gül = 17 Mart Nisana İnşallah..
meriyyy = 19 Mart Nisana İnşallah..
esra9923 = 21 Mart Nisana İnşallah..
gül_sen = 18 Mart Nisana İnşallah..
gamze3737 = 18 Mart Nisana İnşallah..
ilkbhr = 16 Mart Nisana İnşallah..
tusemim = 19 Mart Nisana İnşallah..
manolyax = 24 Mart Nisana İnşallah..
ofpufya = 21 Mart Nisana İnşallah..
ebneha = 22 Mart Nisana İnşallah..
:nazar:

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm....:)))

Nasılsınız güzeller güzeli mart kızları:)

Latacım hoşgeldin hayatım, yorgunluğunu attın mı biraz? Benim soğan kürü dündü bu arada bitti çok şükür:))

Tülincim tatlım, nasılsın? Hala inadın devam ediyor galiba kocişe?:) Cık, olmaz öyle 3 günden fazla küs kalınmaz:)

Ebneha hayatım, geçmiş olsun üzülme, nisan uğurlu gelsin inşallah..

Dalincim, seninde oğlun ateşlenmiş sanırım, olur öyle çocuklar dşe kalka ateşi ine çıka büyürmüş:) annem öyle derdi:) geçmiş olsun tatlım..

Yaşamım, inşallah yolunda gider herşey, eşin tez zamanda sağlığına kavuşur..

İlkbhr, Beluş, kızlar sizin kırmızılar sapıttı bu ay acaba sizin vücutlar kendini hamişliğe mi hazırlıyor? nisanda ikinizde müjde vereceksiniz bize demek ki:)

GÜLSEEEEEEEEEEEEEN..DOĞUM GÜNÜN KUTLU MUTLU OLSUN, YENİ YAŞIN BEBİŞLER, MÜJDELER GETİRSİN SANA..:16::16:

Güldenim, Özlemim, Hayaletcasper, Dilekll88, nasılsınız kızlar?

Tusemim, tülin sana gönderdmiş sanırım sorduğun konuyla ilgili cevabı;)

banuşum h geldın..artı gozun aydın bıtmıs sogan kurun ben dun yapamdım bugunde hala yapmadım bıraksam mı dıye dusunuyorum skıldım banu hergun aynı seyı ıcmekten gecen ay daha da azıml lı dım zevkle ıcerdım de bu ay zorlanarak ıcıyorum:)burada ıns saıfa olur sna da bu ay hemencık bebısın gelır:)

banuşum h geldın..artı gozun aydın bıtmıs sogan kurun ben dun yapamdım bugunde hala yapmadım bıraksam mı dıye dusunuyorum skıldım banu hergun aynı seyı ıcmekten gecen ay daha da azıml lı dım zevkle ıcerdım de bu ay zorlanarak ıcıyorum:)burada ıns saıfa olur sna da bu ay hemencık bebısın gelır:)

Olmaz bırakmaaaa:) Başladın bi kere bitir tatlım az kaldı sık dişini, bak bebiş olcak sonra bu sular bize:)))

banuuuuuuuuuuuuuuuu
hala 24 martta duruom kız sinirlerim bozuluyo sil beni bacım belirsiz deeee

Ay ne bileyim, ben de her seferinde bakıyorum ama silesim gelmiyo içimden, valla.. elim gitmiyo niyeyse:) 24 mart geçsin öyle silcem işte:)))

Ay ne bileyim, ben de her seferinde bakıyorum ama silesim gelmiyo içimden, valla.. elim gitmiyo niyeyse:) 24 mart geçsin öyle silcem işte:)))

ii hadi bakalım ben yarın gidimde bi dr tüline bişi sordum ama görmedi heral
diyorum ki yarın bu durumda muayene olurmu acep ona göre hazırlıklı gidecem

Olmaz bırakmaaaa:) Başladın bi kere bitir tatlım az kaldı sık dişini, bak bebiş olcak sonra bu sular bize:)))

:))ay cok yoruldum ama ıcemıyorumm banu kalkıp yapamdım bıle ama senı mı kıracagım hemen yerımden kalkıp yapayım sogan suyumu:(

ii hadi bakalım ben yarın gidimde bi dr tüline bişi sordum ama görmedi heral
diyorum ki yarın bu durumda muayene olurmu acep ona göre hazırlıklı gidecem

tam bilmiyorum da olur ama bence, yani adetin tam sökmüyorsa gebelik yoksa napacaksın, gideceksin tabii, zaten sökse sorun olmaz bitince giderdin:)

:))ay cok yoruldum ama ıcemıyorumm banu kalkıp yapamdım bıle ama senı mı kıracagım hemen yerımden kalkıp yapayım sogan suyumu:(

Yap yap hayatımmm:) Öyle kürleri yarıda bırakmak yok:)

Tusemimmm.. bu arada sana cvp yazamadım kuzum, 10 dakka sonra ancak yazabiliyormuşum yeni mesajı, ne demek hayatım, rica ederim;)

tam bilmiyorum da olur ama bence, yani adetin tam sökmüyorsa gebelik yoksa napacaksın, gideceksin tabii, zaten sökse sorun olmaz bitince giderdin:)

bu sefer yapacaksa eğer kendim çubuk ultrason isticem odaha ii ne var ne yok daha ii çıkıyo ne varsa bulsunlar bakalım :(
ayyyyyyyyyyyyy nefret ediyorum yaaaaaaaaaa :(:(:(:(:(

Yap yap hayatımmm:) Öyle kürleri yarıda bırakmak yok:)

Tusemimmm.. bu arada sana cvp yazamadım kuzum, 10 dakka sonra ancak yazabiliyormuşum yeni mesajı, ne demek hayatım, rica ederim;)

gecen ay zevkle guzelce yaptım bu ay bır ıkı gun yapamdım benım de bu ay toplam 10 gun yapmıs olacagım...bakalım ıns bu ay faydasını goruruz bırlıkte:)

bu sefer yapacaksa eğer kendim çubuk ultrason isticem odaha ii ne var ne yok daha ii çıkıyo ne varsa bulsunlar bakalım :(
ayyyyyyyyyyyyy nefret ediyorum yaaaaaaaaaa :(:(:(:(:(

Niye yaa?? Ben nefret etmiyorum yani bayılmıyorum da ama en azından net görünüyor ne var ne yok.. ben en son gittiğimde doktora öyle bakmıştı, hatta yumurtlama dönemimdi yumurtamı bile gösterdi, insan en azından görüyor biliyor bir sorun yok diye içi rahatlıyor..

banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu beni hiççççç görmüyosunnnnnnn :43:
Balımmmmmm, aşkolsun yaaa görüyorum seslendim hatta nasılsın diye:) Sen hala endişeli misin değerlerle ilgili? valla kırcam kafanı hamiş olmasan:))) Kızım çok erken yaptırdın sen testi, değerin o yüzden çok normal, bak valla diyorum:) Ne zaman gideceksin tekrar doktora?

gecen ay zevkle guzelce yaptım bu ay bır ıkı gun yapamdım benım de bu ay toplam 10 gun yapmıs olacagım...bakalım ıns bu ay faydasını goruruz bırlıkte:)

İnşallaaaaaaaaaah tatlımm:)

Balımmmmmm, aşkolsun yaaa görüyorum seslendim hatta nasılsın diye:) Sen hala endişeli misin değerlerle ilgili? valla kırcam kafanı hamiş olmasan:))) Kızım çok erken yaptırdın sen testi, değerin o yüzden çok normal, bak valla diyorum:) Ne zaman gideceksin tekrar doktora?/
:))) ya banuşşş ne bileyim değer az çıkınca kfam karıştı.yarn gitcem doktora bakılm ne kadar çıkıcek değer.ayyy şu zamanlar bi geçsede rahatlasam :)))

Balımmmmmm, aşkolsun yaaa görüyorum seslendim hatta nasılsın diye:) Sen hala endişeli misin değerlerle ilgili? valla kırcam kafanı hamiş olmasan:))) Kızım çok erken yaptırdın sen testi, değerin o yüzden çok normal, bak valla diyorum:) Ne zaman gideceksin tekrar doktora?

İnşallaaaaaaaaaah tatlımm:)

ıns tatlımmm.. ben kacar aksmada mısafırım var bazı eksıklerım var onları tamamlayayım sonra dus falan alacagım ıslerım bıtırdıketen sonra donerım yıne opuyorum hepnızı.....

Back