- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.201
güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.. inşallah canım inşallah...:))Gülşencim doğum günün kutlu olsun canım...sana yeni yaşında bol sağlık,bol aşk ve istediğin her ne varsa bol bol senin olmasını diliyorum canım :))
belus adet söktürücü bitkiler varmış, maydonoz, kereviz gibi bunlardan tüket belki iyi olur canım.. hepsi bir anda sökülür biter.kızlar fenalık geldi 7. gün bugün hala geliyo yaaaaaaa yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıl kescem ben bunu yarında sürerse eğer durmak yok doğru dr aaaa
baktımda göremedim seni kuzum affet beni...
bırak şimdi kocayı mocayı salla , sen bana faceden neden cevap vermiyon bakıyım..
canım kusura bakma , seni asla atlamak istemem ama son okuduklarımda adını görüp birseyler paylaşan varsa onlara laf atıyorum..ama aklımdasın sen merak etme,, anladım tatlım istersen birkaç gün sonra dra görün ,,ne olur ne olmaz... sebebini bilmek lazım.
bencede git kuzu geç bilem kalıyonnn
sabah girdimm tatlım kurcalım azcık facedeki grubu seni farkettim laf ttım..
güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.. inşallah canım inşallah...:))
belus adet söktürücü bitkiler varmış, maydonoz, kereviz gibi bunlardan tüket belki iyi olur canım.. hepsi bir anda sökülür biter.
dün yedim kereviz habire bitki çayıda içiomm ama geçmedi ya
hoşgeldin tatlım , izmirdede hava süper gezip tozmayı çok isterdim ama malesefffgünaydın şekerlerr,istanbulda hava çok güzel :))içim ısında ya.Allah ıma şükürler bahar geldi artık.benim net yine gidip geliyo.selamsız çıkarsam kısmayın banaaa
ewet seni buradaki fotondan gördüm ne kadar alımlı çalışlı bişiysin sen öyle fıstık... dikkat et kuzum kendine ,,, ben seni anladım zaten hem fiziken hem ruhen çok hassas bir kadınsın sen...buraya bıraktım resmımı artık gormus olman lazım:)tulınım grbın bana mı gectı ne yaptı nasıl kotu grıp oldum felaket hıc yorgunluga gelmıyor bunyem cok hassas bunyey sahıbım ya....ben bu bunye ıle gurbette bır bebek ıstıyrum hemde calısamyı sıkıldım burda cok sıkıldım seneye tayın ısteyecegız ıns gıderız buralardan memlekete yakın yada ucaklı bır ıle buaray ucak bıle yok ankara ve antalya arası ara sehır old ıcın verılmemıs...ama en basta hayırlısını ıstıyorum daha kotu bır yerde olabılır....
canımın içiii benim burdan faceye girilmiyo yasakkk açılmıyo site
bu arada benim bugün çok başım dönüyo kız şaka maka ben hamiş olmayım ama ne alaka demi 7 gündür gelen neeeee desene
dün yedim kereviz habire bitki çayıda içiomm ama geçmedi ya
Gülşencimmm nice nice sağlıklı ve musmutlu yıllara canım.Allah mutluluğunuzu daim etsin be bir bebişle taçlandırsın inşallah :123:
belus ya facedeki gruba nasıl giriliyo ya
hiçç kimse selam bilem vermedi
hiçç kimse selam bilem vermedi
canımmm kuzumm hoşgelndin Aleykum selammm....
hoşgeldin tatlım , izmirdede hava süper gezip tozmayı çok isterdim ama malesefff
ewet seni buradaki fotondan gördüm ne kadar alımlı çalışlı bişiysin sen öyle fıstık... dikkat et kuzum kendine ,,, ben seni anladım zaten hem fiziken hem ruhen çok hassas bir kadınsın sen...
aaa akşama bak o zaman tamam mııı ,,,,ya sen şimdi çemkirecen bana ama git bir kan testi yaptır derim ben sana , güldeni hatırlasana aynı sen gibiydi şimdi hamile , atla deve sanki bir test yaptıramadın.
ama ben sana cevap vermiştim...
bilemedim tatlım ya sen doktora gitcektin hani, gittinde benmi kaçırdım konuşmaları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?