Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Gulsen cim bu gun Meyrem suresine basladim ama Turkce mealini okuyorum arapca yanlis telaffuz olmasin diye Allahim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip ettsin AMIN...[/QUOT

canım benim amcam hoca o bunları kesinlikle yap dedi istersen sanada söyleyebilirim gülsen denemek istersen sanada söylerim baya güvenilir bi kaynak amcam duydugunuz herseye inanmayın bazılarıda hurafe diyo o yüzden diyorum güvenilir diye

nasil yani canim ben gulsen arkadasimiz Meyrem suresini okudugu icin sordum da senin ne demek istedigini anlayamadim!

canım sıkıldı moralım bozuldu oglusum uyanmadı bı bakayım dedım atesler ıcınde napsamkı yaaa onlar hasta olmasın ben olayımmm.neyse hanımlar bugun oglusla ılgılenırım gıremem sanırım herkesı cok opuyorummmm yenı hamıs haberı duymak dılegıyleeeee esen kalın dostlar:43:

canimm yaaa kiyamam gecmis olsunn ilgilen sen oglusunlaaa

Gunaydin hanimlar nasilsinizzz:)

Günaydın tatlım...

cok saolun allah razı olsun canımcıkalrım.ben dun ası vurdurgumuzu ve hemsırenın 2-3 gun ara ara ates yapar dedıgını unutmusum.panıge mahal vermeden uzerrını cıkardım ates dusurucu verdım ve ıslak mendılle sıldım.38 olan atesı suan kontrol altında 36.7 sukur asıdanmıs hasta deıl.keyfı gayet yerınde pasanın ateslıyken bıle kaakır kakır guluyodu :)))) sımdı kardesıyle oynasıolar kızımda pasanın atesını olcuyo :)))

aman canım bişey olmadığına sevindim tatlım çok geçmiş olsun..

herkese gunaydin arkadaslar....
günaydın tatlım...

Gulsen cim bu gun Meyrem suresine basladim ama Turkce mealini okuyorum arapca yanlis telaffuz olmasin diye Allahim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip ettsin AMIN...

amin canım Allah doğrusuyla yanlışıyla eksiğiyle kabul eder inşallah...AMİN.....

Gulsen cim bu gun Meyrem suresine basladim ama Turkce mealini okuyorum arapca yanlis telaffuz olmasin diye Allahim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip ettsin AMIN...[/QUOT

canım benim amcam hoca o bunları kesinlikle yap dedi istersen sanada söyleyebilirim gülsen denemek istersen sanada söylerim baya güvenilir bi kaynak amcam duydugunuz herseye inanmayın bazılarıda hurafe diyo o yüzden diyorum güvenilir diye

Söyle tatlım meryem suresi bitince onuda okurum..

nasil yani canim ben gulsen arkadasimiz Meyrem suresini okudugu icin sordum da senin ne demek istedigini anlayamadim!

canım tusemim amcamda bu konuda bazı dualar önerdi diyor onlarıda söylim isterseniz dedi.. hurafe diyenler var ama isterseniz söylim dedi,, diye anladım bende canım...tusemim doğru anlamışmıyım canım..

sağol canım ben hep böyle derim zaten Allahım hayırlısını versin inşallahhhhh

kesinlikle benim ilk hastalığımı öğrenmem çok ilginçti
biz 2 sene korunduk geçen nisanda eh artık bebeğim olsun dedim
eşimle konuştum kanepede oturuyordum tamam dedi iyi ben hazırlanayım dedim banyo
falan yapacaktım wc girdim bir baktım adet olmuşum k adetim biteki 1 hafta olmuştu
dr gidince durumu anlattım o na kadar hiç bişey olmamıştı
yani adetim günü gününe gelirdi İŞTE İNSAN BEYNİ
senin bedenin hamileliğe hazır değil sinyalini verdi

ayyy ne çok yazdım demi

ay tatlım yok yok burda sevınc uzuntu dert hep bır arda buyuzden varız ya gecmıs olsun tatlım ıns zmanla hersey yoluna alıcak emın ol.....gıt bakalım doktorumuz artık neler dıyecek...senden haberler beklıyorum..

Günaydın tatlım...

günaydın tatlım...

amin canım Allah doğrusuyla yanlışıyla eksiğiyle kabul eder inşallah...AMİN.....

Söyle tatlım meryem suresi bitince onuda okurum..

toplu cevap veriyorum kızlar meryem suresini 40 tane hurmaya 40 kişi okuyacak sonra onu ara vermedenn hergün yiyeceksiniz bide su var bu hadismiş istedigin dilegin allahın izniyle kabul oluyomus bunu yapınca kuranda 14 tane secde ayeti varya bunları okuyup 14ünüde secdesini yapıcakmıssın secdelerden kalkmadan yani basın secdedeyken ne istiyosan ona dua edicekmişsin bunu tehheccüt vakiti yaparsan daha makbulmus

canım tusemim amcamda bu konuda bazı dualar önerdi diyor onlarıda söylim isterseniz dedi.. hurafe diyenler var ama isterseniz söylim dedi,, diye anladım bende canım...tusemim doğru anlamışmıyım canım..

hayır ya amcam bizlerin yaptıgı bazı seylere hurafe diyo benim bu yazdıklarım kesin kaynaklı seyler yani onun bana yap dedigi seylker

Gulsen cim bu gun Meyrem suresine basladim ama Turkce mealini okuyorum arapca yanlis telaffuz olmasin diye Allahim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip ettsin AMIN...

bende bugun baslayacam arkadasimmm allahin izniylee okumak icin belirli saat yok dimi meryem sutresi icin yalniz ben arapcadan okunursa iyi diye biliyorum ama oyle duymustum arkadasim arapca olarak okunmaliymisss

Günaydın tatlım...

günaydın tatlım...

toplu cevap veriyorum kızlar meryem suresini 40 tane hurmaya 40 kişi okuyacak sonra onu ara vermedenn hergün yiyeceksiniz bide su var bu hadismiş istedigin dilegin allahın izniyle kabul oluyomus bunu yapınca kuranda 14 tane secde ayeti varya bunları okuyup 14ünüde secdesini yapıcakmıssın secdelerden kalkmadan yani basın secdedeyken ne istiyosan ona dua edicekmişsin bunu tehheccüt vakiti yaparsan daha makbulmus

tusemim sağol canım ben bunu bir yere not alayım, birde arkadaşlar ben şuna inanıyorum.. herşey niyetle başlar. niyet neyse dua neyse Allahım ona göre insanın gönlündeki muradını verir,, insan istediği şey uğruna herşeyi yapmalı öyle yada böyle Allahım dua ile yapılan herşeyi kabul eder..

Sağol canım atlattım Allaha şükür bilmeden ilaç kullandığım için olmadığına sevindim bile diyebilirim ama bi umut işte insan ne de olsa hevesleniyo...Bugün karnım ağrıyo ama hala kırmızı kartı göremedim :( Kısss yatağı ayırmadınız dimi ??Ayırmadıysanız sok kafanı yastığın altına boğulcan diye korkup yastığı kaldırır illaki çok başım ağrıyo de onlar kendileri barışıyolar o zaman :)))Ben denedim oldu :)
barışmak gibi bir derdim yok bebeğim ya hatasını anlamasını istiyorum yani o hatasını anlasın sorun değil sarılıp öpmek, yatağımı ayırmam kuzum böyle şeyler için...varsın küs olayım ama yanımda olsun..
amin canim aminnn

tülincim nasıl bitki çayı içmeliyim bilmiyorum ve daha çok başındayım diye içmekte istemiyorum açıkçası offf umarım ilerlemez daha fazla..
sen neden küstün kocana tatlım?
özel değilse tabi..
ama oluyo böyle şeyler ve aynıyatakta yatıp konuşmamak çok kötü gerçekten...

ooo negüzel çok geçmiş olsun sen yinede ateşini ara ara ölç tatlım..

valla tatlım bende sana hiçbir fikir veremem çaylarla ilgili ,, o sorumluluğu taşıyamam , en azından suyunu falan sıcak iç,,,ne bileyim sıcak suya limon sık... benden bu kadar...

fıstıklarrrr hepinize günaydın...

dalincim çok geçmiş olsun , ateş tehlikeli aman dikkat et hatta bence hemen hastaneye götür tatlım , çok korkarımn ateşten..
beluşummmm sanada günaydın agresif güzelim...
güldenimm bitki çayları iç zararı olmayacak olanlardan... kendine çokkk iyi bak..
gül-sencim nice güzel yaşlara arkadaşımm....
özlemmm bacımmmm nabıyon özledimm....
ofpufya sanada geçmiş olsun arkadaşım dün kötü bir tecrübe edinmişsin,,,üzülme arkadaşım
bercestee sanada iyi dersler kuzum...
elossa sanada günaydın canım,,,inşallah en yakın zamanda kavuşursun hayaline...
ecelicim tüm sabahların böyle güzel geçsinnn inşallah sanada günaydınnn en çiçekli ve bahar kokulusundan..
banum yoksun ama sanada güzel bir günaydın yolluyorum izmirden...öpüyorum..
latacımmm sanada günaydın ,,dün misafirlerin vardı aramızda yoktun bugün bekliyoruz tatlım...sevgiler..

ve adını yazamadığım tüm arkadaşlarrr hepinize sevgiler....

kızlar bugün dördüncü gün oldu kocayla küsüz ilk defa bu kadar uzun bir küslük yaşadım ama inadımı kıramıyorum...her gece yanımda yatan kocamı çok özledim...:14:

tsk ederım guzel bayan tulın ne kadar guzel zarıf bır bayanmıssın:))banuda oyle face de gordum sızın resımlerınızı az cok tahmın edebılıyordum sızlerı ama bu kadar guzel old dusunmemıstım hıc he he he:))tatlım bu aksam da mısafır var arkadslar gelecek bır kac kucuk hazırlıgım var aksam bır ara yaparım....sen neler yapıyosun bahar geldımı oralara da......

Son düzenleme:
tusemim sağol canım ben bunu bir yere not alayım, birde arkadaşlar ben şuna inanıyorum.. herşey niyetle başlar. niyet neyse dua neyse Allahım ona göre insanın gönlündeki muradını verir,, insan istediği şey uğruna herşeyi yapmalı öyle yada böyle Allahım dua ile yapılan herşeyi kabul eder..

ya kızlar bi namaz daha vardı not almıstım ama biyere bulabilirsem onuda söylicem inş kabul olur dileklerimizde bu namazlar sayelerinde ben bu namazada cok niyetlenip bi türlü yapamamıstım buluyumda asılamadan önce üçünüde yapıyım allahın izniyle

hayır ya amcam bizlerin yaptıgı bazı seylere hurafe diyo benim bu yazdıklarım kesin kaynaklı seyler yani onun bana yap dedigi seylker

hımm tamam canım.. ama az öncede yazdığım gibi niyet önemli Allahım hiçbir duayı geri çevirmez..

bende bugun baslayacam arkadasimmm allahin izniylee okumak icin belirli saat yok dimi meryem sutresi icin yalniz ben arapcadan okunursa iyi diye biliyorum ama oyle duymustum arkadasim arapca olarak okunmaliymisss

canım bende arapçadan okuyorum. tabiki arapçadan okumak herzaman için daha iyidir..ama türkçeden okunmasıda kabul olur tabi Allahın takdiri kimse bunu bilemez..şimdi ben hasta olduğum için eşim Türkçesinde okuyor..
yok tatlım belirli bir saat yok günde bir kez istediğin saatte okuyabilirsin.. ben namazlardan sonra 2 sayfa 2 sayfa okuyorum akşamda bitiriyorum.. bazende yatsıdan sonra okuyorum geç vakıt,, gece okunan Kuran-ı Kerimde, kılınan namazda herzaman daha çok makbule geçermiş canım.. keşke okuyabilsemde gece 1 de 2 de okuyabilsem..

bugun esim icin doktora gidecez arkadaslar safra kesesinde tas var dediler ameliyat olabilirmis bugun belli olacak insallah ameliyat olmaz yaaa kocisim benimki kolay izin alamadigi icin is yerinden bugun ayni zamanda cocuk icinde doktra muayene olacak insallah ondanda hayirli sonuclar aliriz arkadaslar dualarinizi eksik etmeyin olur mu arkadaslar.:(

fıstıklarrrr hepinize günaydın...

dalincim çok geçmiş olsun , ateş tehlikeli aman dikkat et hatta bence hemen hastaneye götür tatlım , çok korkarımn ateşten..
beluşummmm sanada günaydın agresif güzelim...
güldenimm bitki çayları iç zararı olmayacak olanlardan... kendine çokkk iyi bak..
gül-sencim nice güzel yaşlara arkadaşımm....
özlemmm bacımmmm nabıyon özledimm....
ofpufya sanada geçmiş olsun arkadaşım dün kötü bir tecrübe edinmişsin,,,üzülme arkadaşım
bercestee sanada iyi dersler kuzum...
elossa sanada günaydın canım,,,inşallah en yakın zamanda kavuşursun hayaline...
ecelicim tüm sabahların böyle güzel geçsinnn inşallah sanada günaydınnn en çiçekli ve bahar kokulusundan..
banum yoksun ama sanada güzel bir günaydın yolluyorum izmirden...öpüyorum..
latacımmm sanada günaydın ,,dün misafirlerin vardı aramızda yoktun bugün bekliyoruz tatlım...sevgiler..

ve adını yazamadığım tüm arkadaşlarrr hepinize sevgiler....

kızlar bugün dördüncü gün oldu kocayla küsüz ilk defa bu kadar uzun bir küslük yaşadım ama inadımı kıramıyorum...her gece yanımda yatan kocamı çok özledim...:14:

tulınım akıl vermıs olmayayım ama bu esın senın nereye kadar surecek....eger kı ozlem duygusunu hıssedıyorsan artık yenık dusmen lazım bu ınada hem o guzel bayana hıc te ınatlık yakısmıyorrrrrrrrrrr cok ayıp senın o meshur sopan nerde onu bana bır ara versene.....:4:tulınım enıstemıde uzme hem bak ondan daha yakını var mı sana...gıt b aksam guzel yemekler yap hıc bırseycık olmamıs gıbı yemek ye muhabbetten falan oyle devam et.....aranızda ne gectı bılemem ama bence es arası olcaks seyler hem ceza ısıde bu kadar uzun surmemelı ınsanı bıktırır enısteyı de sende yorulur alıskanlık getırır bu durum.....gıt de kocana sarılda yatt yaaaaaa :(( :))))

bugun esim icin doktora gidecez arkadaslar safra kesesinde tas var dediler ameliyat olabilirmis bugun belli olacak insallah ameliyat olmaz yaaa kocisim benimki kolay izin alamadigi icin is yerinden bugun ayni zamanda cocuk icinde doktra muayene olacak insallah ondanda hayirli sonuclar aliriz arkadaslar dualarinizi eksik etmeyin olur mu arkadaslar.:(

canım çok geçmiş olsun eşine,, inşallah ameliyat olmadan düzelir canım.. çocuk içinde doktor hiçbir sorununuz yok der olur daha der inşallah.. Allah hayırlı zamanda da göbüşlerini doldurur inşallah canımm..

latacım nasılsın?
nasıl geçti misafirlerin bakalım..

yoruldum guldenım tek basına olmuyor ama ne yapacan...
bugun kıde esler cocuklar hatunlar hepsı aksam gelecekler bır kac haızrlık yapacagım ama pc basından hıc kalkmak ıstemıyorum:)sen nasılsın...

Back