Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

banucum benim adet tarihimi 30 mart gösteriyor hesaplayıcı..listede düzeltirsen memnun olurum..

herkese günaydın..umarım herkes iyidir..

günaydın sanada:

dalincim geçmiş olsun...

dalin geçmiş olsun canım panik yapma sen zaten ne yapman gerektiğini ilirsin..

gülşencim doğum günümn kutlu olsun canım inşallah hep birlikte ve bebişle nice nice yılllara:
bu doğum gününde tüm tuttuğun dilekler gerçek olsun canımmmmmm:

güldencim saol canım.. inşalllahh bu yaş bana hayırlı uğurlu gelir.. birde bebiş gelir:)))

herkese günaydın kızlar... nasılsınız... biliyonuzmu bugün benim doğum günümmm....:))))

canım dogum günün kutlu olsun iyiki dogdun gülsen iyiki dogdun gülsennnn iyki dogdun iyiki dogdun mutlu yıllar gülllllsennnnnnn inşallah dogum günü hediyen mevlamdanda gelir hayırlısıyla bitanem

fıstıklarrrr hepinize günaydın...

dalincim çok geçmiş olsun , ateş tehlikeli aman dikkat et hatta bence hemen hastaneye götür tatlım , çok korkarımn ateşten..
beluşummmm sanada günaydın agresif güzelim...
güldenimm bitki çayları iç zararı olmayacak olanlardan... kendine çokkk iyi bak..
gül-sencim nice güzel yaşlara arkadaşımm....
özlemmm bacımmmm nabıyon özledimm....
ofpufya sanada geçmiş olsun arkadaşım dün kötü bir tecrübe edinmişsin,,,üzülme arkadaşım
bercestee sanada iyi dersler kuzum...
elossa sanada günaydın canım,,,inşallah en yakın zamanda kavuşursun hayaline...
ecelicim tüm sabahların böyle güzel geçsinnn inşallah sanada günaydınnn en çiçekli ve bahar kokulusundan..
banum yoksun ama sanada güzel bir günaydın yolluyorum izmirden...öpüyorum..
latacımmm sanada günaydın ,,dün misafirlerin vardı aramızda yoktun bugün bekliyoruz tatlım...sevgiler..

ve adını yazamadığım tüm arkadaşlarrr hepinize sevgiler....

kızlar bugün dördüncü gün oldu kocayla küsüz ilk defa bu kadar uzun bir küslük yaşadım ama inadımı kıramıyorum...her gece yanımda yatan kocamı çok özledim...

canım dogum günün kutlu olsun iyiki dogdun gülsen iyiki dogdun gülsennnn iyki dogdun iyiki dogdun mutlu yıllar gülllllsennnnnnn inşallah dogum günü hediyen mevlamdanda gelir hayırlısıyla bitanem

tusemim canım.. güzel dileklerin teşekkür ederim tatlım.. inşallah mevlam beklediğim hediyeyi en yakın zamanda verir canım.

teşekkür ederim tulincim..
güzelim insan kocası ile küs olurmu.. kır şu inadını gece sanki farkında değilmişsin gibi sarılıver kocana... :)) oda sana sarılırı barışırsınız. illa ayık kafayla barışmak zorunda değilsinizki.. ben valla böle yapıyom çok işe yarıyor.. :)))))

geçmiş olsun canım onlar aşı olmuştu belki ondandır yaa

herkese günaydın..umarım herkes iyidir..

dalincim geçmiş olsun...

cok saolun allah razı olsun canımcıkalrım.ben dun ası vurdurgumuzu ve hemsırenın 2-3 gun ara ara ates yapar dedıgını unutmusum.panıge mahal vermeden uzerrını cıkardım ates dusurucu verdım ve ıslak mendılle sıldım.38 olan atesı suan kontrol altında 36.7 sukur asıdanmıs hasta deıl.keyfı gayet yerınde pasanın ateslıyken bıle kaakır kakır guluyodu :)))) sımdı kardesıyle oynasıolar kızımda pasanın atesını olcuyo :)))

tülin geçen ay bende bir küstüm yumurtlama günlerini kaçırdım ama inadına barışmadım şimdi de adamın başına kakıyorum 'bak bu ayda kesin hastalanıcam hissediyorum ,zaten geçen ay senin yüzünden boşa gitti' diye:) tutturamadığımız sürece yandı yani kaçan ayı hatırlatır dururum. sen de barış canım 3 günden fazlası iyi değilmiş yani dinen de öyleymiş 3 günden fazla küs kalmıycakmışsın öyle derler
bu arada benimde bat bu gün ama yine hastalancam gibi bir his var uzun zamandır açmıyorum sayfayı unutmaya çalışıyorum düşünmek istemiyorum ama ne bileyim işte hayırlısı bakalım.
umarım güzel anne adaylarımızdan bol bol güzel haberler alırız

canım gecmiş olsun kuzucuga sen ne yapıyosun nasılsın

Gulsen cim bu gun Meyrem suresine basladim ama Turkce mealini okuyorum arapca yanlis telaffuz olmasin diye Allahim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip ettsin AMIN...

olabiliyor demekki hayatım bazen birseyler kızdırabiliyor beni.... inadım kurusun, arnavut inadı var bende
çok sevindim canım , allah bebişlerine sağlık , neşe versin....
herkese gunaydin arkadaslar....

günaydın tatlım....

Sağol canım atlattım Allaha şükür bilmeden ilaç kullandığım için olmadığına sevindim bile diyebilirim ama bi umut işte insan ne de olsa hevesleniyo...Bugün karnım ağrıyo ama hala kırmızı kartı göremedim Kısss yatağı ayırmadınız dimi ??Ayırmadıysanız sok kafanı yastığın altına boğulcan diye korkup yastığı kaldırır illaki çok başım ağrıyo de onlar kendileri barışıyolar o zaman :)))Ben denedim oldu :)

tatlım biz çocuk olayını bıraktık yani ben bıraktım en azından, o konuda sıkıntı yok...kızdım işte kıramıyorum inadımı yapacak birsey yok,,

güldencim saol canım.. inşalllahh bu yaş bana hayırlı uğurlu gelir.. birde bebiş gelir:)))

amin canim aminnnn:

tülincim nasıl bitki çayı içmeliyim bilmiyorum ve daha çok başındayım diye içmekte istemiyorum açıkçası offf umarım ilerlemez daha fazla..
sen neden küstün kocana tatlım?
özel değilse tabi..
ama oluyo böyle şeyler ve aynıyatakta yatıp konuşmamak çok kötü gerçekten...

ooo negüzel çok geçmiş olsun sen yinede ateşini ara ara ölç tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…