Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Herkese günaydın kızlar...

günaydın canımmm:

canım idrar testleri böyle yanıltıcı ola biliyo bazen bende yaşamıştım bikere hayel kırıklığı ben oyüzden kanda baktır demiştim zaten..

Evet canım kana baktırdığım iyi oldu,bugünde kırmızı kartımı bekliyorum.

evet bencede iyi oldu olsun nisanda bekliyoruz senden güzel haber..

gunaydın kıslarr

sağlık olsunn canım, sende odaklandıgın şekilde nisan da bol bol çalış:):)

günaydın özlemcim naber bakalım..

günaydın..
bizde aralık ocak ayından beri hep önümüzdeki ay inşlh olucak diyoruz ama mart bitti hala bişi yok..
dilerim kısa zamanda hayırlısı ile hepimiz müjdeli haberler alırız..

canım idrar testleri böyle yanıltıcı ola biliyo bazen bende yaşamıştım bikere hayel kırıklığı ben oyüzden kanda baktır demiştim zaten..

günaydın dalincim..
senin ufaklıklar kaç yaşındaydı dalincim?
21 bucuk aylıklar 2 olmak uzereler :)))
herkesede kocaman bi günaydın ya kızlar ben gırip oluyorum galiba buğazım acıyo ve hafiftende ateşimvar ve ben hiç bişey içemiyorummmmm:

Herkese günaydın kızlar...
gunaydınnn tatlım
gunaydın
sağlık olsunn canım, sende odaklandıgın şekilde nisan da bol bol çalış:):)

gunaydın canımmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın arkadaslar bu sabah ıcımde cok tatlı bır heyecanla uyandım hemen camları actım ıcıme oksıjenı cektım oohh ben baharı cok sevıyorum yaaa tam karsımda sarı papatyalar mor bal cıceklerı ayy cok nefısss:) yuruyuse cıkmam lazım gelınce sıze katılacam okadar hızlı yol almayın hee valla yetısemıyorum:P hadı bakalım bısmıllah günden alacagımız var süprizlere hazılıklı olalıımmmm:))) kötüler onun olsun iyilere kucak açıyoruz kikikikiki:))

günaydınlar güzel anne adayları
ben uyandım şimdi okula gidiyorum hadi görüşürükkkk:)))
akşama kadar ço yazıyosunuz akşamda birinizi bulsam yaaa
dün kızdım valla:)))))))
hadi bana baş başşşşş

kızlar benim kırmızılar kuru kuru geldi bugünde geçiyo inşallah artık geçmezse kafayı yicem 7. gündeyim çünkü adam deliriyo artık :):):):):)
eeee hep 3 günde olup biterdi benim :)

kızlar benim kırmızılar kuru kuru geldi bugünde geçiyo inşallah artık geçmezse kafayı yicem 7. gündeyim çünkü adam deliriyo artık :):):):):)
eeee hep 3 günde olup biterdi benim :)

Ayyy ben bilirim onu bi ara hap kullanmıştım korunmak için oda bana yaramamış ben tam 15 gün azar adet oldum,sonrada dr. tavsiyesiyle ilacı bıraktım üstüne bi adet daha oldum ığğğğhhh çok zooor bacım allah yardımcın olsun ...

Sorma benimkide negatifi duyunca coştu :)

günaydınlar güzel anne adayları
ben uyandım şimdi okula gidiyorum hadi görüşürükkkk:)))
akşama kadar ço yazıyosunuz akşamda birinizi bulsam yaaa
dün kızdım valla:)))))))
hadi bana baş başşşşş

güle güle canım ama ne yapalım akşamda eşlerimizlen ilgielniyozzz:

günaydın..
bizde aralık ocak ayından beri hep önümüzdeki ay inşlh olucak diyoruz ama mart bitti hala bişi yok..
dilerim kısa zamanda hayırlısı ile hepimiz müjdeli haberler alırız..

merhaba hoşgeldin umarım nisanda alırsın bebiş haberini sende..

Günaydın arkadaslar bu sabah ıcımde cok tatlı bır heyecanla uyandım hemen camları actım ıcıme oksıjenı cektım oohh ben baharı cok sevıyorum yaaa tam karsımda sarı papatyalar mor bal cıceklerı ayy cok nefısss:) yuruyuse cıkmam lazım gelınce sıze katılacam okadar hızlı yol almayın hee valla yetısemıyorum:P hadı bakalım bısmıllah günden alacagımız var süprizlere hazılıklı olalıımmmm:))) kötüler onun olsun iyilere kucak açıyoruz kikikikiki:))

ooooo negüzel keşke bizim burdada öyle 1 hava olsaa:
bak çok kıskandım şimdi sen neredesinki?

günaydın kıslarrrrrrrrr naponuzzz

günaydın şekerim..
buazım acıyoooooooÇ:

ayyy ben bilirim onu bi ara hap kullanmıştım korunmak için oda bana yaramamış ben tam 15 gün azar adet oldum,sonrada dr. Tavsiyesiyle ilacı bıraktım üstüne bi adet daha oldum ığğğğhhh çok zooor bacım allah yardımcın olsun ...

Sorma benimkide negatifi duyunca coştu :)

aman canım ya gelecekse gelsin böyle çok zorrr

güle güle canım ama ne yapalım akşamda eşlerimizlen ilgielniyozzz:

Merhaba hoşgeldin umarım nisanda alırsın bebiş haberini sende..

Ooooo negüzel keşke bizim burdada öyle 1 hava olsaa:
Bak çok kıskandım şimdi sen neredesinki?

Günaydın şekerim..
Buazım acıyoooooooç:

hemen bitki çayııııııı

Back