Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

herkese günaydın kızlar... nasılsınız... biliyonuzmu bugün benim doğum günümmm....:))))

ıyıkı dogdun gulsenn ıyıkı dolgun gullsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yenı yasın yenı bebekle gelsın kuzucum ınsssss nıce nıce nıceee yılaraaaaaaaaaaaaaaaa

ayyyy tatlım ne güzel dilekler bunlar ya çok teşekkür ederim... inşallahhhhh.....

beluscum çok teşekkür ederim kuzumm.. sinirlerin geçtimi biraz canım...
çok gerginim hala dün kocişede çattım o ayrı delirtti ağladım üstüne ohhhhh ne diim ne bi isyan ettim hgemde nasıl :)

çok gerginim hala dün kocişede çattım o ayrı delirtti ağladım üstüne ohhhhh ne diim ne bi isyan ettim hgemde nasıl :)

beluscum kafana takma dicem ama, boşa konuşuyo gibi olcam insan takıyor.. güzelim biraz işten izin alsanda kocanla azcık gezsen tozsan temiz havaya çıksan ne güzel olur biraz rahatlarsın.. bu sökülmeyen kırmızılarada iyi gelir belki..

pazar günü gezdim canım ya hem ben izin alsam kociş alamaz
bugün varya sinirden heralde başım falan dönüyo ya aslında sinirlencek bişi yokda ben hormonlardan dolayı gerginim heralde

bugün varya sinirden heralde başım falan dönüyo ya aslında sinirlencek bişi yokda ben hormonlardan dolayı gerginim heralde

Kuzum dikkat et kendine (söylemesi kolay ama) gerilme bu kadar bak bu hormonlar lazım daha bize

ıyıyım kuzum senden naber.

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

fena degil cnm, işleri yogun patronum gıcık toplantım var 11 de

herkese günaydın kızlar... nasılsınız... biliyonuzmu bugün benim doğum günümmm....:))))

yavruuuummmmm nice nice senelere, sevdiklerinle kocisinle ve inşallah bebelerinle huzurlu sağlıklı bir omrun olsunnn:102::119:

yavruuuummmmm nice nice senelere, sevdiklerinle kocisinle ve inşallah bebelerinle huzurlu sağlıklı bir omrun olsunnn:102::119:

canım sıkıldı moralım bozuldu oglusum uyanmadı bı bakayım dedım atesler ıcınde napsamkı yaaa onlar hasta olmasın ben olayımmm.neyse hanımlar bugun oglusla ılgılenırım gıremem sanırım herkesı cok opuyorummmm yenı hamıs haberı duymak dılegıyleeeee esen kalın dostlar

öslem yahuuuu şu resimleri nerden yüklüonus ne güzeller ya telefonla konuşana bayıldımmm :)

geçmiş olsun canım onlar aşı olmuştu belki ondandır yaa

canım şu hormonlarına bi söz geçirsen.. akşam eve gidince ılık bir duş al canım kocana ver kremi üzerine güzel bi boca etsin masaj yapsın sana, ben sinirliyken gerginken benim kociş bana yapıyor bir rahatlıyorum.. sonra güzel bi uyku çekip sabah keyfim yerinde kalkıyorum.. bugün mesala öle bi gündü:)))

sağol özlemcim.. Allah razı olsun güzel dileklerin için... canım benim..

dalincim oğluşuna çok geçmiş olsun tatlım.. moralini bozma canım hiç bişeycik olmaz inşallah düzelsin hemen oğluşun..

hııı yapar yapar benimkine yapsın birisi onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…