- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.901
Kızlar ben yeni test almaya gidiyorum,biliyosunuz bu ay dişçime gittim ilaç kullandım nooolur benim için dua edin bebiş varsada sağlıklı olsun...
ofpucum tatlım sana sunu soleyım.ben hamıle oldugumu bılmeden 2010 a gırerken yılbasında cok fazla alkol aldım meger 4 haftalık hamıleymısım ozaman ama bılmıyordum bılsem ıcermıydım hıc.ne rakısı ne sarabkı ve bırası kaldı fondıp dahı yapmıstık.maymuna donmustum.sonrasını hatırlamıyorum zaten :)))) bnm kılere bısewy olmasıyda senınkıne hıc olmaz tatlım.
beluscum özlemcik yine bizim kafamıza taşı firlattı,, canım bundan sonra fingirdeklikte tavan yapalım senle,, yoksa özlem bizi yer bitirir burda.:)))
vallahi ağladım zaten şurda patrona yakalandım çok zırlayamadım adamın karşısında ağlatmayın beni uleynnnn
dalin bu senin kacıncı vukauatın ya sende olay çaok naptın iyimisin dikkat ediyomusun bakıyım kendine
hıhı cok edıyorum bı bılsen asıya gıderken zeynebı dıkkatsızce kucagıma aldım ıkı omuz aramdan assaya kadar tutulduı olece kaldım.hala agrıyo sırtım fena bıde bıcak saplanıyo arada bır.bnm hamılelıkelrım vukuatlı oluyo sanırım ama sukur ıkızlere bsıey olmadı :))))onun dısında dıkkatteyım suan sonucu ogrenen kadar oturup kalkarken ole bambam deılde sakın sakın
hıhı cok edıyorum bı bılsen asıya gıderken zeynebı dıkkatsızce kucagıma aldım ıkı omuz aramdan assaya kadar tutulduı olece kaldım.hala agrıyo sırtım fena bıde bıcak saplanıyo arada bır.bnm hamılelıkelrım vukuatlı oluyo sanırım ama sukur ıkızlere bsıey olmadı :))))onun dısında dıkkatteyım suan sonucu ogrenen kadar oturup kalkarken ole bambam deılde sakın sakın
aferin dalincim.. tatlım sen sigara içmiyorsun dimi..
yahu sen hiç akıllanmıcanmı bacım senin ellerini baglamamızmı lazım yani ya dikkat et dedik sana bosver demedik tatlım gercekten dikkat et ya sakin sakin yap yapacagın işleri lütfen
ıcıyorum canım malesef.ama hamılelıgım kesınlessın bırakıcam ıkızlerdede ıdrar testım cıft cızgı gorum o an bıraktım hıc canım ıstemedı buda ole olcak sanırım
ıcıyorum canım malesef.ama hamılelıgım kesınlessın bırakıcam ıkızlerdede ıdrar testım cıft cızgı gorum o an bıraktım hıc canım ıstemedı buda ole olcak sanırım
ben geldimmmmmmmmmmmmm kıslarrr :)) ofpufyaaaaa çokk sevindim canım.inşallah hamile olanların sayısı artar.allah ım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
heheyttt herkesinki gecikir benimki 5 gün önden koştururrr tövbe tövbeeeeee
hahaha gzuel yorumlamaydı :)))) napayım anacım tezcanlıyım ne ısım varsa cabuk cabuk yapmak ısterım alıskanlık olmus ıyıce.ama dıkkatlıyım valla bak yavas yavas yapıyorum :))) ellerımı baglamayın soz dıkkat etcem
merhaba kızlar listenin son durumunu merak ediyorum
benimde dün hastalanmam lazımdı henüz misafirim gelmedi :)))) bir ümitle bekliyorum bakalım ... acaba test alsammı ???
tatlım şimdi bıraksan sankim ne güzel olur, sigaranın etkileri vücuttan uzun süre gitmiyor keşke ikizlerden sonra hiçbaşlamasaydın bidaha, neyse canım en yakın zamanda bırakmanı diliyorumm..
bıraktın madem niye baslıyosun bakiyim sen bıraksana işte
tatlım meryem suresini hergün okuyacaksın günde bir kez okuyacaksın toplamda 41 gün,, canım meryem suresinde secde ayeti var tilavet secdesi yapmayı unutma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?