Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

beluscum emin ol böylesi daha iyi,en azından düzenli oluyorsun canımın içi:)) bak benim göğüslerim şişti deli gibi,duygusal dengeszlik başladı,olsamda rahatlasam yaaa :((

kız allah iiliini versin emi ne düzeni 6 gündür sadece kuru kuru damlıyo delirdik burda hamilemiyim acaba die ahhhh ahhhhh
ben 1 haftadır hala göğüslerime dokunamıyorum kolum deyse sızlıyo karnım kocaman sinir desen tavan yapmışşşşş :27:

kız allah iiliini versin emi ne düzeni 6 gündür sadece kuru kuru damlıyo delirdik burda hamilemiyim acaba die ahhhh ahhhhh
ben 1 haftadır hala göğüslerime dokunamıyorum kolum deyse sızlıyo karnım kocaman sinir desen tavan yapmışşşşş :27:

ya beluşcum kaçırmışda olabilirim canım.ama kan tahlili yaptırdınmı ya.en azından için rahatlardı.ay nebilim seni ve diğer hamile kalmak isteyen kısçelerimi böyle üzgün görünce içim dayanmıyo valla :((( hoşş ben daha emin değilim hamileliğim konusunda ya.

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim test almadım dayanamadım gittim kan verdim saat 6 da aricam sonucu söylicekler negatif yada pozitif diye kaldı 2 saat 5 dk.

Bu arada güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim :)

ya beluşcum kaçırmışda olabilirim canım.ama kan tahlili yaptırdınmı ya.en azından için rahatlardı.ay nebilim seni ve diğer hamile kalmak isteyen kısçelerimi böyle üzgün görünce içim dayanmıyo valla :((( hoşş ben daha emin değilim hamileliğim konusunda ya.

kan tahlili yaptırmama gerek yok kuzu yok çünkü ben eminim :(

Kızlar ben geldim test almadım dayanamadım gittim kan verdim saat 6 da aricam sonucu söylicekler negatif yada pozitif diye kaldı 2 saat 5 dk.

ayy hadi inşallah güzel haberlerini alırız canım ya.

:))) Canım hemen kapmışsın eşinden karadeniz zekasını.....:))

hahahah ben ne kapacam kız o kaptı benden trakya zekasını dermişim hahahahahaha:):)

1 aydır kullanıyordum zaten tatlım o açıdan şanslıyım :)
evet canım folikasit içmen iyi olmuş bak doktorumun bana ilk sorduğu soru..

tatlım inşallah güzel haber vericeksin bize ben inanıyorum birde senin adet tarihin neydi?

ÇOK İYİ YAPmışsın canım 6 olmadan arada ben gitmeden kesin sonucu alayım,, ama bence kesin hamilesin,, Allahım bu sevinci bizede nasip eder en yakın zamanda inşallah..AMİNNNN...

:(((( offf offf nedir biz bu kadınların her alanda çektikleri allah ım.isyan değilde ne bileyim çaresizlik belkide.

tatlım biz bi sınavdayız bunu unutmayalım lütfen herkes çeşitli şeylerle test ediliyor bizimde imtahanımız böyle şeyler demekki..

çok iyi yapmışsın canım 6 olmadan arada ben gitmeden kesin sonucu alayım,, ama bence kesin hamilesin,, allahım bu sevinci bizede nasip eder en yakın zamanda inşallah..aminnnn...

amin canım aminnnnn:

tatlım biz bi sınavdayız bunu unutmayalım lütfen herkes çeşitli şeylerle test ediliyor bizimde imtahanımız böyle şeyler demekki..

bende aynı şeyden bahsediyorum canım.demek istedğim, elimizden bişey gelmiyor.Allah a sığınmaktan başka çaremiz yk.herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.

Kızlar size şöyle bişi diim eğer sonuç pozitifse prezervatife karşı bütün bakış açım değişecek,çünkü gerçekten böyle bişi beklemiyordum.
Ama Allahım o kadar büyükki hepimizin yüzünü güldürür inşallah :)

Kızlar size şöyle bişi diim eğer sonuç pozitifse prezervatife karşı bütün bakış açım değişecek,çünkü gerçekten böyle bişi beklemiyordum.

kıss biz hiç prezervatif kullanmadık :))nası bişey olduğnu bilmiyorum valla :))

ay sen bide korunuyomuydunnnnnn
al işte Rabbim ol derse oluyo gerisi fasafiso bence :)

size ne oldu kız ne dedi sanada attı tepenin tasıı

aaa sen dur bari bişi olmuyormuş daha çok var ve bu ay belirtide yok biliyorsun...düşünmek yok olursa olur olmazsa benle beraber mayıssaa

hayılrısı bebeğim hayırlısı , yani şu bebek istemeden önce sanki hayatımızda hiçbirsey yokmuyduu,,,istemeyin bebeği ya istemiyorum seni küçüğüm deyin azcıkta sen bekle deyin , vallaha ben öyle yaptım , ohhh çok rahatım vallahi..

Niye mayıs bacım? nisana noldu:)))

Banucum beni listeden cikarabilirsin, bugün adet oldum, bekledigimden 3 gün önce, valla sanki bir
güc bana hep sen bosu bosuna ümitlenme diyor, zamanindan erken geliyor adetim yada sancilarim
moralim cok bozuk artik ümitlenmek icin de güc bulamiyorum kendimde
galiba bu konu benim icin kapandi artik ..
Manolyax, deme öyle tatlım, üzülmen çok normal ama bir iki güne düzelirsin.. Kısmet bu ay değilmiş sadece, sıkma tatlım kendini..

Selam kızlaarr nasılsınız????

yaw ben hala bekliyorum kırmızıları sinirlerim benimde tepemde valla....

Alla allaaa başlamadı mı senin kırmızı hala? Nasıl geliyor hala damla damla mı?

Ben geldimmmmmmmmm:)))) musmutluyum elhamdulillah:) bebisimizi gorduk hemde vajinal bakmaya gerek kalmadi karindan gozuktu direk sipa:) buyumus teyzeler 1 haftada 0.300 cmden 0.550cm olmus:)pirinc olmus kendisi:) kalbinin attiginida gorduk pit pit pittt yanip sonuodu:) Rabbim hepinize nasip etsin insaallah :) belirtiye gelince kizlar belirti aramayin bakin ben hamileym tik yok belirtisiz bi hamileyim gogus agrisi ve akinti haricinde hic bisi yok ztn miniminnak:) 1 ay sonra cagardi bi dahakine nasi dayanicm bilmiorm hayirlisi;):49::49::nazar::nazar:

Hep böyle sorunsuz, mustlu geçsin hamişliğin inşallah tatlımm:)

Kızlar ben dayanamadım gittim test aldım :(
Yürürken kasık gibide yumurtalık gibide böyle karışık bi batmam oldu sabahtan beride doğru dürüst bişi yiyemedim şimdi ben bu testi yapsammı,yapmasam beklesemmi bilemedim hadi bi el atıverin bu konuya :)

Kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr biri silik olmak üzere çift çizgi çıktıııı napçam ben şimdiiiiiii
Ahahahahahahah:)))))))))) Ofpufya, hatılıyor musun seni listeye yazayım dediğim de sen korunuyoruz demiştin, ben de olsun ekliyeyim yine de demiştim, içime mi doğmuş ne:))) Tebrikler bitanemm.. Öğlen vakti 2 çizgi çıktıysa kesin pozitif demektir:))) İlaç konusunda da endişelenme, çoğu anne ilk ayında yaşıyor benzer durumları, bişeycik olmaz:))

merhaba kızlar listenin son durumunu merak ediyorum :emir_bebek:
benimde dün hastalanmam lazımdı henüz misafirim gelmedi :)))) bir ümitle bekliyorum bakalım ... acaba test alsammı ???

Güldenim sana harika çözüm bulmuş:) Hadi bakaım bekliyoruz haberlerini, inşallah da çift çizgi çıkar:)

Tatlım biz bu ay diş tedavim sebebiyle korunuyorduk sat 22 Şubat- Bat 20 mart henüz 1 gün geçti ama 2 gündür midem bulanıyordu,bende bugün gittim idrar testi aldım yaptım pozitif çıktı,az öncede gittim kan tahlili yaptırdım 6dada sonucu alıcam kısmetse

Ahahahahahahah:)))))))))) Ofpufya, hatılıyor musun seni listeye yazayım dediğim de sen korunuyoruz demiştin, ben de olsun ekliyeyim yine de demiştim, içime mi doğmuş ne:))) Tebrikler bitanemm.. Öğlen vakti 2 çizgi çıktıysa kesin pozitif demektir:))) İlaç konusunda da endişelenme, çoğu anne ilk ayında yaşıyor benzer durumları, bişeycik olmaz:))

Sorma banucum az önce aklımdan geçti biliyomusun

ay sen bide korunuyomuydunnnnnn
al işte Rabbim ol derse oluyo gerisi fasafiso bence :)

Ya bak allahın işi işte..
Ben listeye bile onu zorla ekledim:))) olamaz demişti çünkü bana da:)) Demek ki neymiş, kendimizi boşuna paralıyormuşuz, olacağı varsa spermler plastiği bile delip geçiyormuş:))

Back