- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.881
Kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr biri silik olmak üzere çift çizgi çıktıııı napçam ben şimdiiiiiii
Kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr biri silik olmak üzere çift çizgi çıktıııı napçam ben şimdiiiiiii
Bat 15 di canım işte bekliyorum bakalım cuma günü tekrar test yaptırıp doktora gitmem lazım.
selam hanımlar az once saglık ocagından geldık esımle bırlıkte cocukalrın asısına goturduk.cok agladılar kıyamamm.pazartesıde kan testı yaptırıcam gıdıp
kıyamam ben kuzuşlarıma
kaynana işteeee
Kızlar ben yeni test almaya gidiyorum,biliyosunuz bu ay dişçime gittim ilaç kullandım nooolur benim için dua edin bebiş varsada sağlıklı olsun...
kızım 86 cm 12 bucuk kılo oglumda 78 cm 11 bucuk kılo.ates dusuruculerını verdım yatırdım.accık agladılar ama acı acı ınsanın ıcı kavruluyo
Kızlar ben yeni test almaya gidiyorum,biliyosunuz bu ay dişçime gittim ilaç kullandım nooolur benim için dua edin bebiş varsada sağlıklı olsun...
ALLAHIM nazarlardan saklasın maaşallah yiğenlerime benim :)
Bat 15 di canım işte bekliyorum bakalım cuma günü tekrar test yaptırıp doktora gitmem lazım.
HEYYYYYY, super. cok sevindim. hemen kan testi falan yaptır bişilerrKızlaaaaaaaaaaaaaaarrr biri silik olmak üzere çift çizgi çıktıııı napçam ben şimdiiiiiii
sevincennnnnnnnnnn oleyyyyyyyyyyyyyyyyy
sakın zıplama kızzzzz sakin olll süprizi hazırla kocişemaaşallah arkadaşıma benim
oflarken puflarken tutturdun kız bebişi hadi inşallah rabbim kucağına almak nasip etsin
HEYYYYYY, super. cok sevindim. hemen kan testi falan yaptır bişilerr
ya maşallahhhh maşallah
kısımmmm fıngır fıngır fıngırdayanlardan o yanlız:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?