Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr biri silik olmak üzere çift çizgi çıktıııı napçam ben şimdiiiiiii

sevincennnnnnnnnnn oleyyyyyyyyyyyyyyyyy
sakın zıplama kızzzzz sakin olll süprizi hazırla kocişe maaşallah arkadaşıma benim

selam hanımlar az once saglık ocagından geldık esımle bırlıkte cocukalrın asısına goturduk.cok agladılar kıyamamm.pazartesıde kan testı yaptırıcam gıdıp

Kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr biri silik olmak üzere çift çizgi çıktıııı napçam ben şimdiiiiiii

napcamı varmı hamılesın ıste yasasınnnnnn guzel haberler ardı sıra gelmeye devam edıyorr.hayırlı olsun canım.en kısa zamanda dr kontrollerıne baslka derım

oflarken puflarken tutturdun kız bebişi hadi inşallah rabbim kucağına almak nasip etsin

Kızlar ben yeni test almaya gidiyorum,biliyosunuz bu ay dişçime gittim ilaç kullandım nooolur benim için dua edin bebiş varsada sağlıklı olsun...

Kızlar ben yeni test almaya gidiyorum,biliyosunuz bu ay dişçime gittim ilaç kullandım nooolur benim için dua edin bebiş varsada sağlıklı olsun...

canım Allahın izniyle sağlıklı olur inşallah sen hiç üzülme hiç bişeycik olmaz Allahım korumuştur yavruyu.:)))

bilmeden içilen ilaçların hiçbirinden zarar gelmezmiş korkma bişicik olmaz Allaha emanet

Bat 15 di canım işte bekliyorum bakalım cuma günü tekrar test yaptırıp doktora gitmem lazım.

canım önce kantesti yaptıra bileceğin bi yer varsa yaptır kese 5 haftalıkken falan görünüyo yani artık seninde görünürbüyük ihtimalle bak şimdi şöyle düşün iki katı artıyo kantestinde hergünmü 2 günde birmi onu tam hatırlayamadım ama kantestin 3000 geçince belli olur kese..

HEYYYYYY, super. cok sevindim. hemen kan testi falan yaptır bişilerr

sevincennnnnnnnnnn oleyyyyyyyyyyyyyyyyy
sakın zıplama kızzzzz sakin olll süprizi hazırla kocişe maaşallah arkadaşıma benim

ya maşallahhhh maşallah

oflarken puflarken tutturdun kız bebişi hadi inşallah rabbim kucağına almak nasip etsin

kısımmmm fıngır fıngır fıngırdayanlardan o yanlız:):):)

ofpucum tatlım sana sunu soleyım.ben hamıle oldugumu bılmeden 2010 a gırerken yılbasında cok fazla alkol aldım meger 4 haftalık hamıleymısım ozaman ama bılmıyordum bılsem ıcermıydım hıc.ne rakısı ne sarabkı ve bırası kaldı fondıp dahı yapmıstık.maymuna donmustum.sonrasını hatırlamıyorum zaten :)))) bnm kılere bısewy olmasıyda senınkıne hıc olmaz tatlım.

HEYYYYYY, super. cok sevindim. hemen kan testi falan yaptır bişilerr

ya maşallahhhh maşallah

kısımmmm fıngır fıngır fıngırdayanlardan o yanlız:):):)

beluscum özlemcik yine bizim kafamıza taşı firlattı,, canım bundan sonra fingirdeklikte tavan yapalım senle,, yoksa özlem bizi yer bitirir burda.:)))

BİTANEM HİÇ ÜZÜLME HİÇ BİŞECİK OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE BENİM ELTİM HAMİLE OLDUGUNU BİLMİYODU NE ANTİBİYOTİKLER İÇTİ TATLIM HİÇ BİŞEY OLMADI KAFANA TAKMA BİDE SIKINTI YApMA TATLIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…