Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

sağlık ocağı yapmıyomuş sadece idrar yapıyomuş
hastaneye yönlendiriyormuş

ee bizim kızlar hep gidior ya sağlık ocağına, nasıl oluyor ki o iş? Devlet hastanesine gitma şansın var mı peki? neticede kanı verince sonucu netten de öğrenebiliyorsun ya , hem boş yere özele de gitmemiş olursun..

sanada gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn.hos geldınnnn.haberler mustafaata ve hayaletcasper hamıle.

süpeerrrrr:) tebrik ediorum mustafaAta ve caspercıkk:)

tatlım yogunlastı ısler toplantılar oluooo malesef(

hosbulduk bebem. benim sogan kuru dun bitti. napıcam simdi:):) bişi yapmam lazımmı.
Narmik cim inşşş guzel haberler verir. Gulden acır yahuuu onlarda yakında accık sabret herşey sırayla:):)
dalin cim ne işin var damacanayla. walla ben çamaşır sepetini bile kaldırmıyorumm.

İyi tatlım yogunlaştı benim işler. bu gun sabahtan yine bi kaybolucam ama hemen donucem.

günaydın canım hoşgeldin bizde çok özledik seni

nbr kısssss nasıl gidio. uykucu şirin:)

vallahi kocişim yoktu uyuyamadım zatiiii
annemde kaldım gözümden uyku akıyo şuan :)

gunaydın tatlım.
dalincim sen bugün dikkat et biraz kendine..

Amiiiiiiiiiin bitanem:))

banucukkkk negüzel özetlemişin sen öyle özleme...

Beluşum , peki bugün bi sağlık ocağına falan gidip kan testi yaptırma şansın var mı? ya da yarın?

bizimki küçük lab. yok onlarınki merkezdir onlarda lab. oluyo

valla ıcerdekı bıtmıs cokta susamıstım alayım dedeım ama kucuk bı kaza hamıslık suphem olmasa uzulmıcektım de.suphe olunca sukur gectı devam etmedı

Bişey yapmıycan bebeeeem:) Bebişi bekliycen bundan sonra:)

beluşuma karışmıyorum bir kaç gündür, damlalar vs derken sinirleri bozuk bizim yavru kuşun:) bırakalım uyusun birazcık:)

bizimki küçük lab. yok onlarınki merkezdir onlarda lab. oluyo

O zaman bekliycez mi yani? Benim bildiğim bu damlalar vs varken zaten idrar testi doğru sonuç vermiyormuş, yani onu da yapmanın faydası yok.. ee napcaz beee(

vallahi kocişim yoktu uyuyamadım zatiiii
annemde kaldım gözümden uyku akıyo şuan :)

ahh canım nasıl ozlemişsindir sen şimdi kocisini. nerdeydi ayrıca adamcağız?

valla ıcerdekı bıtmıs cokta susamıstım alayım dedeım ama kucuk bı kaza hamıslık suphem olmasa uzulmıcektım de.suphe olunca sukur gectı devam etmedı

sen yine de bosver ugrasma mecbur kalmadıkca canım bole agır selerle

Bişey yapmıycan bebeeeem:) Bebişi bekliycen bundan sonra:)

beluşuma karışmıyorum bir kaç gündür, damlalar vs derken sinirleri bozuk bizim yavru kuşun:) bırakalım uyusun birazcık:)

incir kürünü yapcanmı banum.?
anladım tatlım tamam ilişmiyoruz o zaman beluş a.
tülinim nasıl ayrıca yalel??

O zaman bekliycez mi yani? Benim bildiğim bu damlalar vs varken zaten idrar testi doğru sonuç vermiyormuş, yani onu da yapmanın faydası yok.. ee napcaz beee(

yengemde dedi şuan hiçbişi yapma tamamen geçmesini bekle dedi kanama varken çıkmıyormuş
ondada belinaya hamileyken ilk ay kanama olmuş ve baya normal ama o yinede bitince test yaptı ki bi baktık yiğen gelioooooo
enteresan ama oldu işte
benim bugün 6. gün tabiiki çok uzarsa zaten hemen tıpış dr ama 7 gün veriyolar ya dr lar ondan bekliom ben :)

offff mutfak darmaduman camasır var bır suru katlanmak ıcın benı bekleyen cocuklar tarumar ettı ortalıgı toplanacak offffffffffffffffff ımdaaaaaaaaaattttttttt

Tülin yoldaymış işe gidiyormuş, az önce mesajlaştık:) Yalelin elinde bir proje varmış, onu bitirmeye çalışıyor, o yüzden bazen bi bakıp kaçıyor giremiyor fazla tatlım..

sana da mesaj attım bu arada haberin ola..

Ben de öyle biliyorum tatlım, yerleşme kanaması sırasında idrar testi sonuç vermiyor diye demek doğruymuş bak.. Neyse o zaman beklemekten başka yapacak bişey yok kuzum.. İnşallah seninki de yengenin durumu gibidir bebiş vardır, değilse de söker inşallah adetin bir an önce de rahatlarsın..

Özleeem, ben incir kürü yapmıycam hayatım, benim bi 5 sene önce falan prolaktinim yükselmişti, çok aşırı değildi ama yüksekti azıcık,ilaçla düşürdük.. İncirde prolaktini yükseltiyormuş, o yüzden çekiniyorum ben onu yapmaya, iyi olucam derken bozarım dengemi bi de:)

Son düzenleme:
Kıslarrrrr test sonucunu aldım.21.30 çıktı değer.doktoru aradım hamilesin dedi.ama 2 gün sonra tekrar değere bakalım dedi.çok şaşkınım hala inanamıyorummmmmmmmmm

dalin26, gulden59+, Banu_K+, belus, elfgls kızlar günaydın nasılsınz bakalım :)))

dalin canım ağır kaldırmışsın aman dikkat et kendine ne olur,

hayaletcasper ve mustafaata sizleride çok tebrik ediyorum inşallah değerleriniz kat kat artarda sizde güzel hamilelik geçirirsiniz

gunaydın tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…