- Emoji Skoru
- 172
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.701
sağlık ocağı yapmıyomuş sadece idrar yapıyomuş
hastaneye yönlendiriyormuş
sanada gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn.hos geldınnnn.haberler mustafaata ve hayaletcasper hamıle.
öslemmmmmm nerdesin sen ya kaç gündür rrrr bizde çok ösledik seniiiii
nasıl bajkalım keyifler..
delus ve dalin günaydın sizede..
banucum haklısın ama nebileyim işte elimde değil ..
bu arada sen buay çok güzel çalıştın inşallah bunun ödülünüde alacaksın tatlım..
Özleeeeeeeeeeeeem, kuşummm, hoşgeldinnnn..:)
Nariko, Mustafaata ve hayaletcasper hamiş.. Narmik de hamiş ama düşük şüphesi varmış tekrar doktora gidecek, henüz haber almadık ne olup bitti..
Benim soğan kürüm bugün bitecek.. Beluşun damlalar devam ne söktü ne durdu öyle devam ediyor..
Dalin belki hamiş ama dün gece kalkıp damacana kaldırmış, ağrısı olmuş o yüzden panik yapmış biraz ama iyi şimdi sanırsam..
Güldenin de kasık ağrıları varmış ve benim göğüslerim niye acımıyor yahu diye söyleniyordu az önce:)))
Sen nasılsın bakiim?
günaydın canım hoşgeldin bizde çok özledik seni
süpeerrrrr:) tebrik ediorum mustafaAta ve caspercıkk:)
tatlım yogunlastı ısler toplantılar oluooo malesef(
hosbulduk bebem. benim sogan kuru dun bitti. napıcam simdi:):) bişi yapmam lazımmı.
Narmik cim inşşş guzel haberler verir. Gulden acır yahuuu onlarda yakında accık sabret herşey sırayla:):)
dalin cim ne işin var damacanayla. walla ben çamaşır sepetini bile kaldırmıyorumm.
İyi tatlım yogunlaştı benim işler. bu gun sabahtan yine bi kaybolucam ama hemen donucem.
nbr kısssss nasıl gidio. uykucu şirin:)
şimdi şöyle
bugün 6. gün halen devam aynen kuru kuru
artık bende şüpeleniyorum kendimden
dün gece yatarken felaket bir mide bulantısı
göğüslerim hala felaket şiş ve gergin
bu kadar
delussssssss bak git bugün şu kan tahlilini yaptır ya özele git be tyavrum sonuçta izmirdeydin sen dimi uzayda yaşamıyon dimi bak gelecem oraya saçından tutacam ben götürecem deseni:):):)
rüyamdada hep kan tahlili yaptırmaya çalıştım delircektim :)
dalincim sen bugün dikkat et biraz kendine..gunaydın tatlım.
Amiiiiiiiiiin bitanem:))
banucukkkk negüzel özetlemişin sen öyle özleme...
Beluşum , peki bugün bi sağlık ocağına falan gidip kan testi yaptırma şansın var mı? ya da yarın?
ee bizim kızlar hep gidior ya sağlık ocağına, nasıl oluyor ki o iş?Devlet hastanesine gitma şansın var mı peki? neticede kanı verince sonucu netten de öğrenebiliyorsun ya , hem boş yere özele de gitmemiş olursun..
valla ıcerdekı bıtmıs cokta susamıstım alayım dedeım ama kucuk bı kaza hamıslık suphem olmasa uzulmıcektım de.suphe olunca sukur gectı devam etmedısüpeerrrrr:) tebrik ediorum mustafaAta ve caspercıkk:)
hosbulduk bebem. benim sogan kuru dun bitti. napıcam simdi:):) bişi yapmam lazımmı.
Narmik cim inşşş guzel haberler verir. Gulden acır yahuuu onlarda yakında accık sabret herşey sırayla:):)
dalin cim ne işin var damacanayla. walla ben çamaşır sepetini bile kaldırmıyorumm.
İyi tatlım yogunlaştı benim işler. bu gun sabahtan yine bi kaybolucam ama hemen donucem.
süpeerrrrr:) tebrik ediorum mustafaAta ve caspercıkk:)
bizimki küçük lab. yok onlarınki merkezdir onlarda lab. oluyo
vallahi kocişim yoktu uyuyamadım zatiiii
annemde kaldım gözümden uyku akıyo şuan :)
valla ıcerdekı bıtmıs cokta susamıstım alayım dedeım ama kucuk bı kaza hamıslık suphem olmasa uzulmıcektım de.suphe olunca sukur gectı devam etmedı
Bişey yapmıycan bebeeeem:) Bebişi bekliycen bundan sonra:)
beluşuma karışmıyorum bir kaç gündür, damlalar vs derken sinirleri bozuk bizim yavru kuşun:) bırakalım uyusun birazcık:)
O zaman bekliycez mi yani? Benim bildiğim bu damlalar vs varken zaten idrar testi doğru sonuç vermiyormuş, yani onu da yapmanın faydası yok.. ee napcaz beee(
ahh canım nasıl ozlemişsindir sen şimdi kocisini. nerdeydi ayrıca adamcağız?
bodrumda beyimiz çalışıyoooooooo
bodrumda beyimiz çalışıyoooooooo
ooo süper walla. ne zaman döncek
sen yine de bosver ugrasma mecbur kalmadıkca canım bole agır selerle
incir kürünü yapcanmı banum.?
anladım tatlım tamam ilişmiyoruz o zaman beluş a.
tülinim nasıl ayrıca yalel??
Ben de öyle biliyorum tatlım, yerleşme kanaması sırasında idrar testi sonuç vermiyor diye demek doğruymuş bak.. Neyse o zaman beklemekten başka yapacak bişey yok kuzum.. İnşallah seninki de yengenin durumu gibidir bebiş vardır, değilse de söker inşallah adetin bir an önce de rahatlarsın..yengemde dedi şuan hiçbişi yapma tamamen geçmesini bekle dedi kanama varken çıkmıyormuş
ondada belinaya hamileyken ilk ay kanama olmuş ve baya normal ama o yinede bitince test yaptı ki bi baktık yiğen gelioooooo
enteresan ama oldu işte
benim bugün 6. gün tabiiki çok uzarsa zaten hemen tıpış dr ama 7 gün veriyolar ya dr lar ondan bekliom ben :)
ooo süper walla. ne zaman döncek
dün sabah gitti bugün akşam gelcek :):):):)
Kıslarrrrr test sonucunu aldım.21.30 çıktı değer.doktoru aradım hamilesin dedi.ama 2 gün sonra tekrar değere bakalım dedi.çok şaşkınım hala inanamıyorummmmmmmmmm
offff mutfak darmaduman camasır var bır suru katlanmak ıcın benı bekleyen cocuklar tarumar ettı ortalıgı toplanacak offffffffffffffffff ımdaaaaaaaaaattttttttt
dalin26, gulden59+, Banu_K+, belus, elfgls kızlar günaydın nasılsınz bakalım :)))
dalin canım ağır kaldırmışsın aman dikkat et kendine ne olur,
hayaletcasper ve mustafaata sizleride çok tebrik ediyorum inşallah değerleriniz kat kat artarda sizde güzel hamilelik geçirirsiniz
dün sabah gitti bugün akşam gelcek :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?