anne olanların tecrübelerine ihtiyacım var yardım edin :(

papatya4007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Kırşehir
bundan 6 ay önce boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum 20 yaşındayım sonrasında doğum kontrol hapı kullandım ama 1 ay önce ağır bi şekilde üşüttüm bir sürü b grubu ve c grubu içeren antibiyotik ve ilaç kullandım adet dönemim yakın olduğu içinde doğum kontrol hapını bıraktım hepsi ağır olmuştu çünkü çok büyük hata yaptım ve adet görmedim neyse yine bu süreçte çok rahatsızlandım ve eşim acile götürdü doktor beye adet olmadığımı ve kullandığım ilaçlardan geçiktiğini söyledim ve onayladı iyileştim ama hala adet görmedim test yaptım ve hamileyim çok korkuyorum bebeğime birşey olur mu doktora gidicez pazartesi günü ama yine boş gebelikten ve allah göstermesin farklı birşey olmasından korkuyorum bilgisi olanlar lütfen birşey söyleyin

valla güzelım ınsallah bırsey olamz dıyım öncesınde ama dogumkontrol hapını bıraktıktan sonra bıle 3 ay hamıle kalamyın dıyor drlar sen hapı kullanıyorken antıbıyotıklerle agır gelcek dıye madem hapı bıraktın neden esın korunmadıkı böyle rısklerı herzaman gözönünde bulundurmak lzım ben mesela bır oglum var hap kullandım emzırmeyı bırıkınca ama 4 ay korunduk sonra bıraktık hemde gecıkmen varken süphelıyken antıbıyotıkler kullanmakta cok rısklı uamrım bebegı etkılememıstır

hata yaptığımın farkındayım ama elimden birşey gelmiyor kaç gecedir uykularım kaçtı inanki hiç bi savunmam yok bir kaç gün sonra adet görücem diye büyük bi hata yaptım pazartesini bekliyorum doktora gidicem biriyle konuşmaya ihtiyacım vardı teşekkür ederim umarım herşey yolunda olur ve sizin tecrübelerinizden yararlanırım...

inşallah birşey olmamaıştır içini rahat tut....herşeyde vardır bi hayır....belkide daha evvelden hamile kalmışsındır doğum kontrol hapını kullanıp aynı zamanda hamile kalanlarda var ultrasonda çıkar kaç haftalık olduğu....

zor bir durum ama içini ferah tut .kardeşimde aynı şekilde gebeliğinin farkında olmadan antibiyotik kullanmıştı.sanırım çok erken bir dönemde olursa ilaçlarda geçekten çok ciddi(düşük doz,antibiyotik cinsi gibi) değilse bir şey olmuyor gibi düşünüyor.kardeşimin bir şey olmadı oğlu 2 yaşında.. inşallah seninde öyle olur canım.

Back