Anne olanlar ve gebeler tecrubelerinize ihtiyacim var

kivvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
248
28
48
Diğer
Merhaba hanimlar. Ben su an 22 haftalik gebeyim ve bu son 4 gundur cok fazla gazim var ve karnimdaki gaz haraketleri ile bebegimin hareketlerini su an ayirt edemiyorum.. yani gaz haraketi nasil olur bebegimin tekmelerini cok iyi hissediyordum surekli tekmelerdi su an arada pit pit hissediyorum gene ama o an gazimda gelmis oluyo hangisi anlamiyorum ve sanki rahimimde bir baski hissedip idrarim gelmis gibi oluyo o an yani cozemiyorum zaten cok panikatakliyim korkuyorum cok korkuyorum acaba bebegime birsey mi oldu ve mide bulantim dahi bitmisken gene hafif hafif basladi 2 gundur aksam bir defa cikartiyorum birde gobegimin alt tarafi yani kasiklarimin ust tarafi orta bolum hep sert bebegim orada mi acaba anlayamiyorum ne olur bir yardim edin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Korkma lütfen. ..
Allah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini de..
Bebegin seninle..
mide bulantısı bebeğin üste baskı yapmasindan dolayi
hamilelikte gaz olur.

Korkma lütfen. ..
Allah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini de..
Bebegin seninle..
mide bulantısı bebeğin üste baskı yapmasindan dolayi
hamilelikte gaz olur.

Tesekkurler.. yani su an yasadigim normal mi her gebelikte olan durumlar mi yani gaz sancisi ve tekmeyi ayirt edemiyorum su an ediyorum ama acabada kaliyorum biraz tarif etsin birileri ne olur ya

Ben gebeliklerimde hic gaz yasamadim ama ikinci böcüüm cok sertlesiyodu karnimda simdi de yanimda uyuyooo:)
Yine de doktoruna danis...

Bebek güm diye bi tekme atar:)
Gaz pıt diye ses çıkarır:)

Birinin tekmesi at gibi:)
Biri fare yürümesi gibi:)

Birinde içindeki dönüşleri hissedersin:)
Birinde bir yol çizer gaz baloncukları:)

Birinde gulumsersin:)
Birinde utanirsin:)

hepsi normal.. bence korkacak bir şey yok. hamilelikte gazdan doğal bir şey yok :) :26:

Ama anlayamadigim gaz karnimin icindeyken acaba bebek tekmesi gibi bir his yasatirmi yoksa nasil olur gebelikte bilmiyorum yani gebe olmadan once gaz geldignde cikartamazsan hafif bir karin agrisi yapar sonra cikar.. ama su an cikmadigi icin rahat rahat supeleniyorum acaba bu karnimdaki segirme bebegim mi gaz mi ayirt edemiyorum biraz tarif edin nasil fark okluyo cok evham yaptim

canım çok gazın vardır ondan şiş olduğundan hareketleri farklı hissetmişsindir.. kendini telaşlandırma.. kontrole git içini ferahlat.. çok kilo aldıysan çıkarmalar olabilir miden rahatsız oluyordur baskıdan..

Ben gebeliklerimde hic gaz yasamadim ama ikinci böcüüm cok sertlesiyodu karnimda simdi de yanimda uyuyooo:)
Yine de doktoruna danis...

Sagol canim bende hic simdiye kadar yasamamistim bu son 4 gundur basladi pazar gununden beri birde o gun esimle biraz yakinlasmistik ondan korkuyorum zarar mi oldu bebegime o andan sora karnim sertlesti bir anda sonra bu sorunlar basladi korkuyorum o yuzden ama normal diyorsunuz eger bebegime birsey olmus olsa ben her halde fenalasirdim birsey olur du kanamam olurdu birsey olurdu yani her halde anlardim degil mi bir sekilde

28 yaşındayım. 10 yaşında oğlum var. erken yaşta evlendim, 6 yıl önce ayrıldım. hamilelik sürecimte çok küçüktüm çoğu şeyleri hatırlamıyorum bile.. ama senin bu yaşadıkların normal şeyler, yani gaz hareketlenmesidir. 30 dk yada 1 saat içerisinde gaz çıkarma gibi birşyler olmazsa bilki o bebişin tekme gürültüsü :)

Harika yazmissin canim simdi benim bebegim ufak bir tekme atiyo duruyo arada gene atiyo duruyo ama o an gazimda gelmis gibi oluyo ayirt edemez oldum aslinda gayet aciklayici yazmissin ama su an kafam almiyo :) yani bebek tekmesi her zamanki gibi bir tekme segirme karnimin icinde ama gazz karnimin icinde gurul gurul bir sanci yani gebelikten once ki gaz nasil oluyorsa aynisi bumudur tam olarak

Sagol canim ben cok evhamlandim simdi Allahim izin verirse 3 ayim var doguma onun mutlulugu ve korkusu sardi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…