• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olamıcak mıyım

Gelincik78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
1.884
2.898
133
33
Gecen seneler, olumsuz ilaç tedavileri, asılamalar ve son olarakta negatif tüp bebek denemesi hemde tek yumurtaydı😔 bu paikoloji nasıl düzelir

Rabbimden hayırlısını iste hangisinin hayırlı olduğunu o bilir elbet hayırlı olacaksa hakkında olsun inşallah
Öyle yapıyorm zaten 6 senedir olsn demedm hiç hep hayırlısıya ver rabbm dedm ama insan ynede üZülüyo düşünmedn edemiyo😔

Öyle yapıyorm zaten 6 senedir olsn demedm hiç hep hayırlısıya ver rabbm dedm ama insan ynede üZülüyo düşünmedn edemiyo😔

çok haklısın üzülmekte bak bi ihtiyaç sahibi bi çocuğa bisiklet almıştım diğer ay 1 yıl istediğimiz bebek haberini aldım durumun el veriyorsa sevindir rabbim hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda nasip etsin inşallah sanada yaşınız kaç

çok haklısın üzülmekte bak bi ihtiyaç sahibi bi çocuğa bisiklet almıştım diğer ay 1 yıl istediğimiz bebek haberini aldım durumun el veriyorsa sevindir rabbim hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda nasip etsin inşallah sanada yaşınız kaç
Amin tsk ederm ☺️

Back