Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum inanki seni anlıyorum benim yaşadıklarımdan bahsedym sana biraz bende şuan 2 buçuk yıllık evliyim 21 yaşındaym ilk 1 sene korunmasız denedik olmadı çocuğumuz çok seviyorum çocukları eşim de aynı böyle neyse 1 sene sonunda olmayınca bi doktora gidip kontrol olayım herhangi bir sıkıntı varmi yokmu diye gittik doktor bana yumurtalıklarn çok az normal yolla çocuğun olmaz
tüp bebek olur eğer olursa tabi ben çok üzüldüm ağlaya ağlaya eve döndük bir kaç doktora daha gittik hepsi aynı şeyi söylediler normal olsun istedim hep ama hangi doktora gittiysem hepsi yüzüme direk normal asla olmaz dediler o kadar üzgün o kadar çaresiz kaldım ki çocuk görünce içim acıyordu engel olamıyordum asla isyan etmedim hep dua ettim Rabbimden istedim diledim. En sonunda biz karar verdik tüp bebek merkezine gittik çok şükür böyle şansımız var dedik ama sonu yine hüsran tüp bebek doktoru bile şans vermedi olmaz dedi düşün tüp bebek dahi yapılmadı adetimde vs herhangi bir sorunum yok bu doktor da yumurtalıklarin yok dedi geldik eve artık hastane lafını bile duymaya tahammülüm yoktu hiçbir yere gitmycm dedim öyle de yaptım 5 6 ay geçti aradan hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim ne tedavi ne başka bir şey kendiliğinden olmuştu dünyalar benim oldu nasıl mutluyum nasıl herkesin normal yolla asla olmaz dediği şey oldu Allahım mucize gönderdi bana o kadar çok ağladım ki sevinçten anlatamam hersey çok güzeldi gayet yolunda kontrollere gidiyordm 1 ay oluyor düşük yaptm 3 buçuk aylıkti meleğimi kaybettim yine yarım kaldım...
Onu çok ama çok özlüyorum. Demek istediğim asla umudunu kaybetme Rabbimden iste dua et tam teslimiyet önemli olan bana normal değil tüp bebek bile olmaz dediler ne oldu Allah ol dedi ve oldu herseyin hayırlısını versin Rabbim imtihan ediyor bizleri bir şekilde biz bilemeyiz neyin hayır veya şer olduğunu