Aynı şeyleri bende yaşadım en çok da çevre yaralıyor insanı. Bende tüp Bebek tedavisi gördüm ikizlerim doğdu Rabb'im su mübarek günde sizede nasip etsin inşallah. Bir tane bile hayal edemiuorken Allah iki tane verdu. Rabbim isteyen herkese versin
Elbette Allah sevdiği kuluna imtihan verir dener bakalım sabredecek mi şükredecek mi... Senin yaşında olsam belki çok takmazdım ama 35 ime girdim kardeşim. 5 yıllık evliyim 3 yıldır istiyoruz Daha yolun başındayım önümüzdeki aylarda başlayalım tüp bebek için dedi Dr. Bizim ciddi bir sıkıntımız yok sebepsiz infertilite. Sebebi yok yani. Yani Allah ne zaman dilerse ama gayret uğraşmak bize bağlı. Aynı insanlarla beklerken onların 2. Bebek haberini felan pat diye söylemeleri sana çok acı oluyor. Allah isteyene 10 tane versin haset etmiyoruz ama kendim için üzülüyorum eksiklik hissediyorum ezik buruk kalbim... İnsanlara dayanamıyorum. Rabbim size de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı imanlı evlat versin.
Bende 35 yaşında 5 yıllık evliyim benimde çocuğum yok ve doktorlar olmaz evinde otur uğraşma diyorlar ben olsun çok istiyorum çok dualar ettim tüp bebek şansın varsa yap biran önce bana tüp bebek bile yapmıyorlar tek umudum Bülent tıraş onda çok pahalı gidemiyorum ...çocuk hasreti ayrı tedavi olamamak ayrı acıtıyor canimi
Bende 35 yaşında 5 yıllık evliyim benimde çocuğum yok ve doktorlar olmaz evinde otur uğraşma diyorlar ben olsun çok istiyorum çok dualar ettim tüp bebek şansın varsa yap biran önce bana tüp bebek bile yapmıyorlar tek umudum Bülent tıraş onda çok pahalı gidemiyorum ...çocuk hasreti ayrı tedavi olamamak ayrı acıtıyor canimi
Allah ol derse olur herşey. Allah tan umut edip isteyin. Çok dua edin. Farz namazları an sonra yapılan dualar kabul olur İnşaAllah. Cuma saatlerinde şu mübarek günlerde. Rabbim size sabrı cemil ve imkanlar versin. Hakkınızda hayırlı ise de hayırlı sağlıklı evlat versin İnşaAllah. Sürekli hacet namazı kılarak dua etmenizi, Cevşen evradı kudsiyye gibi büyük duaları, 4444 salatı tefriciye yi devamlı okumanızı tavsiye ederim. Hacetinize niyetle çok az da olsa sadaka vermenizi ve istiğfar devam etmenizi de. Peygamberimize bu konuyu soran bir sahabiye çok istiğfar ve sadaka vermeyi tavsiye ediyor. Nice olmaz diyenleri okudum dinledim Allah verirse olur. Allah ım sen verirsen olur diyerek isteyin. Üzülmeyin diyemem insanız üzülüyoruz ama Allah a çok yönelin dayanın. Veren O c.c alan Allah. Rabbim yardımcınız olsun her daim.
Allah ol derse olur herşey. Allah tan umut edip isteyin. Çok dua edin. Farz namazları an sonra yapılan dualar kabul olur İnşaAllah. Cuma saatlerinde şu mübarek günlerde. Rabbim size sabrı cemil ve imkanlar versin. Hakkınızda hayırlı ise de hayırlı sağlıklı evlat versin İnşaAllah. Sürekli hacet namazı kılarak dua etmenizi, Cevşen evradı kudsiyye gibi büyük duaları, 4444 salatı tefriciye yi devamlı okumanızı tavsiye ederim. Hacetinize niyetle çok az da olsa sadaka vermenizi ve istiğfar devam etmenizi de. Peygamberimize bu konuyu soran bir sahabiye çok istiğfar ve sadaka vermeyi tavsiye ediyor. Nice olmaz diyenleri okudum dinledim Allah verirse olur. Allah ım sen verirsen olur diyerek isteyin. Üzülmeyin diyemem insanız üzülüyoruz ama Allah a çok yönelin dayanın. Veren O c.c alan Allah. Rabbim yardımcınız olsun her daim.
Amin canim benim Allah razı olsun inşallah dua ediyorum sürekli ama bazende ruhi haliyetim bozulmuyor degil ...Allah hepimize isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin sabrını da beraberinde versin inşallah ne diyeyim arkadaşım yazdıkların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun sendn
1 sene daha geçti hala anne olmak nasip olmadı... Gözümde yaş, gönlümde dâimi hüzün, eksiklik oldun... Belki hiç olmayacak... Canım kızım, yavrum, bebeğim, maviş kuşum sende aniden beni bırakıp gittin. Seni çok özlüyorum evimin neşesi. Cennet kuşu olasın annecim...
1 sene daha geçti hala anne olmak nasip olmadı... Gözümde yaş, gönlümde dâimi hüzün, eksiklik oldun... Belki hiç olmayacak... Canım kızım, yavrum, bebeğim, maviş kuşum sende aniden beni bırakıp gittin. Seni çok özlüyorum evimin neşesi. Cennet kuşu olasın annecim...
Bu mübarek ayların, günlerin yüzü suyu hürmetine size,bizlere,bekleyen herkese anneliği nasip etsin inşallah kalplerimize inşirah ferahlığı versin. Olmazları olduran,imkansızı mümkün kılan yaradanin vardır elbet bizler için de planladığı bir bahar