Anne olamadim ama.....

elizab@

pımpığın annesi
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
301
4
Allah'ima sukurler olsun...Bugun cok guzel bi haber aldim kizlar..Ben 1,5 yildir anne olmak isteyen 3,5 yillik evli biriyim....Allah bana nasip etmedi ama cok sevdigim gelinimizin anne olacagini -yani hala olacagimi- ogrendim, abimle yengem de en az bizim kadar istiyorlardi.....Mutluluktan ucuyorum, ailemize yeni bir bebek katilacak, onu sevip koklayacagimmm... bu bebek benim icin buyuk bir teselli inanin...Nolur dua edin gelinimiz icin..saglikla dogursun yegenimi....:hooray:

canım gözünüz aydın allah hayırlısıyla ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.hala olmak ayy banada nasip etsin.

gözünüzaydın canım tebrikler gelininiz sağlıklı bir hamilelik geçirir inşallah .allah tamamına erdirsin

ne mutlu size.. abinide yengenide tebrik ederim.. sağlık sıhatle kucaklarına alırlar inşallah...

tebrikler canım..
allah tamamına erdirsin...darısı senin başına...

canım gözünüz aydın.inanın hala olmak çok güzel bişey.bende aynı şeyi yaşadım.kardeşim bende çok sonra evlendi şimdi yiğenim var bi tane.benimki hala yok senağlama .bizimde olur rabbim tüm istiyenlere versin.

hala olmak çok güzel bir duygu ben tattım Allah herkese nasip etsin...
hadi canım onlardan sonra seninde hamile haberlerini alırız inşallah...

evet hala olmak bambaşka..hayırlsı olsun!!Allah tüm isteyenlere tez zamanda bebiş nasip etsin..

darısı başına elizab senin de olur merak etmee allah bı gunu de senın ıcın kararlastırmıstır.

Umudumu yitirmedim arkadaslar, benim de olacak birgun elbet...Zaten kardesimin cocugu benim de cocugum sayilir, mutlulugumu paylasmak istedim sadece sizlerle....

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım umarım en kısa zamanda darısı senin başına inşallah. Ayrıca gelininiz ne kadar şanslı senin gibi bir görümceye sahip olarak herkes senin gibi olmaz . Allah bozmasın :))

Allah Sağlikla Kucağina Almayi Nasip Eylesin Senin Gibi Görümce De Herkese Nasip Olsun ...

canım benım gozunaydın ıns darısı bıze olur en kısa zamnda bebıslerımızı kucagımıza almak dılagıyleeeeeeeeee...

allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı seninde başına

hayırlı olsun canımm
Allah sanada ve isteyen herkeslere nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…