canım gözünüz aydın allah hayırlısıyla ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.hala olmak ayy banada nasip etsin.Allah'ima sukurler olsun...Bugun cok guzel bi haber aldim kizlar..Ben 1,5 yildir anne olmak isteyen 3,5 yillik evli biriyim....Allah bana nasip etmedi ama cok sevdigim gelinimizin anne olacagini -yani hala olacagimi- ogrendim, abimle yengem de en az bizim kadar istiyorlardi.....Mutluluktan ucuyorum, ailemize yeni bir bebek katilacak, onu sevip koklayacagimmm... bu bebek benim icin buyuk bir teselli inanin...Nolur dua edin gelinimiz icin..saglikla dogursun yegenimi....:hooray:
hayırlı olsun...
darısı başına başımıza:asigim:
darısı başına elizab senin de olur merak etmee allah bı gunu de senın ıcın kararlastırmıstır.Allah'ima sukurler olsun...Bugun cok guzel bi haber aldim kizlar..Ben 1,5 yildir anne olmak isteyen 3,5 yillik evli biriyim....Allah bana nasip etmedi ama cok sevdigim gelinimizin anne olacagini -yani hala olacagimi- ogrendim, abimle yengem de en az bizim kadar istiyorlardi.....Mutluluktan ucuyorum, ailemize yeni bir bebek katilacak, onu sevip koklayacagimmm... bu bebek benim icin buyuk bir teselli inanin...Nolur dua edin gelinimiz icin..saglikla dogursun yegenimi....:hooray: