- 17 Ekim 2019
- 5
- 2
- 36
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 20 haftalık gebeyim şuan... bana da doktor bebeğin kafasında kist görünüyor dedi.Konunun üzerinden uzun zaman geçmiş ama görüp yardımcı olabilirseniz sevinirim bende dün öğrendim 20 haftalık gebeyim kkam tanıdı koyuldu 2 cm çapında takip edilicekmişim ama aklımda binbir türlü soru var sizin bebekleriniz nasıl oldu şuanki durumları nasıl
Merhabalar, kist süreciniz nasıl ilerledi ne şekilde sonuçlandı bebeğiniz umarım iyidir biraz bilgi verir misiniz?Merhabalar...İlk öğrendiğimde yazmıştım buraya sağolsunlar numaralarını yazıp yardımcı olmak isteyen arkadaşlarla konuşup bilgi alarak içim rahat bi.gebelik geçirdim şuan 37.haftamdayım normal doğum planlıyoruz inşallah bi sorun olmadan doğarda bende pozitif bilgiler veririm bu durumla karşılaşan diğer annelere..Rabbim hepimizin.yavrularına sağlıklı bi ömür nasip etsin
Merhaba benim de başımızda aynı sorun var Şu an sizin durumunuz nasıl acaba bana yardımcı olur musunuzpardon bir de şunu soracaktım;ameliyatı siz kaç sene önce ve ne kadara yaptırmıştınız acıbademde? bir de çocuk cerrahı mı yoksa gögüs cerrahı mı karar veremememizin sebebi yetişkin bir insanla bebeği karşılaştırdığımızda göğüs kafesi,akciğer aynı değildir yetişkinle bebeğin diye düşünüyorum,o yüzden acaba çocuk cerrahı bu işi daha iyi mi yapar diye düşünmüştük,yani evt göğüs cerrahları mutlaka çocuk cerrahlarına göre bu ameliyatı bir çok kez yapmıştır ama çocukta kaç kere yapmıştır,işte inşallah en doğru kişiyi buluruz ameliyat olacaksa,hayırlısı olur...
Merhabalar geç gördüm kusura bakmayın belkide doğum yapmışsınızdır benim bebeğim sorunsuz doğdu 3. Ayımızda ve 11.ayda tomografi çekildik birde 2 yaşında şimdilik ameliyata gerek yok dendi şimdi 4 yaşında sağlıklı bi çocuk korkmayın en kötü ihtimalle ameliyat ile alınıyor bize gerek duymadı Semih bey ama her hasta da farklı ilerliyor süreç tabi hepinize tekrar geçmiş olsunMerhabalar, kist süreciniz nasıl ilerledi ne şekilde sonuçlandı bebeğiniz umarım iyidir biraz bilgi verir misiniz?