• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne karninda oksijensiz kalma

ben daha farklı bir öneride buluncam. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi. Bunu bir arkadaşımdan dinlemiştim ben de yapmak istiyorum. Kızınızı piyano eğitimine gönderebilir misiniz? Neden piyano.... Çünkü aynı anda hem sağ hem de sol beyni çalıştırmasını sağlıyorsunuz, Böylece denge, hareket ve düşünme merkezleri inanılmaz işlev kazanıyor. Ben kızına gıptayla bakıyorum çünkü piyano dersi almaya başladıktan sonra inanılmaz ilerledi her aktivitede. Kayağa gidiyor sürekli el kadar kız.. ve inanılmaz kayıyor, yüzüyor.. Onlara da bir pedegog önermişti. Sağ ve sol beyni aynı ayda kullanmayı piyanoyla sağlayabilirsiniz diye... çok da iyi çalıyo maşallah
Küçük bir ilçede öğretmeni.ve bursa piyano dersi verecek tek kişi dahi yok.bu bize maalesef uzak bir yöntem.ama yinede teşekkürler belli mi olur belki yolumuza oda çıkar.

Aynı yaslarda kuzenimde var sadece denge ve birazcıkta konuşma problemi var doğumda oksijensiz kalmıştı, bol bol yürütün kuzenim sürekli ilaç kullanıyordu
Biz hiçbir ilaç kullanmiyoruz.ne ilacı ve niçin kullanıyor acaba.bizde dengede sıkıntı var konuşma normal.

Biz hiçbir ilaç kullanmiyoruz.ne ilacı ve niçin kullanıyor acaba.bizde dengede sıkıntı var konuşma normal.
Valla hiç bilmiyorum sürekli kontrolleri var ilk doğduğu zamanlar kuvezde ne de kalmıştı ayaklarının altı düz taban olunca da oluyomuş denge bozukluğu

Back