Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah normal bir şeydir. Ben bunu ilk kez duydum cok sasirdim. Karnın icinde hıçkırıyor mu yani bebekler? Ay ne tuhafBayanlar selamm
Bebegin hickiriklari sıklaştı ve ortalama 5 dk ve üzeri sürüyor bu durum normalmi sizce son haftalara yaklaştık ve bilgisi olanlar yazabilirim?
Evet hıçkırıyolar böyle kalp atışı gibi pıt pıt atıyoInsallah normal bir şeydir. Ben bunu ilk kez duydum cok sasirdim. Karnın icinde hıçkırıyor mu yani bebekler? Ay ne tuhaf
Onu bende hissediyorum ama takip etmedim sık mı oluyo az mı diyeEvet hıçkırıyolar böyle kalp atışı gibi pıt pıt atıyo
Canım maşallah 34. Haftadasın bu durumu ilk defa duydum. Burda tatmin olacağın bi yazı gelmeyecektir bence sonuçta annesin, ve sen en iyisi doktorunu ara bi sor.Bayanlar selamm
Bebegin hickiriklari sıklaştı ve ortalama 5 dk ve üzeri sürüyor bu durum normalmi sizce son haftalara yaklaştık ve bilgisi olanlar yazabilirim?
Benim son zamanlar sık olmaya başladı sık ve kuvvetli bi hıçkırıyo karnımı oynatıyoOnu bende hissediyorum ama takip etmedim sık mı oluyo az mı diye
Normal canım benimde öyle sık ve kuvvetli oluyo artık hıçkırıklarıBayanlar selamm
Sağlıkla gelsin haftalarımız nerdeyse aynı cinsiyet nedirBenim son zamanlar sık olmaya başladı sık ve kuvvetli bi hıçkırıyo karnımı oynatıyo
Amin inşallah hepimizin sağlıkla gelsin erkek canım seninn :)Sağlıkla gelsin haftalarımız nerdeyse aynı cinsiyet nedir
Bayanlar selamm
hickirdigini nasil anliyorsunuz :)
merak ettim kacinci haftadasiniz..hickirmasi iyi birsey mi onuda bilmiyorum.
Bı aylık oğlum var karnımdayken de sürekli hıçkırık tutardı son aylar hele uzun ve dışardan bile hissediliyordu çok şükür bı sıkıntı olmadı normal bence canım şimdi de hala hergun minimum bı kez tutar hıçkırık baya da kızıyor kendileri tekmeler yumruklar havada uçuyorBayanlar selamm
Bı aylık oğlum var karnımdayken de sürekli hıçkırık tutardı son aylar hele uzun ve dışardan bile hissediliyordu çok şükür bı sıkıntı olmadı normal bence canım şimdi de hala hergun minimum bı kez tutar hıçkırık baya da kızıyor kendileri tekmeler yumruklar havada uçuyor
Ritmik göbüş tak tak atıyor böyle nasıl anlatsam bilemedim. Çocuk ritmik şeklde yernden hopluypr yani hissediyorsunuzhickirdigini nasil anliyorsunuz :)
merak ettim kacinci haftadasiniz..hickirmasi iyi birsey mi onuda bilmiyorum.
Kızım karnımda çook Hıçkırırdı çok komik oluyor son aylar nefes alma refleksi gelişmeye başlıyormuş ve yanlışlıkla su yutuyormuş diye okumuştum.
Korkmayın ciğerleri gelişiyor ne güzel işte.. doğunca da hıçkırıklı bir kızçe olur en fazla.Evet bende öyle okudum ama 2_3 dk falandı okuduğum uzun sürünce bı korktum ama çoğunda varmış rahatladım biraz