Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cümlenin evladıyla beraber insAllahAllah bağışlasın bizimkide baya sinirli yüzünü hiç gostermedi desem yeridir belli belirsiz imdada her seferinde kaşları çatık doktorların bile alay konusu oldum bu kız sana çok çektirir diye dediğin gibi hickiriyor sonrada tekmeler art arda
Amin cümlenin evladıyla beraber insAllah
MaşAllah sağlıkla kucağıniza alırsınız insAllah oğlumda ultrasonda hep elli yüzünde olurdu şimdilerde den yüzü pek gülmüyor çatık kas hep
Oglum gunde en az 3 defa 10-15 dk arasi hickiriyor. Yaklasik 3-4 haftadir boyle. Doktorum sorun olmadigini, kas yapisinin gelistigini soylemisti.
Teşekkür ler yolun sonuna gelmişsiniz ne güzel sağlıkla alın kucağınıza İnşallah
Ritmik göbüş tak tak atıyor böyle nasıl anlatsam bilemedim. Çocuk ritmik şeklde yernden hopluypr yani hissediyorsunuz
Benimkide kız canımAmin inşallah hepimizin sağlıkla gelsin erkek canım seninn :)
Benim bebeğim kuvvetli hıçkırırdi ve uzun sürerdi. Bu gayet normal . Amniyon sıvısını yutuyo o arada nefes almak için egzersizler yapıyo. Bir de yapılan araştırmalar çok hickiran bebeklerin iştahlı olduğunu göstermiş. Emme refleksleri kuvvetli oluyo. Gerçekten meme ucunu tutmakta hiç zorlanmadı o ilk an inanılmaz mutluluk vericiydi. Şuan ek gıdayla devam ediyoruz 9 buçuk aylık oldu. Diş vs sorunu yoksa güzel de yiyo ama ilerde ne olur bilmiyorum. Neticede sağlıklı bir durumBayanlar selamm
Bebegin hickiriklari sıklaştı ve ortalama 5 dk ve üzeri sürüyor bu durum normalmi sizce son haftalara yaklaştık ve bilgisi olanlar yazabilirim?
Merhaba:) önceki hamileliğimden yola çıkarak soyleyim. Hickirmasi cok normal süresi olarak bilemem ama ciğerleri gelişiyor bu yüzden doğuma kadar sürüyor hıçkırıklar. Zaten doğduktan sonra da hıçkırmaya devam ediyorlar bu sefer de midesi genişliyor iyi derler:))Bayanlar selamm
Bebegin hickiriklari sıklaştı ve ortalama 5 dk ve üzeri sürüyor bu durum normalmi sizce son haftalara yaklaştık ve bilgisi olanlar yazabilirim?
Ayy İnşallah gelişsin zaten sekeriydi tansiyonuydu durmucak gibi küçük hanım küvezden korkuyorum çünkü ikiz yigenlerim 2 ay kaldılar hergun gidip listeye bakıyorduk adları varmı yasiyolarmi diye o psikoloji kaldı üstümde malesefMerhaba:) önceki hamileliğimden yola çıkarak soyleyim. Hickirmasi cok normal süresi olarak bilemem ama ciğerleri gelişiyor bu yüzden doğuma kadar sürüyor hıçkırıklar. Zaten doğduktan sonra da hıçkırmaya devam ediyorlar bu sefer de midesi genişliyor iyi derler:))
Çok geçmiş olsun yeğenlerine. Rabbim sağlıklı hayirli uzun ömürler versin. Siz guzel düşünün. Allah a bırakın insaallah saglikla hayirla gelicektir kızınız. Hamilelik bazen zor geçebiliyor sonu guzel bitsin insaallah ❤ ama tansiyona dikkat edin. Ben de son ay tansiyon sıkıntısı yaşamıştım. Insaallah bugunler de gececek ani olarak kalicaklar.Ayy İnşallah gelişsin zaten sekeriydi tansiyonuydu durmucak gibi küçük hanım küvezden korkuyorum çünkü ikiz yigenlerim 2 ay kaldılar hergun gidip listeye bakıyorduk adları varmı yasiyolarmi diye o psikoloji kaldı üstümde malesef
Kaç çıktı canım tansiyonunSevgili anneler ve anne adayları konudan konuya geçiş olcak ama bugün kontrolümüz vardı ve tansiyon yüksek olunca 24 saatlik idrar tahlili istedi varmı yaptıran bı kaç bişey sormak istiyorum
Son aylarda sık yaşadım ben öncesinde yeri bol çok net olmasa da bence hissetmiş olabilirsiniz. Son ay göbek hoplatıyor24.haftayi bitiriyorum bi kac gün önce yaşadım sanki bunu..
bu haftalarda hissedilir mi bilemedim
İyi birşey demişti doktorum :) benimde son aylarda hatta bazen okadar çok olurduki rahatsız olurdum. Hani biz hıçkırınca rahatsız hissederiz ya oda rahatsız oluyor diye düşünürdüm :) doğduk büyüdük bile sorun yok hiç çok şükür. Sağlıcakla gelsin bebiş.Bayanlar selamm
14_9Kaç çıktı canım tansiyonun