Anne karnında hıçkırık

Allah bağışlasın bizimkide baya sinirli yüzünü hiç gostermedi desem yeridir belli belirsiz imdada her seferinde kaşları çatık doktorların bile alay konusu oldum bu kız sana çok çektirir diye dediğin gibi hickiriyor sonrada tekmeler art arda 🥰
Amin cümlenin evladıyla beraber insAllah 🤲🤗
MaşAllah sağlıkla kucağıniza alırsınız insAllah oğlumda ultrasonda hep elli yüzünde olurdu 😄 şimdilerde den yüzü pek gülmüyor çatık kas hep :KK70:

Bayanlar selamm
Bebegin hickiriklari sıklaştı ve ortalama 5 dk ve üzeri sürüyor bu durum normalmi sizce son haftalara yaklaştık ve bilgisi olanlar yazabilirim?
Benim bebeğim kuvvetli hıçkırırdi ve uzun sürerdi. Bu gayet normal . Amniyon sıvısını yutuyo o arada nefes almak için egzersizler yapıyo. Bir de yapılan araştırmalar çok hickiran bebeklerin iştahlı olduğunu göstermiş. Emme refleksleri kuvvetli oluyo. Gerçekten meme ucunu tutmakta hiç zorlanmadı o ilk an inanılmaz mutluluk vericiydi. Şuan ek gıdayla devam ediyoruz 9 buçuk aylık oldu. Diş vs sorunu yoksa güzel de yiyo ama ilerde ne olur bilmiyorum. Neticede sağlıklı bir durum

Benimkininde dün tuttu. 🙈 5 dk filan ritmik bi şekilde salladı karnımı. Normal bence hareketleri iyiyse sorun olduğunu sanmıyorum.

Benimki de çok tutuyor. Nefes alıp verme denemeleri yapıyomuş ciğerleri için önemli diye biliyorum.

ay çok tatlı ya :) konu hakkında bir bilgim yok ama çok sevimli geldi konunuz :)
Sağlıkla kucaklayın inşallah :KK200:

Sevgili anneler ve anne adayları konudan konuya geçiş olcak ama bugün kontrolümüz vardı ve tansiyon yüksek olunca 24 saatlik idrar tahlili istedi varmı yaptıran bı kaç bişey sormak istiyorum

Bayanlar selamm
Bebegin hickiriklari sıklaştı ve ortalama 5 dk ve üzeri sürüyor bu durum normalmi sizce son haftalara yaklaştık ve bilgisi olanlar yazabilirim?
Merhaba:) önceki hamileliğimden yola çıkarak soyleyim. Hickirmasi cok normal süresi olarak bilemem ama ciğerleri gelişiyor bu yüzden doğuma kadar sürüyor hıçkırıklar. Zaten doğduktan sonra da hıçkırmaya devam ediyorlar bu sefer de midesi genişliyor iyi derler:))

Merhaba:) önceki hamileliğimden yola çıkarak soyleyim. Hickirmasi cok normal süresi olarak bilemem ama ciğerleri gelişiyor bu yüzden doğuma kadar sürüyor hıçkırıklar. Zaten doğduktan sonra da hıçkırmaya devam ediyorlar bu sefer de midesi genişliyor iyi derler:))
Ayy İnşallah gelişsin zaten sekeriydi tansiyonuydu durmucak gibi küçük hanım küvezden korkuyorum çünkü ikiz yigenlerim 2 ay kaldılar hergun gidip listeye bakıyorduk adları varmı yasiyolarmi diye o psikoloji kaldı üstümde malesef😒

Ayy İnşallah gelişsin zaten sekeriydi tansiyonuydu durmucak gibi küçük hanım küvezden korkuyorum çünkü ikiz yigenlerim 2 ay kaldılar hergun gidip listeye bakıyorduk adları varmı yasiyolarmi diye o psikoloji kaldı üstümde malesef😒
Çok geçmiş olsun yeğenlerine. Rabbim sağlıklı hayirli uzun ömürler versin. Siz guzel düşünün. Allah a bırakın insaallah saglikla hayirla gelicektir kızınız. Hamilelik bazen zor geçebiliyor sonu guzel bitsin insaallah ❤ ama tansiyona dikkat edin. Ben de son ay tansiyon sıkıntısı yaşamıştım. Insaallah bugunler de gececek ani olarak kalicaklar.

Bayanlar selamm
İyi birşey demişti doktorum :) benimde son aylarda hatta bazen okadar çok olurduki rahatsız olurdum. Hani biz hıçkırınca rahatsız hissederiz ya oda rahatsız oluyor diye düşünürdüm :) doğduk büyüdük bile sorun yok hiç çok şükür. Sağlıcakla gelsin bebiş.

X