Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben iğne de kullandım kan sulandırıcı ona rağmen durduCanım öncelikle basın saolsn benım de maalesef basıma geldı bu sükür ki 1 tane öldü 2016 hazıran ayında araştırma yaptık genetik tıp da bende pıhtılaşma cıktı heterezigot yani tasıyıcı ama sonradan gelen bişeymis vitamin kan eksıklıgndn meydana gelen bi hastalık yani hamileligimin 8.haftasında ölmüs karnımda bebege kan gitmiyoms pıhtılaşma oldugu zaman bu yuzden ölüyo yani bnm raporlarıma göre igne kullanmama gerek yok ama sende mutlaka arastır nedenini cok gecmis olsun dilerim en kısa zamanda hamile kalırız ikimizde![]()
![]()
Ama ben iğne de kullandım kan sulandırıcı ona rağmen durdu
İlk üç ay kan pıhtılaşması çocuğu etkilemiyormuş çünkü göbek kordonu 3 aydan sonra bağlanıyormuş anneye ilk çocuk kalbi durdu 6 haftalık buda aynı 6 haftalık bence başka sıkıntı vardır çünkü benim pıhtı çok ileri boyutta değil dr onunla da ölmez sağlıklı bir çocuk dediMerhabalar, bende iki kez kimyasal gebelik geçirdim. Kalp sesini duymamıştım fakat bu sayfada yaptığım araştırmalardan anladığım kadarıyla kullandığınız iğne nin gramajı bile önemli olabiliyor. Bazen sadece corasprin yeterliyken, bazen hem iğne hem corasprin kullanılması gerekiyor. Kan sulandırıcı iğnenin yeterli geldiğinden doktorunuz emin mi?
Çok şükür ki hamile kalabiliyorsunuz, Rabbim en kısa sürede bizlere sağlıkla geçireceğimiz gebelikler, kucağımıza alabileceğimiz sağlıklı bebekler nasip etsin.
Peki nden tutunamadı mutlaka arastırın bunuAma ben iğne de kullandım kan sulandırıcı ona rağmen durdu
Neden öldüğü belli bir sebebi yokmuşPeki nden tutunamadı mutlaka arastırın bunu
Benimde hep 8. Haftasnda kalbi duruyor 6 Kaybım var.. igne ve aspirinde kullandim olmadi tsh biraz sınıra yukseliyor onun icinde euthroxh kullandim yine olmadı Rabbim verecek ama hayirlisi ile versinMerhaba kızlar benim ikinci kez bebeğin kalbi durdu ikiside 6 haftalık kalbi durdu bu durumu yaşayan var mı ve neden 6 haftalık olunca kalbi duruyor bunun sebebi var mı araştıran var mı
Aminn inşallah ya benim hep hep aynı hafta da duruyorBenimde hep 8. Haftasnda kalbi duruyor 6 Kaybım var.. igne ve aspirinde kullandim olmadi tsh biraz sınıra yukseliyor onun icinde euthroxh kullandim yine olmadı Rabbim verecek ama hayirlisi ile versin
yanlis bilgilendirmek istemem ama bebek bizim kan sayesinde olusmuyormu ? sonucta kalbi vs. bi cok organi 3 aydan once olusmus oluyor kan olmadan nasil olussun ki ?İlk üç ay kan pıhtılaşması çocuğu etkilemiyormuş çünkü göbek kordonu 3 aydan sonra bağlanıyormuş anneye ilk çocuk kalbi durdu 6 haftalık buda aynı 6 haftalık bence başka sıkıntı vardır çünkü benim pıhtı çok ileri boyutta değil dr onunla da ölmez sağlıklı bir çocuk dedi
O bir embriyo o zaman ama ve kanımda pıhtı yoktu bütün hocalar da aynı şeyi söylüyor ilk 3 ay göbek bağı bağlı değil kan pıhtısından ölmez dedi hocayanlis bilgilendirmek istemem ama bebek bizim kan sayesinde olusmuyormu ? sonucta kalbi vs. bi cok organi 3 aydan once olusmus oluyor kan olmadan nasil olussun ki ?
embriyo olsada rahimdeki damardan kandan can buluyor kan koyu olup minicik bebege ulasmazsa gelisimi ilerlemez banada doktorum da bu sekilde aciklamisti . 2.gebeligm ve gebelik kanda çıktığından itibaren hemen igne ve coraspin kullanmaya basliyorum . 38.haftada biraktm digerinde bunda ne zaman birakirm bilmiyorum :) Tabi pihtilasmanin derecesine gore de degisebilir bunlar kiminde azdir kiminde cok doktorlar ona gore yorumluyordur illa ki benm 3 gen de 2si homozigot kalitsal biri heterezigot .O bir embriyo o zaman ama ve kanımda pıhtı yoktu bütün hocalar da aynı şeyi söylüyor ilk 3 ay göbek bağı bağlı değil kan pıhtısından ölmez dedi hoca
bende o kadar pıhtı ileri boyutta değil doktorum ilk üç ay senden beslenmiyor zaten göbek bağı bağlı değil sağlıklı bir çocuk olsa zaten kalbi durmazdı dedi pıhtıyı da dinlemez dediembriyo olsada rahimdeki damardan kandan can buluyor kan koyu olup minicik bebege ulasmazsa gelisimi ilerlemez banada doktorum da bu sekilde aciklamisti . 2.gebeligm ve gebelik kanda çıktığından itibaren hemen igne ve coraspin kullanmaya basliyorum . 38.haftada biraktm digerinde bunda ne zaman birakirm bilmiyorum :) Tabi pihtilasmanin derecesine gore de degisebilir bunlar kiminde azdir kiminde cok doktorlar ona gore yorumluyordur illa ki benm 3 gen de 2si homozigot kalitsal biri heterezigot .
Bya fakülteye gittim o da farklı açıkladı iğne kullansanda çocuk ölmez diye bişey yok dedi pıhtılaşma dan ölmüş dedi özel de ki pıhtı dan değil dedi kim doğru diyor bilmiyorum artık bir kadının yanına gittim nine kim gitse çocuğu doğuyor bana rahim yamuk dedi bana bir bitki verdi bunu kullan düzelir dedi ben artık kime inanayım bilmiyorumembriyo olsada rahimdeki damardan kandan can buluyor kan koyu olup minicik bebege ulasmazsa gelisimi ilerlemez banada doktorum da bu sekilde aciklamisti . 2.gebeligm ve gebelik kanda çıktığından itibaren hemen igne ve coraspin kullanmaya basliyorum . 38.haftada biraktm digerinde bunda ne zaman birakirm bilmiyorum :) Tabi pihtilasmanin derecesine gore de degisebilir bunlar kiminde azdir kiminde cok doktorlar ona gore yorumluyordur illa ki benm 3 gen de 2si homozigot kalitsal biri heterezigot .