Anne karnında bebekte böbrek genişlemesi

Amin inşallah. Düzelir içinizi ferah tutun bebeğinizede pozitif enerjiler yollayın
Amin inşallah inşallah daha iyi şeyler düşünmeye çalışırım yaşadığım korkular dan üzüntülerlden dolayı şimdi tiroid sorunu yaşamaya başladım

Amin inşallah inşallah daha iyi şeyler düşünmeye çalışırım yaşadığım korkular dan üzüntülerlden dolayı şimdi tiroid sorunu yaşamaya başladım
Sakin kalmaya çalışın bizim yaşadığımız hertürlü olumsuzluk bebeklerimizede yansıyor. Allahın izni ile hiçbirşey olmadan atlatıcaz bu serüvenleri:) tiroid sorunu çoğu kişiden duyuyorum ilaçla vs kontrol altına alınan birşey takmayın kafanıza

Sağol canım inşallah sonu iyi olur bu korkulu ve sıkıntılı günlerin

Merhaba benimde kızımda genişleme çıktı 12 mm
Doktor 10 mm üstü biraz riskli dedi perinatoloji uzmanına yönlendirdi yarın randevum var umarım iyi haberler alırız dua edin

Merhaba benimde kızımda genişleme çıktı 12 mm
Doktor 10 mm üstü biraz riskli dedi perinatoloji uzmanına yönlendirdi yarın randevum var umarım iyi haberler alırız dua edin
Allah şifa versin inşallah önemlş birşey çıkmaz. Benim düzeldi darısı bütün hamilelerin başına

Benimde ikinci gebeliğim bu. Oğlumda hiç böyle sorunlar yaşamadık o yüzden de biraz strese girdim ama testleri yaptırmadığımada pişman oldum. Yaptırsaydım zaten dr bana hiç ihtimali dahi söylemeyecekti
ben ikili testi yaptırmıştım risksiz çıkmıştı. detaylı ultrasonda böbrek genişlemesi dedi ve tüm ihtimalleri de söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…