Anne karnında bebekte böbrek genişlemesi

Perinatologum bebegimde bobrek genislemesi gordugu halde soylememisti. Baska bir doktora cinsiyeti ogrenmek icin gittigimde o doktor söyledi. Perinatologuma bunu sordugumda evet genisleme var ama hafif derecede dedi. Bebegim down sendromlu degil. Ustelik tarama testinde orta riskli cikmisti.

Banada ihtimal olarak söylediler direk öyledir demediler başka bi belirtisi yok ama kulağıma kar suyu kaçırdılar canım skkıldı bu duruma sonradanda yüzde 95 sorun yartmaz geriler dediler

Banada ihtimal olarak söylediler direk öyledir demediler başka bi belirtisi yok ama kulağıma kar suyu kaçırdılar canım skkıldı bu duruma sonradanda yüzde 95 sorun yartmaz geriler dediler
Down sendromunda burun kemigi, kalp kapakcigi, böbreklerde problem oluyor. Perinatologum bana diger bulgular normal demisti. Ama benim tarama testim orta risk cikmisti o yuzden korkuyordum. Ama cocugum cok saglikli. Sizde saglikla kucaginiza alin insallah

Aynen bende öyle biliyorum ve hiçbirnde sorun yok. Çok teşekkür ederim inşallah Allahın izniyle bende sağlıkla alırım kucağıma

Hiç bir sıkıntı olmaz inşallah.
Allahım derdinize derman versin inşallah en yakın zamanda.

Hiç bir sıkıntı olmaz inşallah.
Allahım derdinize derman versin inşallah en yakın zamanda.
Amin inşallah ne bileyim okuyorum bazen erkek bebeklerde geçiyor kız bebeklerde kalıyor diye yazıyorlar baktıkça araştırdıkça canım sıkılıyor

Benim oğlumda da vardı doğumdan sonra çok kısa süre devam etti sonra geçti ama yine de 1 yaşına geldiğinde ve 2 yaşına geldiğinde tekrar baktırdım böbreklerine. Bana doktor endişelenmemem gerektiğini söylemişti

Canınızı sıkmayın bir şey olmaz Allah ın izniyle. Bende 38 yaşında 3.dogumumu yaptım. Sırf yaşımdan dolayı bebeğimin down sendromu olma riski orta seviyedeydi. Bebeğimde başka hiç bir belirti olmamasına ragmen. Fetal dna yaptırmak istemedim. Bebeğimi hertürlü durumda dogurmak istiyorum diye bir yazı yazıp imzalattı doktorum. Allahıma binlerce şükür oglum şu an 2 buçuk yaşında dünyalar tatlısı. O yüzden size söyleyeceğim sakin olun kendinizi rahatlatın Allah a sıgının

Doğuştan uretral darlık olabilir doğumdan sonra usg ile takip edilir kısa zamanda düzelir diye düşünüyorum çok geçmiş olsun

Lütfen son durumunuz nedir bilgi verebilir misiniz

Aynı durumdayız bende yaptırmadım test. Oh çok sevindim dua edin inşallah bizimde normale döner
Benim de oğlumun sağ böbreğinde genişlik vardı doktor korkulacak bir şey değil demişti. Doğdu bir kaç ay içinde düzeldi şimdi 2.5 yaşında hamdolsun bir şeyi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…