Down sendromla alakası yok ozaman ya küçük bi ihtimal diyemi öyle söylüyorlar olabilir belirti diye?bizdede vardı , doğduktan 4 ay sonra geçti
Tamam sorun yoktur o zamanYapıldı hepsine bakıldı hepsi normal çok şükür. Böbrek genişlemesi dışında hiçbirşeyi yok.
bize hiç down demediler . çünkü diğerleri normalDown sendromla alakası yok ozaman ya küçük bi ihtimal diyemi öyle söylüyorlar olabilir belirti diye?
Dimi başka bir belirtide vermezmiydi zatenTamam sorun yoktur o zaman
Banada öyle direk demediler ama onun bir belirtisi dediler. Bizimde normal böbrek genişlemesi dışında hiçbir sorunu yokbize hiç down demediler . çünkü diğerleri normal
Banada ihtimal olarak söylediler direk öyledir demediler başka bi belirtisi yok ama kulağıma kar suyu kaçırdılar canım skkıldı bu duruma sonradanda yüzde 95 sorun yartmaz geriler dedilerPerinatologum bebegimde bobrek genislemesi gordugu halde soylememisti. Baska bir doktora cinsiyeti ogrenmek icin gittigimde o doktor söyledi. Perinatologuma bunu sordugumda evet genisleme var ama hafif derecede dedi. Bebegim down sendromlu degil. Ustelik tarama testinde orta riskli cikmisti.
Down sendromunda burun kemigi, kalp kapakcigi, böbreklerde problem oluyor. Perinatologum bana diger bulgular normal demisti. Ama benim tarama testim orta risk cikmisti o yuzden korkuyordum. Ama cocugum cok saglikli. Sizde saglikla kucaginiza alin insallahBanada ihtimal olarak söylediler direk öyledir demediler başka bi belirtisi yok ama kulağıma kar suyu kaçırdılar canım skkıldı bu duruma sonradanda yüzde 95 sorun yartmaz geriler dediler
Aynen bende öyle biliyorum ve hiçbirnde sorun yok. Çok teşekkür ederim inşallah Allahın izniyle bende sağlıkla alırım kucağımaDown sendromunda burun kemigi, kalp kapakcigi, böbreklerde problem oluyor. Perinatologum bana diger bulgular normal demisti. Ama benim tarama testim orta risk cikmisti o yuzden korkuyordum. Ama cocugum cok saglikli. Sizde saglikla kucaginiza alin insallah
Amin inşallah ne bileyim okuyorum bazen erkek bebeklerde geçiyor kız bebeklerde kalıyor diye yazıyorlar baktıkça araştırdıkça canım sıkılıyorHiç bir sıkıntı olmaz inşallah.
Allahım derdinize derman versin inşallah en yakın zamanda.
Benim oğlumda da vardı doğumdan sonra çok kısa süre devam etti sonra geçti ama yine de 1 yaşına geldiğinde ve 2 yaşına geldiğinde tekrar baktırdım böbreklerine. Bana doktor endişelenmemem gerektiğini söylemiştiHanımlar 21 haftalık hamileyim detaylı ultrasonumda bebeğimde böbrek genişliği çıktı. Takip gerektiği söylendi. Ben 2li ve 3lü testlerimi yaptırmadığım için test önerildi ve bu belirtinin down sendromu belirtilerinden olduğu söyledindi. Bu arada kız bebeğim olucak. Başına böyle birşey gelip sağlıkla bebeğini kucağına alan varmı? Çok üzüldüm lütfen konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilirmi
Lütfen son durumunuz nedir bilgi verebilir misinizHanımlar 21 haftalık hamileyim detaylı ultrasonumda bebeğimde böbrek genişliği çıktı. Takip gerektiği söylendi. Ben 2li ve 3lü testlerimi yaptırmadığım için test önerildi ve bu belirtinin down sendromu belirtilerinden olduğu söyledindi. Bu arada kız bebeğim olucak. Başına böyle birşey gelip sağlıkla bebeğini kucağına alan varmı? Çok üzüldüm lütfen konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilirmi
Hanımlar 21 haftalık hamileyim detaylı ultrasonumda bebeğimde böbrek genişliği çıktı. Takip gerektiği söylendi. Ben 2li ve 3lü testlerimi yaptırmadığım için test önerildi ve bu belirtinin down sendromu belirtilerinden olduğu söyledindi. Bu arada kız bebeğim olucak. Başına böyle birşey gelip sağlıkla bebeğini kucağına alan varmı? Çok üzüldüm lütfen konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilirmi
Benim de oğlumun sağ böbreğinde genişlik vardı doktor korkulacak bir şey değil demişti. Doğdu bir kaç ay içinde düzeldi şimdi 2.5 yaşında hamdolsun bir şeyi yokAynı durumdayız bende yaptırmadım test. Oh çok sevindim dua edin inşallah bizimde normale döner
Bugün 33 haftalık kontrolüme gittim. Bebek büyüdü ama böbrek büyümesi durdu doktorum sorun kalmadı artık dediLütfen son durumunuz nedir bilgi verebilir misiniz
Çok şükür.Bugün 33 haftalık kontrolüme gittim. Bebek büyüdü ama böbrek büyümesi durdu doktorum sorun kalmadı artık dedi
Maşallah çok şükür sağlıkla alın kucağınıza İnşallahBugün 33 haftalık kontrolüme gittim. Bebek büyüdü ama böbrek büyümesi durdu doktorum sorun kalmadı artık dedi
Amin inşallah. Düzelir içinizi ferah tutun bebeğinizede pozitif enerjiler yollayınMaşallah çok şükür sağlıkla alın kucağınıza İnşallahbenimki de düzelir inşallah amin