Anne karnında bebeğe nasıl kilo aldırılır ?

Az önce doktordan geldim. Bebek yine geriymiş. Hatta bukez bacak ve kafa da geri çıktı çok mutsuzum daha ne yapabilirim bilmiyorum

Az önce doktordan geldim. Bebek yine geriymiş. Hatta bukez bacak ve kafa da geri çıktı çok mutsuzum daha ne yapabilirim bilmiyorum
Canim drun makinesi nasil iyi mi. Cihazda cok onemli. Ne diyor drun . stres yapma . Sen zaten Yapman gerekeni yapiyorsun . Stres etkilemesin . Bir sorun yoksa sagligi yerindeyse bir kac gram eksik dogmasi cok sorun degil. Bir iki aya diger cocuklarla ayni kiloya geliyorlar endise etme. Nesguikli sut dediginiz nedir. Nesfit gibi sutun icine atilip yiyilenmi Zencefill90

Doktorumun makinası çok iyi canım, zaten çok ünlü bi doktor özel muayenesi var. Doktorum çok bişey demedi beslenmene dikkat et dedi sadece. Sadece kilosu değil bacak ve kafa boyu da 1 hafta geri düşmüş o yüzden üzüldüm birazda. Nesquikli süt, normal süte toz şeklinde nesquik var ya çocukların içtiği ondan karıştırıp içiyorum

Bir hafta cok geri degil canim ya. İnsallah toparlar yine dogum olana kadar

Canım nasıl gidiyor bebis nasıl merak ettim inşallah yolundadır her şey..

Bende öyleyim şuanda. Sonradan düzeldi mi bebeginizin kilosu nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…