Anne hediyesi ❤️

Samsung da aynısını yapıyor. Belli bi güncelleme sonrası durduruyor. Muhtemelen şuan s3mi ye de güncelleme gelmiyordur.
Hayatımda hiç bir telefonu 2 yıldan fazla kullanmadım 😅 hele Samsung hiç elime geçmedi. Ama iPhone güncelleme sorununu arkadaşım yaşadğı için onu yazdım. Samsung u bilmiyorum hiç.

Hayatımda hiç bir telefonu 2 yıldan fazla kullanmadım 😅 hele Samsung hiç elime geçmedi. Ama iPhone güncelleme sorununu arkadaşım yaşadğı için onu yazdım. Samsung u bilmiyorum hiç.
Ben s3de kullandım iphone 6s de kullandım. Şuan hala 6s kullanıyorum. Vazgeçemedim 4yıldır. 😂 Samsungda yeni modeller iyi ama galaxy s3 için aynı şeyi diyemiyorum.

Merhabalar..Anneme dokunmatik telefonlardan alacağım internet hızı falan önemli değil önemli olan görüntülü konuşmak ve çok büyük olmamasi.. özellikle bu dönemde çok aradik..❣ şu anda tuşlu telefon kullanıyor babamın ise hiç yok kullanamıyor o nedenle evle tek bağlantım anneciğim.... şöyle 500 TL civarında bakıyorum... galaksi S3 mini Apple 4s hangisi önerirsiniz yardımcı olabilir misiniz lütfen ☺
Şunu bilmeniz gerekir ki 500 tl civarı telefonlar görüntülü aramada görüntü kalitesi gösteremiyor maalesef bulanık görürsünüz sizdeki tel ne kadar iyi olursa olsun bu durum farketmez karşıdaki telefonun görüntü kalitesi de önemli. Madem ki sırf görüntülü konuşabilmek için alınacak bunu da düşünmek lâzım.

Asla apple 4s filan almayın. Apple ürünlerinin eski sürümleri çöp oluyor yeni model geldikçe eski sürümleri desteklemeyi bıraktıkları için. Hiçbirşey indirilemez, uygulamaların yarısını düzgün çalıştırmaz, aşırı yavaşlar vs. Aynı eskilikte bir androidi hem daha ucuza alırsınız hem daha uzun süre sıkıntı yaşamadan kullanır anneniz.

Bende general mobile telefonları tavsiye ederim. Hem kullanımı kolay hem fiyatı uygun ben gm 8 kullandım memnundum genel olarak

Android kullandım pişman oldum. İos candır. Herkes güncelleme gelince apple çöp diyor ama aksi geçerli bence.
beş yıldır İphone 7 kullanıyorum, hala taş gibi. Ne yavaşlama var ne sıkıntı. Androidde beş sene kullanmak imkansız asıl.
Beş yüz liraya aldığınız telefon bir sene bile idare etme. Paranızı çöpe atmak yerine düzgün bir şey alın senelerce kullansınlar

Back
X