Anne hediyesi ❤️

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
Merhabalar..Anneme dokunmatik telefonlardan alacağım internet hızı falan önemli değil önemli olan görüntülü konuşmak ve çok büyük olmamasi.. özellikle bu dönemde çok aradik..❣️ şu anda tuşlu telefon kullanıyor babamın ise hiç yok kullanamıyor o nedenle evle tek bağlantım anneciğim.... şöyle 500 TL civarında bakıyorum... galaksi S3 mini Apple 4s hangisi önerirsiniz yardımcı olabilir misiniz lütfen ☺️

500 TL'ye çok zor. Şuan s3 mini ve apple 4s anneniz için zor olacaktir. Çünkü çok kasacaktir, isinacaktir. Görüntülü görüşme ise internetsiz s3 daha makul. Ama yinede pek mantıklı değil. En azından daha yeni nesil bir şey alsaniz iyi olur. 1000 tl ye kadar cikartmalisiniz meblayi. Su gelen zamdan sonra bu bile az aslında.. Tabii bunlar app indirdginizde daha geçerli. Sosyal medya appleri ya da youtube İnternet sorfu yapmaz ve telefonda bunlar yer almazsa daha konforlu kullanim olur.
Maalesef yurt dışında 300 dolar olan telefona biz çok büyük meblaglar ödüyoruz hele ki bu gelen 2-3 hafta önceki zamdan sonra🙁

Birkaç ay önce anneme general mobile aldık modelini hatırlamıyorum 700 liraydı. Bütçeyi biraz daha zorlayıp yeni nesil telefonlara bakın bence. Bahsettiğiniz modellerle konuşmak dışında bir şey yapmak çok mümkün değil şu aşamada. O durumda da akıllı telefon almanın mantığı yok.

Ben General Mobile GM8 almıştım anneme geçen yıl 900'e ama şimdi bktım da 1500 tl yi geçmiş,şaşırdım baya.Dediiğiniz fiyata düzgün bir şey bulmanız zor 1sadekahve 1sadekahve ye katılıorum,en azından 1000 tlye kadar çıkarmalısınız fiyatı.. Biz general mobile'dan memnun kaldık,arada ben de kullanıorum baya iyi.Daha alt modellerine bakabilirsiniz die düşündüm.

Ben General Mobile GM8 almıştım anneme geçen yıl 900'e ama şimdi bktım da 1500 tl yi geçmiş,şaşırdım baya.Dediiğiniz fiyata düzgün bir şey bulmanız zor 1sadekahve 1sadekahve ye katılıorum,en azından 1000 tlye kadar çıkarmalısınız fiyatı.. Biz general mobile'dan memnun kaldık,arada ben de kullanıorum baya iyi.Daha alt modellerine bakabilirsiniz die düşündüm.
Normal şartlarda androidlerde yıl geçtikçe düşüş yaşanır fiyat olarak Appleların ise daha az düşer fiyatı, bir statü gibi görüldüğü için ülkemizde. Ama bu sene inanılmaz bir fiyat farkı çıktı ortaya. Yakin tarihte almak istedgim telefon 2500 iken suann 3500 ve bu 2 hafta içinde gerçekleşti. İnsan gerçekten kendini keriz yerine konmuş hissediyor, almasan olmuyor. (Hak edilmeyen meblaglar ve birden böyle yükselmesi akil alir gibi değil.) Çünkü bir süre sonra telefonlarda ısınma ve kasma yüzünden kullanilamaz oluyor zaten bilinçli bir yipratma ile üretiliyor artık her eşya. Beyaz eşya 4 telefon genelde 3 yılda sıkıntı çıkarıyor programlı olarak. Genelde garanti biter sıkıntılar başlar 😕

Son düzenleme:
Güncellemesi olmayan telefon çöp. Madem alıyorsunuz yeni nesil bir şey alın da biraz kullanabilsin anneniz

Apple bakmanızı önermem çünkü kullanması diğer telefonlara göre daha zor, anneniz zorlanabilir. Bütçenizi biraz yükseltmeye çalışın derim yazdığınız telefonları alsanız çok kısa süre sonra kullanamaz hale gelirler.

Daha dün internette tuşlu eski tip telefonlardan gördüm 600 tl idi. Hatta bunlar bile bu kadar zamlanmış diye şok oldum, 500 tl ye bana da zor geldi akıllı telefon :KK43:

500 tl yi biraz aşamanız gerekli kullanılabilir bir telefon için.
Kv ve kp e xiaomi redmi 7a almıştık kasımda 850 liraydı onu önerecektim şimdi baktım 1500 olmuş. Bizim için de sadece whatsapp görüntülü arama, fotoğraf çekme yeterliydi, ikisinin de telefonları çok eskiydi, 2 tane de aldığımız için uygun fiyata yönelmeye çalışmıştık.
General mobile telefonlar da güzel uygun fiyatlı bulabilirseniz. Benim annem-babam telefonları eskidikçe son modeline yukseltiyorlar ama marka olarak vazgeçmiyorlar gm dan( aktif kullanıyorlar telefon ve özelliklerini)

Annnem 66 yaşında MaşaAllah Allah Hayırlı ömürler versin...ben Trendyol hb gibi yerlerde baktım tuşlu telefonlar 500 un altında bahsettiklrimde üstünde..vestel GO da iyi yorumları..şu anki telefonu 300 gibi bir şeydi kapaklı almıştım kolay kullandlsin diye.. telefonda mesaj bile yazmaz sadece ARAMA. şimdi tek fark görüntülü arama olacak..bır de şu anki telefonu da baya düştü hatta en son ekranı kırıldı o nedenle pahalı bir şey de almak istemiyorum.. Kırılınca üzülmesin..

Ben kullanamadim. iPhone 7 verdi yigenim, köşede duruyor kendime android aldim. Enteresan bir telefon iPhone
Herkeste bu algı oluşmuş ama ıphone kullanan androidin ne kadar zır oldupunu farkediyor. Dosyalarda falan filan gereksiz şeyleri içinde tutuyor telefon. İphoneda öyle bi dert yok. 4 sene oldu daha teklemedi sağlam telefonum. Bir kere servis bile görmedi. Ben samsung s3 de bir sene sobra yavaşlama ve uygulamadan atma donma larj problemleri yaşadım. Hafızam şuan ki kullandığım iphone da sonuna kadar dolu neredeyse gram yavaşlama yok. Her türlü iPhone bence.

Merhabalar..Anneme dokunmatik telefonlardan alacağım internet hızı falan önemli değil önemli olan görüntülü konuşmak ve çok büyük olmamasi.. özellikle bu dönemde çok aradik..❣ şu anda tuşlu telefon kullanıyor babamın ise hiç yok kullanamıyor o nedenle evle tek bağlantım anneciğim.... şöyle 500 TL civarında bakıyorum... galaksi S3 mini Apple 4s hangisi önerirsiniz yardımcı olabilir misiniz lütfen ☺
Apple alırsanız o model çok eski kalacağı için güncelleme alamayacak ve bir süre sonra sizin telefonların desteklediği şeyleri desteklememe durumu oluşacak. Apple almayın derim. Ama ben iPhone kullanıyorum çok çok memnunun. fakat yeni modelini kullanıyorum. Eskilerde sorun yaşarsınız deme nedenim ara ara güncelleme yollaması ve bir süre sonra onları kesmesi

Merhabalar..Anneme dokunmatik telefonlardan alacağım internet hızı falan önemli değil önemli olan görüntülü konuşmak ve çok büyük olmamasi.. özellikle bu dönemde çok aradik..❣ şu anda tuşlu telefon kullanıyor babamın ise hiç yok kullanamıyor o nedenle evle tek bağlantım anneciğim.... şöyle 500 TL civarında bakıyorum... galaksi S3 mini Apple 4s hangisi önerirsiniz yardımcı olabilir misiniz lütfen ☺

Iphone 4s filan bunlara artik guncelleme gelmiyor, yarin bigun cop olacak onlar, whtsup filan calismaz olur.
Almisken biraz daha iyi bisey alsaniz iyi olur, xiomi ne biliyim huawei nin yeni nesil uygun tlflari var, onlara bakin.
Ekrani buyuk olsun bnce, nasil gorcek sizi ? Gozu iyi seciyor mu?

Apple alırsanız o model çok eski kalacağı için güncelleme alamayacak ve bir süre sonra sizin telefonların desteklediği şeyleri desteklememe durumu oluşacak. Apple almayın derim. Ama ben iPhone kullanıyorum çok çok memnunun. fakat yeni modelini kullanıyorum. Eskilerde sorun yaşarsınız deme nedenim ara ara güncelleme yollaması ve bir süre sonra onları kesmesi
Samsung da aynısını yapıyor. Belli bi güncelleme sonrası durduruyor. Muhtemelen şuan s3mi ye de güncelleme gelmiyordur.

Back
X