Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben anasınıfı öğert. yim çalıştığım okuldaki tüm velilerimi bu kursa yönlendirdim çok faydalandıklarını söylediler
Konyada bu kurslara ilgi çok fazla komek kursu ücretsiz hemde ben öteki dönem gidicem inş 4 ay kadar sürüyor zaten ve aldığım sertifikaylada çalışmayı düşünüyorum....
halk eğitim merkezlerinin yada acev (acep) gibi kuruluşların verdiği anne çocuk eğitimi kurslarına gideniniz varmı? faydasını görüyormusunuz, uygulayabiliyormusunuz? gidenler varsa paylaşımda bulunmaya ne dersiniz:)a.s.
halk eğitim merkezlerinin yada acev (acep) gibi kuruluşların verdiği anne çocuk eğitimi kurslarına gideniniz varmı? faydasını görüyormusunuz, uygulayabiliyormusunuz? gidenler varsa paylaşımda bulunmaya ne dersiniz:)a.s.
Bende gitmek isterdim .3 çocuk var ama kulaktan doğma bilgilerle yetiştiriyorum.bugün televizyonda kesinlikle yanında tartışmayın dendi.Anne baba ne yaparsa onları örnek alıyolarmışlar.:1hug:
Sarımelek umarım faydalarını görürsün. Verilen sertifikayla çalışmayı düşünüyorum demişsin. Benim gittiğim kursta bunu söylemediler. Biraz daha aydınlatabilirmisin nasıl ve nerelerde çalışılabiliyor. Bir de komek'i duymamıştım. Nedir?sağolasın...a.s.